Įkraunama...
Įkraunama...

100% Pure - natūrali kosmetika

user posted image
user posted image

Atidarau tema apie 100% PURE, nes pasigendu atsiliepimu, nors tenka matyti pirkiniuose ar kitose temose, kad naudojama ji. O gal ir nera ji populiari firma LT kolkas...

Si firma gamina tikrai naturalius produktus, nuo atidarymo paprastai galioja jie 6men. Spalvos, kvapai ir visa kita sudetyje naturalu, isgauta is augalu, vaisiu, darzoviu ir pan., t.y. jokios sintetikos.

Paciai jau teko nemazai priemoniu pabandyt, tai aprasysiu kiekviena zemiau 4u.gif
Atsakyti
Stai ka esu bandzius/naudojus iki siol:

1. 3 daliu rinkinys: kremas su spalva, akiu tusas ir paakiu kremas, emiau 'creme' spalva

tinted moisturizer 'creme' spalva, nors realiai norejau ir maniau, kad tinkamesne butu 'white peach' (o si visada budavo ispirkta kai norejau isigyt). Is dalies spalva rinkausi ir randamu swatch'u pagalba, bet realiu foto mazokai internete... sad.gif Na bet griztant prie pacio kremo su spalva, tai nepatiko - greiciausiai nepataikiau spalvos, nes ir nelygiai dengesi, ir negraziai dengesi, ir maskavimo praktsikai visai nebuvo (na suprantu, kad ne maskavimui sitas produktas, bet vistiek). Jau gerai ir nepamenu visko, nes sitas pirkinys buvo pries metus, bet kiek atsimenu labiausiai netiko spalva

akiu tusas pasirode daugiau ilginantis, o man kazkiek ir tankumo norejosi. Be to, man labai lipino, nesustatydavo blakstienu i vieta, bet as ji tik pora kartu ir tebandziau, o padziuves gal jis kitaip dazo - tiesiog del kremo su spalva grazinau visa rinkini, tai teko ir tusa siust atgal (nes jei perki rinkini, turi visas jo dalis ir grazint). Beje, kiek pamenu labai neatsparus dregmei buvo.

coffee bean caffeine eye cream labiausiai patiko is sio rinkinio. Kadangi teko grazint viska, tai grazinau ir ji, bet veliau pirkau maza pakuote, kuria sunaudojau iki pat galo. Mane gal kiek erzino kvapas (i pabaiga), o siaip kremas riebus, gerai susigeria, be galo skalsus. Ar kartosiu nezinau, nes ir turiu kitu paakiu kremu, ir aplamai neitin juos naudoju....

2. presuoti skaistalai, spalva 'strawberry' - gavau juos dovanu su paskutiniu pirkiniu (siaip jie duoda dovanas nuo kokiu $75 ir pan, o sikart buvo 'customer appreciation' ar pan ir dave 7 daliu pilno kiekio dekoratyvines kosmetikos rinkinuka perkant nuo $35). Uzsakymui dar nebuvo skubos, bet buvo norimi isbandyt produktai, o ir dekoratyvine norejau pabandyt, tai isejo viskas idealiai 4u.gif Kalbant apie skaistalus, roziniu/rausvu tonu nemegstu - ipratau persikinius/rusvus naudot ir man jie geriausiai ziurisi, o ir tinka visur ir visada, tai si spalvyte turbut sunkiai bus naudojama. Nors spalva visai grazi, rozine, bet i tamsuma, lyg su purvinumu lengvu, tai bandysiu prisijaukint. Skaistalai gana pigmentuoti, lengvai pasikabina, vientisi, nemiltuoti, o ir pakuote puiki, nes dangtelyje yra veidrodelis. Turbut lengviau nuomone butu susidaryt, jei butu kitokia man patinkanti spalva, bet siaip sakyciau tikrai neblogi.

3. pot rouge kreminiai skaistalai, spalvos 'blush' ir 'ballerina' - abeji is dovaninio rinkinio. Abeju konsistencija yra i sausesne puse, pigmentuoti gerai, tepasi ir sklaidosi lengvai. 'Blush' tamsesne rozine, matine spalva, 'Ballerina' nude su blizguciais, daugiau pasklaidzius glai likt tik blizguciai ant odos, o ir siaip sita spalva sviesi. Kolkas tebandziau 'blush' ir bandziau ant lupu, nes ant veido neradau nei laiko, nei progos, o ir nesu megeja kreminiu skaistalu. Bet isbandzius papildysiu atsiliepima sioj temoj.

4.issukamas lupu blizgis (nuorodoje jie zemiau), spalva 'pink berry' - velgi is dovanu rinkinio ir spalva nera ta, kurios noreciau, taciau sunaudota bus. Kolkas blizgiui turiu minusa del skonio, nes man stipriai jauciasi kazkoks nepatinkantis skonis (po kurio laiko nebejauciu jo stipriai, bet kartais suerzina), sakyciau ricinos aliejus, bet jo sudetyje nera - tiesiog kitos firmos tokio skonio turetas blizgis butent ricinos aliejaus pagrindu buvo.... Visa kita apie blizgi yra pliusai: pigmentuotas (nors ju yra ir 'sheer', tai atkreipkit demesi pirkdamos), normaliai laikosi, patogus naudot. Sita spalva man neitin patinka - ruzavas uogas ir isivaizduoju ruzavu/rausvu spalvu, o blizgis tamsokas ir i ruduma tas ruzavumas. Bet saltuoju metu laiku sunaudosiu. Nezinau ar noresiu butent si kartot, bet kitu lupu priemoniu neatsisakysiu ateityje isbandyt.

5. presuoti akiu seseliai, spalvos 'vanilla sugar' ir 'cocoa plum' - irgi is rinkinio biggrin.gif Puslapyje jos taikliai apibudintos del spalvos ir tokias atitinka. 'Cocoa plum' labai grazi rudai slyvine spalva su bronziniu atspalviu, kuris ir gadina visa reikala - man tas atspalvis netinka ir atrodau apverktom akim.... Manau bandysiu kazkaip susidraugaut, gal su kita spalva maisant isgausiu kita atspalvi ir pan. Seselis pigmentuotas, gerai pasiima, vientisas. Na o 'Vanilla sugar' tikejausi bus kasdieninio makiazo spalva, o ir universali, tad galima tiek viena, tiek su kitais seseliais naudot, bet realiai man nepatiko konssitencija - seselis miltinis, negraziai pasiima ir pasidengia, dengiasi daugiau blizgesys, o ne spalva....

6. satin eye shadow kreminiai seseliai, spalva 'fiji' - irgi is rinkinuko. Spalva be galo neutraliai atrodanti ir grazi, bet ant akiu man velgi netinka, kiek apsiverkusi atrodau, o gal ir siaip nera gerai tinkanti. Del laikymosi nesu tinkama tam sprest, nes neypatingai laikesi, subego i voko rauksleles (tiek su seseliu pagirndu, tiek be jo), bet man is bandytu kreminiu nei vieni seseliai nelaike gerai. Gal cia jau voko riebumo problemos. Na ir siaip nemegstu kreminiu seseliu. O siaip pigmentacija gera, pasiima lengvai ir gerai seselis.

7. purity facial cleanser + mask prausiklis-kauke - dvigubas produktas: galima naudot kaip prausikli kasdien ir 1-3 kartus per savaite kaip kauke. Kolkas bandziau tik karta ir kaip kauke, tai pradzioj pakuteno oda, bijojau, kad nesualergizuotu, bet nuplovus oda svelnutele, minksta, jokiu paraudimu ar pan. Dar didelis pliusas, kad lengvai nusiplove - laikant ji padziuvo, bet suslapinus be vargo nuploviau. Esu sausos odos, bet kartais norisi giliau issivalyt ir naudoju tokio tipo kaukes. Na o vyro oda misri, tai jam gal labiau tiks - kolkas maniskis tik kaip prausikli karta panaudojo, tai atsiliepimai teigiami.

8. brightening scrub + mask sveitiklis-kauke - teko tureti maza pakuote, tai taip patiko, kad isigijau pilno dydzio. Velgi dvigubas produktas, bet pati tenaudojau kaip kauke, nes to mazo kiekio buvo gaila kaip sveitikliui. Manau dabar isbandysiu visaip. biggrin.gif Sitas produktas labai labai labai patiko - po kaukes oda be galo svelni, minksta, gaivi, neissausejus ar pan. thumbup.gif Negaliu net pasakyt kuo taip patinka, bet tiesiog jausmas labai geras po jos.

9. cherry honey facial scrub veido sveitiklis - iskart parasau, kad neapsigaukit is pavadinimo, nes as tikejausi vysniu kvapo, o gavau medaus kvapa lotuliukas.gif Cia gal tas medus is vysniu ziedu ar siaip taip pavadinta, nes vysnios ieina sudetyje. Tiesiog as labai labai norejau vysniu ir ju negavau. Pats sveitiklis labai skalsus, tirstokas, nes visgi medus sudetyje. Sveicia gerai ir svelniai, bet pakankamai, oda lieka minkstute ir grazi po jo. Nekartoju, nes noriu kitu priemoniu isbandyt, o ir tas vysniu kvapo nebuvimas.... Bet gal kada nors..... ax.gif

10. body wash, turiu avieciu kvapo - sitas produktas gana smarkiai nuvyle. Visu pirma, uz tokia kaina galvojau gausiu gera kieki (visgi 500ml kazkur jo yra) ir ta kaina ne tokia bloga pasirode. Bet realiai nemanau, kad prausiklis bus skalsus, nes jis yra putu pavidalo - sito neparasyta aprasyme, tik rasoma, kad 'foaming', tai supratau kaip siaip putojanti..... O konsistencija jo skysta, vandeninga, tai irgi neina paprastai atsukus naudot. Jei naudot su kempine, tai nera labai blogai, bet jei tiesiai i ranka spaudziant, tai labai neskalsus atrodo. Ziuresiu kaip realiai naudosis toliau. Kitas dalykas, kuris kiek nuvyle yra kvapas - tikejausi labiau uoginio ir stipresnio, o dabar jis gan svelnus. Is kitos puses, ne visiems patinka stiprus kvapas, o ir tokiam kiekiui produkto pabost gali kvapas, tai cia gal is dalies ir nera didelis minusas.... Bet siaip nemanau, kad kartojama bus del tu putu....

11. body cream - turiu/turejau ne vieno kvapo megineliu, tai labai labai patinka. thumbup.gif Su akcija teko nusipirkt 50 megineliu rinkini ir tikejausi isbandyt visus kvapus (nors nerase kokie konkreciai bus, tik kad ieina skirtingi ir kaip papuls kiekiai), bet realiai ten tebuvo 2 rusiu: 'honey almond' ir 'vanilla bean', kurie nera mano megstamiausi ir siaip is sunkesniu, nevasariniu kvapu, tai bandysiu per sia ziema sunaudot. Is labai patikusiu yra kokosinis ir obuolinis kvapai, keli kiti bandyti neutralus, o ir daug nebandytu. Tikrai sunaudojus meginius pirksiu pilnas pakuotes ir bandysiu ivairius kvapus. thumbup.gif

Atsakyti
Įdomu, ar pas mus LT yra g.gif Nematyta
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2012 12 01, 10:18)
Įdomu, ar pas mus LT yra g.gif Nematyta

Yra http://www.100pure.lt/ 4u.gif

Na gal bus kokių akcijų, reiks pabandyti... Nes šiaip kainos truputį didokos g.gif
Atsakyti
shopingas, labai aciu uz tema smile.gif einu skaityti atsiliepimu.
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2012 12 01, 10:44)

Geras, ne nezinojau, kad ir lietuviskas puslapis yra bigsmile.gif Bet kainos tikrai didokos, nors jei sunkesni daiktai, tai per tarpininkes pirkt ne ka pigiau turbut gautusi del svorio ir siuntimo kainos.... Man kazkaip keista, nes mazai apie ja info net anglu kalba, tai nesitikejau, kad ir lietuviska puslapi turi.

Na o temoj tikiuosiu greitu metu atsiras daugiau atsiliepimu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 12 01, 20:37)
Geras, ne nezinojau, kad ir lietuviskas puslapis yra  bigsmile.gif Bet kainos tikrai didokos, nors jei sunkesni daiktai, tai per tarpininkes pirkt ne ka pigiau turbut gautusi del svorio ir siuntimo kainos.... Man kazkaip keista, nes mazai apie ja info net anglu kalba, tai nesitikejau, kad ir lietuviska puslapi turi.

Bandant atidaryti jūsų sukeltas kiekvieno produkto nuorodas automatiškai permeta į lietuvišką puslapį.

Atsakyti
Kol nebuvo Lt puslapio, as visad 100pure pirkausi is anglijos, tai ten kainos tokios pat kaip dabartiniam lietuviškam.
labai patinka sita kosmetika bigsmile.gif Daug visko jau išnaudojus bigsmile.gif
tai jei koks produktas domina galit klaust, patarsiu cool.gif
Atsakyti
Aš turiu parsisiuntus Full coverage makiažo pagrindą. Sudėtis fantastiška, bet netinka sausai odai. Turbūt normaliai/mišriai/riebiai tiktų geriau.
Atsakyti
QUOTE(Z-baby @ 2012 12 01, 22:48)
tai jei koks produktas domina galit klaust, patarsiu  cool.gif

O nenorit siaip parasyt atsiliepimu apei bandytas priemones - kad ir ne apie viska iskart, bet po kelis po kelis ir surasytsit per kelis kartus 4u.gif Manau praverstu visoms ka domina si firma, nes kartais ne nepamastai apie kazkuri produkta, bet atsiliepimas yra ir sudomina.
Atsakyti
turėjau kremą su atspalviu- ne nerealus jis man buvo wub.gif nors spalva ne visai tokia, kokios norėjau, bet pirkau SM kosmetikos išparduotuvėje pabandymui, ant viršaus tepdavau mineralinę pudrytę. labai patiko, kad su dozatoriumi, nors pabaigoje, tai teko jį nusukti, nes viduje dar buvo nemažai kremo likę. bet šiaip-mišriai odai, su pasausėjimais fantastika thumbup.gif . nei sausino, nei riebino, bet jautėsi, kad labai gerai drėkino. ateinančią vasarą tikrai kartosiu!
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 12 02, 21:08)
O nenorit siaip parasyt atsiliepimu apei bandytas priemones - kad ir ne apie viska iskart, bet po kelis po kelis ir surasytsit per kelis kartus  4u.gif Manau praverstu visoms ka domina si firma, nes kartais ne nepamastai apie kazkuri produkta, bet atsiliepimas yra ir sudomina.

jei viska rasyt tai daug gausis doh.gif
100pure jau treti metai naudoju. Netycia radau si zenka, kai domejausi naturalia kosmetika.

Na gerai surasysiu .. Mano mėgstaliausiu topas smile.gif
Nuorodu gal jau nedesiu, ilgai uztruks, kam bus idomu susirasit www.100pure.lt- saunu kad atsirado ir Lietuvoj cool.gif

1. Paakių kavos kofeino kremas - nerealus smile.gif As ji pati pirma bandziau is 100pure, tai kai pradejau nebegaliu sustot smile.gif patinka viskas, ir tekstura ir kvapas, ir kaip drekina. Siaip 100pure kremai visi labai drėkinantys.

2. Paakių Agurkinis - antras eilėj paakiams.
Paakiams Kavos krema naudoju ryte, o agurkini vakare.

3. Veido kremus turbut visus jau isbandzius. Labiausiai patiko gal kremas Jazminu su zalia arbata, nes jis lengviausias is 100pure kremu. Netiko mano odai tik Raudono vyno kremas, jis man per riebus pasirode. Visi 100pure kremai gerai drekina.

4. Prausiklis putos - nesausina, labai svelnios, ir gerai nuvalo akiu tusa, kas maloniai nustebino, nes iki to as visad atskirai pirkausi valikli tusui nusivalyti. Man labiausiai patiko agurkkinis ir citrininis. Bbandziau dar metini, bet su tuo negalejau akiu valyti, nes metos akis salde, nemalonu buvo.

5. Tonikas - jo laaaabaaai ilgam uztenka, as ji naudoju kasdien 2 kartus ryte ir vakare, tai puse metu tikrai naudoju. Man jis padeda sutvarkyt su juodais taskais, ir riebesnem veido zonom. Nesausina.
Tonike kaip ir kremuose daugumoj, sudetyje yra hialurono rugsties, kas man labai patinka. Prisiskaiciau kad jis labai padeda drėkinti odą smile.gif

6. 100pure Kūno kremas - nerealiai drekina. Mano oda pakankamai sausa visad buvo, keleta kartu bandziau kuno kremus pirktis Nivea, Garnier ir pan. nepatiko jie man, nejauciau jokio poveikio, ir siaip nusprendziau kad kuno kremais man nepatinka teptis. Kol negavau dovanu 100pure kremo - pradzioje as irgi skeptiskai buvau nusiteikusi, bet po keliu kartu pastebejau kad gereja mano oda, nebeserpetojo taip (ypatingai blauzdos mano sausos). Dar pradzioj pastebejau kad daug reikia susitept to kremo, visas susigerdavo labai (turbut oda buvo labai issausejusi) o jis ne toks jau ir pigus, bet po keliu kartu, savaites kokios naudojimo, oda sudrekinta jau buvo ir kai tepdavausi nebereikejo tiek kremo naudot.
Yra daug kvapu, bet as jiems jautri, tad visad citrinini naudoju, jis man geriausiai tinka.

7. Kuno šveitiklis - turejau dviejų skonių, citrinini ir granatu - abu labai patiko, jie tokie aliejiniai, gerai maitina oda. Po jo oda labai minksta.

8. Kuno prausiklis irgi labai geras. Jo ilgam uztenka, kasdien naudojant tai kokiai pusei metu. Man patinka kad putos, aisku irgi citrinini naudoju. smile.gif Bandziau braskini dar- tai tas man kvapas nelabai patiko - labiau cukraus kvapo buvo nei braskiu.

9. 100pure tusas - laaabaai. smile.gif turejau juoda - kvepejo melynem smile.gif kai nebuvo prekyboj juodo nusipirkau ruda tamsiai, biski dvejojau del spalvos, bet jis pakankamai tamsus, ir pasirodo kvepia sokoladu smile.gif pasitepi sokoladu ir kvepi visa diena.
Rudas gal net geriau uz juoda, nes juodas lygtais man kaip ir byredavo gal biski. Rudas visai nebyra. Tepasi puikiai, puikiai ilgina ir pastorina, na nezinau visus tuso darbus atlieka smile.gif

10. 100pure skaistalai - labai irgi patiko. "Naked" spalva naudoju, ji tokia naturali labai, sviesi, kasdienis makiazas mano be jo niekaip smile.gif Pagyvina veida, atrodau gyviau smile.gif

11. Drėkinantis kremas su spalva - irgi pasirode naujove tokia, tai susigundziau isbandyt. Pradzioje nusivyliau kai pamaciau kad jis toks persvieciamas, as visada naudojau ir tikejausi gauti pudra. Bet paskui supratau kad cia truputi ne toks produktas kaip maniau smile.gif taip ir vadinosi kad kremas su atspalviu. Panaudojus jis man labai patiko, jis suteikia toki atspalvi, tikrai neveikia kaip pudra, nemaskuoja nieko, bet sutekia toki lyg lengvo idegio, atspalvi veidui, jis toks sveikesnis atrodo.

Jau seniai nera prekyboje niekur 100pure toninio kremo, krempudros, labai noriu ja isbandyt. Laukiu labai kada atsiras prekyboje.

Papildyta:
QUOTE(shopingas @ 2012 12 01, 05:19)
Stai ka esu bandzius/naudojus iki siol:

10. body wash, turiu avieciu kvapo - sitas produktas gana smarkiai nuvyle. Visu pirma, uz tokia kaina galvojau gausiu gera kieki (visgi 500ml kazkur jo yra) ir ta kaina ne tokia bloga pasirode. Bet realiai nemanau, kad prausiklis bus skalsus, nes jis yra putu pavidalo - sito neparasyta aprasyme, tik rasoma, kad 'foaming', tai supratau kaip siaip putojanti..... O konsistencija jo skysta, vandeninga, tai irgi neina paprastai atsukus naudot. Jei naudot su kempine, tai nera labai blogai, bet jei tiesiai i ranka spaudziant, tai labai neskalsus atrodo. Ziuresiu kaip realiai naudosis toliau. Kitas dalykas, kuris kiek nuvyle yra kvapas - tikejausi labiau uoginio ir stipresnio, o dabar jis gan svelnus. Is kitos puses, ne visiems patinka stiprus kvapas, o ir tokiam kiekiui produkto pabost gali kvapas, tai cia gal is dalies ir nera didelis minusas.... Bet siaip nemanau, kad kartojama bus del tu putu....

Noriu dar pakomentuot shopingas zinute smile.gif

Anksciau senesneje pakuoteje tikrai buvo labai nepatogus sis prausiklis, nei sis nei tas. Bet dabar pasikeitie pakuote, ji automatiskai putas padaro, spaudi ir putos darosi, tai labai sauniai, ir ilgam uztenka, as puse metu kasdiena naudoju 1 prausikli. Tikiuosi padejau smile.gif
O del kvapo, tai tie uoginiai tikrai nestiprus kvapai, labiau cukriniai tokie, o va kokosinis, citrininis, metinis tai stiprus.
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Z-baby: 04 gruodžio 2012 - 22:00