Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

QUOTE(Pum@ @ 2012 12 03, 15:31)
lotuliukas.gif Man tai primena pikta boba, laukiancia kol veluojancios pasiims siuntinukus  biggrin.gif Musa kumscius jau  biggrin.gif

praeitos savaites burbejimai suveike g.gif Liko dar kruvele neapmoketu, bet gal jau kaip nors biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, atsinaujinusios ir ne tik smile.gif

Gal kuri pirkot tokias tapkutes savo vaikam http://www.sierratra.....8/#reviewsTab pasimečiau su dydžiais... doh.gif čia tas jų pats mažiausias, tai koks europietiškas būtų?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pum@ @ 2012 12 03, 15:31)
kriisti su gimtadieniu tavo vyresneli  happybday.gif Ar jau gavo dovaneles?
lotuliukas.gif Man tai primena pikta boba, laukiancia kol veluojancios pasiims siuntinukus  biggrin.gif Musa kumscius jau  biggrin.gif

ACIU UZ SVEIKINIMUS, AISKU GAVO JAU NET MIEGA IR SU MAKVYNu IR SU BRUOLIU, TIK VA PRADEJO KOSET BAISIAI, O RYT UZSAKYTAS ZAIDIMU KAMBARYS verysad.gif verysad.gif TAI NZN KAIP BUS IR MAKVYNO TORTAS BEVEIK BAIGTAS SINDIEN VAKARE RENGSIU ax.gif nET GAVAU RAUDONA SPALVA 4u.gif

Bet makvyno spoileris atlaike tik kokias 3 val. ir nuejo zemen blink.gif blink.gif Nu atrodo pagailejo dar gelezies spoileriui niu g.gif O jis man, mama, zaibas makvynas taip lekia tongue.gif nu ir davai nuo stalo zemen thumbup.gif Ir ka tu vaikui pasakysi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriisti: 03 gruodžio 2012 - 14:54
Turime pradėtus rinkti 4u.gif
RL -10%
Belk
Levi
Kohls
WilsonLeather
BonTon
Forever21
Amway imsiu 4u.gif
Sierra -35%
Robeez
Carters
Shoemetro
ToysRus
Paulaschoice
Hautelook
Gymboree -20%
AE
Beautyencounter
6pm nereikia laukti prisijungianciu - turiu koduka -10%
Macys
4u.gif

Temos išparduotuvė 4u.gif

Atsakyti
labas
kur galima pasižvalgyti kuprinių fotoaparatams? kur fototechnika prekiautų?
Atsakyti
QUOTE(ablydute @ 2012 12 03, 14:54)
labas

amazone maciau
Atsakyti
O Harneys tiesiog merginos siuncia, ar as praleidau koki koduka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2012 12 03, 16:59)
O Harneys tiesiog merginos siuncia, ar as praleidau koki koduka blush2.gif

kaledos arteja, dovanu nera, siunciam jau ir be koduko, free shipukas yra tik smile.gif
Atsakyti
labas,aciu visai komandai uz super duper siuntini,viskas tinka ir patinka thumbup.gif ir negalvojau,kad tos barbes tokios grazios buna biggrin.gif ACIU!!!! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2012 12 03, 02:35)
kas pirktot is dillards fossil pinigines- jum neatsauke uzsakymo? nes man tai parase,kad nebus.. verysad.gif  cray.gif

QUOTE(happy @ 2012 12 03, 02:46)
cia as kazkodel uzkliuvau.. verysad.gif

kodel manot, kad jus kliuvot ? Tiesiog pardave daugiau nei turi, juk buna su daugeliu parduotuviu taip, praktiskai visom. Dar vienam zmogui neatejo preke. Ypac kai sale didelis buna, reikia to tiketis, nes dazniausiai kazkas neateina.

QUOTE(nesuper @ 2012 12 03, 03:44)
Tai daznai buna, bet dar niekas kitas man nesiunte saskaitu  tongue.gif

geriausia visados sutikrinti saskaitos numeriukus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ablydute @ 2012 12 03, 07:54)
labas

pameginkit buydig.com 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(spanieliuke @ 2012 12 03, 08:02)
labas,aciu visai komandai uz super duper siuntini,viskas tinka ir patinka thumbup.gif ir negalvojau,kad tos barbes tokios grazios buna biggrin.gif ACIU!!!! wub.gif

wub.gif
Atsakyti
ar 12.01 visos saskaiteles jau? 4u.gif
Atsakyti
Tas gerdulkos idėtas sieros kodukas, mane pribaigs... doh.gif ką dedu, tam minusuoja... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti