Įkraunama...
Įkraunama...

BUGABOO vežimėliai

sveikutes, gal galit imest fotkiu kaip jis atrodo, su lopsiu, su kedute nesiojama, ir kaip atrodo sedimas, bei gulimas, noriu paziuret ar vaikiuko kojos nebus uzkeltos kai jis miegos g.gif , buvau issirinkus quinny buzz modeliuka, bet kojytes gulimoj padeti yra uzkeltos, tai manau vaikeliui labai nepatogu bus miegot.

Aciu
Atsakyti
QUOTE(:)22 @ 2007 08 02, 10:41)
sveikutes, gal galit imest fotkiu kaip jis atrodo, su lopsiu, su kedute nesiojama, ir kaip atrodo sedimas, bei gulimas, noriu paziuret ar vaikiuko kojos nebus uzkeltos kai jis miegos g.gif , buvau issirinkus quinny buzz modeliuka, bet kojytes gulimoj padeti yra uzkeltos, tai manau vaikeliui labai nepatogu bus miegot.

Aciu

as tau tikrai atsiusciau fotkiu bet nezinau kaip jas i supermama reik ikelt blush2.gif blush2.gif blush2.gif ,as cia dar nesenai tai dar niekad neteko ikelinet ,jai nori galiu atsiust i meila rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(:)22 @ 2007 08 02, 11:41)

Aciu

Pasiziurek gamintojo tinklalapy. Kad bugab'e irgi kojos uzkeltos ir neissitiesia schmoll.gif
Teko matyt kaip atrodo sis brangusis vezimas po dvieju metu veziojimo - ne kas verysad.gif
Atsakyti
O kas po 2 metų būna? Ar medžiagos susigumuliavusios, ar ratai labai nudėvėti, ar rėmas girgžda?
Atsakyti
QUOTE(Chloe @ 2007 08 03, 10:55)
O kas po 2 metų būna? Ar medžiagos susigumuliavusios, ar ratai labai nudėvėti, ar rėmas girgžda?

O kas su kitais vezimais buna po poros metu????? g.gif g.gif

Mano vezimui bus tuoj metai,atrodo kaip naujas... thumbup.gif
O ir isvis jei tu priziuri vezima tai bet koks vezimas ir po 3 metu atrodys super...

Papildyta:
QUOTE(Geikutux @ 2007 08 03, 09:07)

Teko matyt kaip atrodo sis brangusis vezimas po dvieju metu veziojimo - ne kas verysad.gif

O kas su kokiu Tuciu po poros metu buna? g.gif
Bet manau, kad ne tik bugaboo gali susidevet nepriziurimas.... schmoll.gif

Beje nori pasakyt kad kiti vezimai jau stebuklingi? g.gif
Atsakyti
Nu čiupinėjau aš tą vežimėlį...Nu manevringas..lengvai valdomas..Bet niekada nemokėčiau tokių pinigų..neverta..O kad šitas vežimėlis labai populiarus užsienyje..man ne rodiklis.. cool.gif ..O pirkti tam, kad pasirodyti..kad va žiūrėkit kokį aš vežimą turiu..tai geriau jau susilaikysiu nuo tolimesnių komentarų..O ir vaikas nuo to nebus laimingesnis, kad vežiojamas brangiame ir "krūtame" vežimėlyje.. 4u.gif ..

Bet kiekvienas renkasi tai, ką nori..Kiekvieno teisė rinktis tai, kas jam priimtina..ir tinkama.. 4u.gif ..
Atsakyti
QUOTE(Geikutux @ 2007 08 03, 09:07)
Pasiziurek gamintojo tinklalapy. Kad bugab'e irgi kojos uzkeltos ir neissitiesia schmoll.gif

o tu nri, kad veimukas po 2 metu atrodytu kaip naujas g.gif , viskas tarnauja, ir kaip jis atrodys kai man jo nebereikes kazkaip neturi reiksmes, be to vezimka reikia priziureti, tada ir isvaizda bus gera mirksiukas.gif , beje galim tuos pacius batus aptart, as pvz galiu nesiot 2 ir 3 seznus r atrodys thumbup.gif , o kitam net sezonui buna neuztenka biggrin.gif
Atsakyti
Kol nezinojau, kad tie vezimeliai tokie brangus ir a la stilingi ( hihihi.gif ), pamacius mieste pagalvodavau, kad jau geriau tuti nusipirke butu. Nu tie mazi ratukai nekoki vaizda sudarydavo, o ypac, kai pamaciau mama bevaziuojancia su vienu suluzusiu ratuku doh.gif Dizainas isvis atgrasus, nu tikrai bjaurusis anciukas. Ir tikrai sportine dalis labai jau atvira g.gif Savo vaiko tikrai jame neveziociau. Kad ir kur jis ten pirmose vietose bebutu...
Atsakyti
QUOTE(:)22 @ 2007 08 06, 10:25)
o tu  nri, kad veimukas po 2 metu atrodytu kaip naujas g.gif , viskas tarnauja, ir kaip jis atrodys kai man jo nebereikes kazkaip neturi reiksmes, be to vezimka reikia priziureti, tada ir isvaizda bus gera mirksiukas.gif , beje galim tuos pacius batus aptart, as pvz galiu nesiot 2 ir 3 seznus r atrodys  thumbup.gif , o kitam net sezonui buna neuztenka biggrin.gif

Nu nesitaske zmones nei po purvynus, nei ant saules vaika vezime kepino, bet medziagos nubluko, nubrizgo. Niekas naujo nenori po 2 metu, bet susidare ispudis, kad lygiaverciai ( kainos atzvilgiu vezimai) naudojami ilgiau
Atsakyti
QUOTE(:)22 @ 2007 08 02, 11:41)

Aciu

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
man tai labai labai sitie vezimai, labai patogus, o ir vaikui patinka, maniske pamaciusi iskart soko sestis smile.gif jei turesiu antra, tai butinai sita pirksiu, daruge turi, pabandziau labai patogus, o ir ji jau metus naudoja, tai tikrai nieko jis ten nenudrizgo ir neisbluko.
pirmajai turejau bebe confort, tai irgi dziaugiausi labai, labai patogu tas dalykas, kad kedute ant remo statosi. o del kainos, tai aisku galetu but pigiau, bet ka dabar darysi, o ir ne vienam menesiui perki smile.gif
Atsakyti
Kaži kiek mažius sitokioj padėty gulėt gali ? g.gif
Atsakyti