Įkraunama...
Įkraunama...

100% Pure - natūrali kosmetika

QUOTE(Z-baby @ 2012 12 04, 23:06)
Anksciau senesneje pakuoteje tikrai buvo labai nepatogus sis prausiklis, nei sis nei tas. Bet dabar pasikeitie pakuote, ji automatiskai putas padaro, spaudi ir putos darosi, tai labai sauniai, ir ilgam uztenka, as puse metu kasdiena naudoju 1 prausikli. Tikiuosi padejau smile.gif

Kaip suanu, kad pasidalinai ispudziais thumbup.gif As dvejojau del agurkinio paakiu kremo, bet noriu jau dabar. O siaip kokia tavo veido oda? Sausa?

Del kuno prausiklio, tai gal neaiskiai parasiau - na iseina putom jisai, bet jei tiesiai i rankas tas putas spaust, tai man kazkaip netaupiai atrodo, o ant kempines spaudziant, tai kaip ir maziau issinaudoja. Ziuresiu kiek man uzteks realiai, nes vistiek nebuna tik 1 naudojamo prausiklio namuose, o visada keli, tai sunku kartais ir sekt kiek kuris laiko naudojasi.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 12 05, 07:08)
Kaip suanu, kad pasidalinai ispudziais  thumbup.gif As dvejojau del agurkinio paakiu kremo, bet noriu jau dabar. O siaip kokia tavo veido oda? Sausa?

Del kuno prausiklio, tai gal neaiskiai parasiau - na iseina putom jisai, bet jei tiesiai i rankas tas putas spaust, tai man kazkaip netaupiai atrodo, o ant kempines spaudziant, tai kaip ir maziau issinaudoja. Ziuresiu kiek man uzteks realiai, nes vistiek nebuna tik 1 naudojamo prausiklio namuose, o visada keli, tai sunku kartais ir sekt kiek kuris laiko naudojasi.

Mano oda misri gal labiau, vietomis labai sausa, ankščiau net šerpetodavo (ypač skruostai), bet per T zona riebesne. Šerpetojimo nebebuna kai 100pure pradejau naudot.
Agurkinis paakiu pats lengviausias iš paakiu kremu.
Atsakyti
Skaiciau komentaru, kad geri 100% Pure kremai... reikes pabandyt.
O kaip su lupu dazais? Ar bandėt? Kaip laiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(shipsenyte @ 2012 12 12, 21:12)
O kaip su lupu dazais? Ar bandėt? Kaip laiko?  g.gif

Net susimasciau, nes lupdaziu kaip ir neturi 100% Pure, bet paziurejau LT puslapi, tai cia tie 'lip glaze' uzvadinti lupdaziais - pati neturejus, bet noriu ju, bet nesitikiu lupdazio, o balzamo su spalva (daugiau ar maziau pigmentuoto), nes is esmes taip ir turetu but. O ir aprasyme JAV puslapyje raso, kad 'sheer', t.y. perregima spalva duos, tia manau priklausomai nuo spalvos, bet nebut tokia pigmentuota kaip atrodo tutelej.
Atsakyti
Oi kaip tik i pabaiga paakiu kremas ax.gif galvoju, pabandyti kavos pupeliu kremuka.. Ir gundo kuno kremai...
Atsakyti
http://www.100pure.l...ido-kremas.html
4u.gif ir sitas vilioja!! nerandu atsiliepimu tik apie ji..
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 12 12, 21:59)
Net susimasciau, nes lupdaziu kaip ir neturi 100% Pure, bet paziurejau LT puslapi, tai cia tie 'lip glaze' uzvadinti lupdaziais - pati neturejus, bet noriu ju, bet nesitikiu lupdazio, o balzamo su spalva (daugiau ar maziau pigmentuoto), nes is esmes taip ir turetu but. O ir aprasyme JAV puslapyje raso, kad 'sheer', t.y. perregima spalva duos, tia manau priklausomai nuo spalvos, bet nebut tokia pigmentuota kaip atrodo tutelej.

turiu lip glaze',a, daiquiri spalva, kazkiek permatomas, bet tikrai gerai pigmentuotas-man per ryskokas, taip dar ir nesidaziau isejimui i zmones. blush2.gif, todel apie laikymasi negaliu nieko pasakyti. doh.gif
Bandziau makiazo pagrinda-is pradziu patiko, paskui nebelabai. Pasirode, kad gerai maskuoja, bet paskui pradedavo subegineti i poras t zonoje, matydavosi ant veido. (Bet man tokia problema su daugeliu natur kreminiu pudru doh.gif)
Taip pat turejau kompaktine pudra, nieko ypatingo.
Dar turiu Fruit Pigmented Pot Rouge kreminius skaistalus (spalva baby pink) ir Fruit Pigmented Lip and Cheek Tint issukamus skaistalus-lupdazi (spalva strawberry), tai nepatinka. Nemoku as kreminiu skaistalu graziai uzsitepti, be to, subegineja i poras.
Atsiprasau, bet laaabai tingiu ieskoti nuotrauku, tikriuosi, susigaudysit, apie ka as cia. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 14 gruodžio 2012 - 21:59
gatinha2, labai idomu buvo apie lip glaze'a isgirst - dabar dar labiau noriu isbandyt bigsmile.gif O vat dekoratyvine manes nesuzavejo, bet isandien isbandziau kreminius ksaistalus - tepiau sepeteliu ir dar pirstais pasklaidziau, na mano sepetelis nelabai vykes, o ir skaistalai sviesus, tai lengvai labai pasidenge, bet man ir patiko, kad nerysku, o spalva patiko. Jauciu teks uzsisest ant ju ir sunaudot...
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 12 15, 03:40)
gatinha2, labai idomu buvo apie lip glaze'a isgirst - dabar dar labiau noriu isbandyt  bigsmile.gif O vat dekoratyvine manes nesuzavejo, bet isandien isbandziau kreminius ksaistalus - tepiau sepeteliu ir dar pirstais pasklaidziau, na mano sepetelis nelabai vykes, o ir skaistalai sviesus, tai lengvai labai pasidenge, bet man ir patiko, kad nerysku, o spalva patiko. Jauciu teks uzsisest ant ju ir sunaudot...

gal nuo spalvos priklauso tas ryskumas nzn. blush2.gif
kokia spalva tu kreminiu? Cia rouge pot? Reiks ir man bandyt dar susidraugaut...kazkuo panasus jie i une kreminius, bet as nemoku pirstais uzsitepti, o sepeteliui mazas tas puodelis. Dar noreciau isbandyti presuotus skaistalus, akiu pravedima ir lupu blizgius. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gatinha2 @ 2012 12 15, 20:54)
gal nuo spalvos priklauso tas ryskumas nzn. blush2.gif
kokia spalva tu kreminiu? Cia rouge pot? Reiks ir man bandyt dar susidraugaut...kazkuo panasus jie i une kreminius, bet as nemoku pirstais uzsitepti, o  sepeteliui mazas tas puodelis. Dar noreciau isbandyti presuotus skaistalus, akiu pravedima ir lupu blizgius.  4u.gif

Manau nuo spalvos, nes vienur net prie pavadinimo apibudinta kaip 'sheer' spalva.

Aha, 'pot rouge' - turiu 'blush' ir 'ballerina', tai pirmieji matiniai, net nebandziau ant skruostu, nes man per roziniai ir per matiniai, nelabai moku su kreminiais tepliotis, tai bijau pasidaryt plemus is sitos spalvos... 'Ballerina' turi blizguciu, tai nebaisu ja tept, o ir spalva labai svelni. Mazas indelis, bet as sepeteli toki mazulyti pasiemus ir visaip sukiodama visa padengiu skaistalais, nors turbut reiketu standesnio sepetelio, kadangi skaistalai ne taip lengvai kabinasi, o maniskis sepetelis nevisai gerai pakabina spalva, tai ir gaunasi labai svelnus tepimas. Nors is kitos puses sunkiau padaugint...

Presuoti mano turimi visai smagus, tik spalva man per rozine, bet siaip lengvia kabinasi, tik gal kiek biroki....
Atsakyti
siuntinukas is pure100.lt. man ilgokai keliauja, sakyciau... g.gif
Atsakyti
QUOTE(miyako @ 2012 12 21, 14:13)
siuntinukas is pure100.lt. man ilgokai keliauja, sakyciau... g.gif

dėkui visoms uz atsiliepimus, manau uzsisakysiu ir as lupdazius pabandyti bigsmile.gif

mano irgi siuntinukas uztrukes buvo, pries kaledas uzsakinejau unsure.gif , jie net puslapy parase kad ilgiau per sventes gali uztrukti pristatymas iki 5 darbo dienu.
teiravausi 100pure.lt tai jie labai atsiprasinejo, kad veluoja, kaip supratau kurjeriu firma juos pavede ir nespeja pristatinet siuntu, bet taip maloniai is karto 100pure sureagavo, issiaiskino su kurjeriais kur pastriges mano siuntinukas buvo. Tai tau miyako irgi siūlau jiems parašyti jei jau ilgiau nei 5 darbo dienas keliauja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shipsenyte: 01 sausio 2013 - 21:45