Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

QUOTE(Ugneta @ 2008 10 02, 12:21)
Sveikos,
gavlvojam isigyti bugaboo bee sportinuka,gal kuri vazinejasi su juo?
kokie privalumai ir minusai?  g.gif dekoju. 4u.gif

Na gal as jau visai doh.gif , bet gal galite pasakyti kurioje parduotuveje galima isigyti ta Bugaboo BEE. Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Selita @ 2008 10 25, 10:20)
Na gal as jau visai  doh.gif , bet gal galite pasakyti kurioje parduotuveje galima isigyti ta Bugaboo BEE. Aciu  smile.gif

Kiek žinau jais prekiauja Baby center, Vilniuje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meda01 @ 2008 10 28, 12:37)
Kiek žinau jais prekiauja Baby center, Vilniuje  4u.gif

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
As turiu Bugaboo Frog. Ir su pirmu,ir su antru vaikuciu ji naudoju. Superinis vezimas. Pirmaji buvom pardave, tai antram vaikuciui ziurinejau visokiausius, bet taip nei vienas ir netiko, tad pirkom vel Froga. Vienintelis minusas man jame, kad susilanksto jis atskirai, ta prasme, dvi dalys gaunasi. O daugiau, tai vien tik pliusai bigsmile.gif .
Atsakyti
Jooo...As irgi jau uzsimaniau sito vezimuko g.gif, bet kaina jo gan didele blink.gif . Na, net nezinau...juk jam dar ir priedu reikia? O galit pasakyti kuom skiriasi medziagytes g.gif ?
Atsakyti
Gal kas parduodate Bugaboo Bee? Labai laukčiau į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Nu išbandžiau savąjį per sniegą thumbup.gif O ir šaligatviai nevalyti dar, bet važiuoja gerai, bent jau aš tikėjausi, kad prasčiau stumsis, kol kas čiki. 4u.gif
Atsakyti
gal jau kam nebereikia Bugaboo vezimuko, ir noretumete parduoti? labai lauksiu zinuciu i AZ
Atsakyti
man ir tie bugaboo patis geriausi, labai noriu sio vezimelio
et ta kaina mane biskuti stabdo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2008 11 26, 14:37)
Nu išbandžiau savąjį per sniegą  thumbup.gif O ir šaligatviai nevalyti dar, bet važiuoja gerai, bent jau aš tikėjausi, kad prasčiau stumsis, kol kas čiki.  4u.gif

mes kai vaziuojam kur i pajuri ar uztaikom kur ant gristo kelio tai apsukam,kad dideli ratai butu prieky ir rieda jis puikiai per smeli ar per grista keli,nes sniego pas mus nebuna.galima dar ir zieminius ratukus dasipirkti,kad butu ciki piki.neatsidziaugiam abu su vyru vezimu thumbup.gif siandien mazoji pirma karta isbande sportine dali,tai tik dairosi visur biggrin.gif
Atsakyti
mes taip pat jau 6 menesius naudojame bugaboo cameleon. super! thumbup.gif kai drauge rekomendavo dar masciau, kad gal ir brangoka, bet kai pabandeme kt parduotuvese esancius vezimukus minciu pirkti kazka kita jau nekilo. sakot kaina didoka... na nezinau, imkit, kad ir tapati quiny, kaina labai nedaug skiriasi, o del patogumo tai jau patylesiu... cameleon lopsys ilgas, erdvus. sportine dalis taip pat l patogi. lankstosi praktiskai viskas vienu judesiu. manevringumas nerealus, pvz lifte laisvai apsisuki! ir svarbiausia labai lengvas!!! su pirmu vaikuciu turejome abc dizain (kazkaip panasiai), buvo tikrai nekas, kol viena issiruosdavau i lauka: sunkus, vos pakeli (po gimdymo juk jegu kur nekur smile.gif ), pirma lekdavau isnesdavau vezima, po to skubedavau vaikelio paimt. kazkiek jis ten susilankstydavo, bet vistiek vietos uzimdavo daug, po puses metu dar ir ratas nuluzo!... tai va, jei kas nors truputi abejoja ar pirkti cameleon, tikrai drasiai sakau: labai geras vezimukas!!!! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, siuo metu laukiuosi ir ieskau geriausio vezimelio rinkoje, perziurejau tikrai daugybe bet geresnio nei bogaboo neteko matyti,nei ciupineti, gyvenu Londone td manau sis vezymelis man labiusei tinka, tiek patvarumu tiek lengvumu, be to spalvytes irgi galima psirinkti paciam nuostbu, thumbup.gif ir neabejoju tiek mn tiek mano mazyliui bus labi patogu juo vazinetis.
Atsakyti