Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

QUOTE(Gendre @ 2010 04 28, 15:33)
Zinau tikrai, kad maxi cosi cabrio fix tikrai tinka, nes mes tokia naudojam. Adapterius pirkau kaip ir vezima ebay  ax.gif

ne ten pataikiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinavija Nuostabioji: 29 balandžio 2010 - 06:25
QUOTE(ievakata @ 2010 04 27, 11:47)
Sveikos, mamytes

gal galite parasyti "nezinovei" kuom skiriasi Gecko nuo Cameleon? Ar Gecko irgi permetama rankena? Ar adapterius kedutei labai sunku isigyti?

nors dar nesu labai zinove, bet parasysiu kiek as zinau. juolab kad pati tyrinejaus skirtumus. jei ka ne taip pasakysiu, tikiuos mane pataisys ax.gif tai gecko yra senesnis modelis bugaboo, turi mazesni lopsi nei cameleon, negali keist spalvu kaip cameleonui /lopsys tarkim zalias, o virsus juodas/..tai tiek mano pastebejimu smile.gif del rankenos nepamenu. o adapterius jau kaip pasiseks /per ebay, ar cia gal kas pasiulys/ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agpa @ 2010 04 29, 19:15)
nors dar nesu labai zinove, bet parasysiu kiek as zinau. juolab kad pati tyrinejaus skirtumus. jei ka ne taip pasakysiu, tikiuos mane pataisys ax.gif tai gecko yra senesnis modelis bugaboo, turi mazesni lopsi nei cameleon, negali keist spalvu kaip cameleonui /lopsys tarkim zalias, o virsus juodas/..tai tiek mano pastebejimu smile.gif del rankenos nepamenu. o adapterius jau kaip pasiseks /per ebay, ar cia gal kas pasiulys/ mirksiukas.gif

As adapterius pirkau kaip ir vezima Baby centre. O dabar jau nera?
Atsakyti
QUOTE(Zinke @ 2010 04 29, 23:44)
As adapterius pirkau kaip ir vezima Baby centre. O dabar jau nera?

dabar baby centre keiciasi bugaboo importuotojai,todel adapterius turetu gauti tik po gero menesio kartu su nauja bugaboo vezimeliu kolekcija.(bent jau taip informavo parduotuves darbuotojas)
Atsakyti
mat kaip! as jau maniau, kad bugaboo LT ir nebeprekiaus..puiki zinia wink.gif
Atsakyti
4u.gif o as va noriu uzdeti 1 minusa bugaboo-kai uzdetas lopsys man labai nepatogu susideti daiktus i krepsi schmoll.gif Na pvz.kai apsipirkineju parduotuvej.Del talpos tai krepsys liuks bet i ji susideti nera patogu(jeigu daiktas koks didesnis).O visa kita tai 10 balu.Nesenai isigijau kelionini bugaboo krepsi susideti pati vezima keliaujant.Taip apsaugosiu nuo remo subraizymo ir pan. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sensuelle @ 2010 04 30, 21:38)
4u.gif o as va noriu uzdeti 1 minusa bugaboo-kai uzdetas lopsys man labai nepatogu susideti daiktus i krepsi  schmoll.gif Na pvz.kai apsipirkineju parduotuvej.Del talpos tai krepsys liuks bet i ji susideti nera patogu(jeigu daiktas koks didesnis).O visa kita tai 10 balu.Nesenai isigijau kelionini bugaboo krepsi susideti pati vezima keliaujant.Taip apsaugosiu nuo remo subraizymo ir pan. blush2.gif

Tai gal galite informuoti, kaip tas kelioninis krepsys naudojamas yra? Ta prasme, kiek vezima isardyti reikia, idedant i ji? Ar tiesa, kad ir ratus nuimti.. Kas man atrodo labai nepatogu (pvz pries ilipant i lektuva, tiek daug ji ardyti)
Atsakyti
kur vilniuj geriausia apžiūrėti bugaboo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2010 05 05, 15:05)
kur vilniuj geriausia apžiūrėti bugaboo?  rolleyes.gif

baby centre mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif planuojame pardavineti savo nuostabuji BUGABOO BEE vezimuka, juodos spalvos, su apsauga nuo lietaus, dokumentais, Priedai : bugaboo juodas miegmaisis (galime parduoti ir atskirai), taip pat ziauriai patogi bugaboo kuprine juoda, kuri tvirtinasi ant vezimuko arba galima nesti ant peciu, su integruotais termosiukais (irgi galime parduoti atskirai). Viskas puikios bukles, svaru, priziureta....kas domejosi , zino siu vezimuku privalumus, pabreziu, kad vezimukas labai lengvas ir nerealiai manevringas, na vienu zodziu superinis!!! 4u.gif kainos ir visi kiti klausimai per az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2010 05 01, 14:09)
Tai gal galite informuoti, kaip tas kelioninis krepsys naudojamas yra? Ta prasme, kiek vezima isardyti reikia, idedant i ji? Ar tiesa, kad ir ratus nuimti.. Kas man atrodo labai nepatogu (pvz pries ilipant i lektuva, tiek daug ji ardyti)

Vis gi tiesa, kad visa kone isardyti reikia pries idedant i ta krepsi. Nepatinka man tai, tikrai nepatogu pvz, pries pat skrydi staigiai susipakuot viska, kai kiti buna, vienu spustelejimu susilanksto schmoll.gif Pliusas tik saugume, kad nesusilankstys gal. Nebent ilgesniam laikui padedant vezima ir pan gerai, bet ar apsimoka pirkt..

Mamos o Cameleono saugos dirzus naudojote visa laika, t.y. visus 2m kiek naudojot? Didesniam vaikui, argi neuztektu tik tos atramos aplink juosmeni g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2010 05 13, 22:00)
Mamos o Cameleono saugos dirzus naudojote visa laika, t.y. visus 2m kiek naudojot? Didesniam vaikui, argi neuztektu tik tos atramos aplink juosmeni  g.gif

jo, visada segu...
Atsakyti