Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 12 13, 10:17)
o kepimo milteliu dedat pagal recepta ?

kai visa pakeli kepimo milteliu dejau, tai pas mane irgi kartus skonis budavo ir niekaip negalejau suprast nuo ko, bet pabandziau det kokius 2-3 saukstelius ir man dabar gerai thumbup.gif dedu Dr Oetker. Ar del kepimo milteliu Dr Oetker darosi kartus skonis, nes labai daznai matau kur rasoma, kad reikia deti visa pakeli, bet kazkaip daugiau nerizikuoju, pakila ko puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(akilezna @ 2012 12 13, 22:05)
kai visa pakeli kepimo milteliu dejau, tai pas mane irgi kartus skonis budavo ir niekaip negalejau suprast nuo ko, bet pabandziau det kokius 2-3 saukstelius ir man dabar gerai  thumbup.gif dedu Dr Oetker. Ar del kepimo milteliu Dr Oetker darosi kartus skonis, nes labai daznai matau kur rasoma, kad reikia deti visa pakeli, bet kazkaip daugiau nerizikuoju, pakila ko puikiausiai.

Ant kepimo miltelių pakelio papraštai rašo kokiam svoriui miltų reikia to pokelio.Tai pagal tai kiek imate miltų,pasidalint galima,kiek reik kep.miltelių
Atsakyti
rafaelo biskvitui tikrai uztenka perpus maziau kep.milteliu,nei recepte
Atsakyti
Dr.Oetker kepimo milteliu pok.skirtas 1kg miltu,o rafaelo biskvitui reikia tik 230g miltu.Tai jei sudedate visa pokiuka,tai nieko nuotabaus,kad jis jums kartokas. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kuri galit parasyti kokiu sviestiniu kremu aptepamas erikiuxxx bananinis tortas. Zinau, kad slapia beze puosiamas, bet pries tai ji reikia aptept sviestiniu kremu. As taip supratau, o recepto nezinau kremuko. Ar cia tinka bet koks koki rasiu internete ?
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2012 12 14, 23:05)
Sveikos, gal kuri galit parasyti kokiu sviestiniu kremu aptepamas erikiuxxx bananinis tortas. Zinau, kad slapia beze puosiamas, bet pries tai ji reikia aptept sviestiniu kremu. As taip supratau, o recepto nezinau kremuko. Ar cia tinka bet koks koki rasiu internete ?

Sviestas+cukrine pudra arba sviestas+sutirst.pienas/
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2012 12 14, 22:05)
Sveikos, gal kuri galit parasyti kokiu sviestiniu kremu aptepamas erikiuxxx bananinis tortas. Zinau, kad slapia beze puosiamas, bet pries tai ji reikia aptept sviestiniu kremu. As taip supratau, o recepto nezinau kremuko. Ar cia tinka bet koks koki rasiu internete ?


Jokiu kremu NETEPTI pries beze !!!

tiesiai tortuka su beze puosti, tik zinoma as pries tai su slapia beze aptepu kad nesimatytu tamsiaus biskvito, o paskui darykite , zolyte ar rozytes, kas patinka ax.gif
Tik , kai sutepat biskvita, tai grietinele ne iki krasto reikia tepti, kad paskui tarpukus uzpildytu beze, viskai paskui gerai laikosi thumbup.gif nes sviestinis ar bet koks kremas papildomai , sugadins visa skoni !!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 15 gruodžio 2012 - 01:53
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 12 15, 02:52)
Jokiu kremu NETEPTI pries beze !!!

tiesiai tortuka su beze puosti, tik zinoma as pries tai su slapia beze aptepu kad nesimatytu tamsiaus biskvito, o paskui darykite , zolyte ar rozytes, kas patinka  ax.gif
Tik , kai sutepat biskvita, tai grietinele ne iki krasto reikia tepti, kad paskui tarpukus uzpildytu beze, viskai paskui gerai laikosi  thumbup.gif  nes sviestinis ar bet koks kremas papildomai , sugadins visa skoni !!!

Man nieko nesugadino tongue.gif Skanu buvo :mirksiukas:Tepiau labai plonu sluoksniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliz@: 15 gruodžio 2012 - 12:27
QUOTE(erikiuxxx @ 2012 12 15, 03:52)
Jokiu kremu NETEPTI pries beze !!!

tiesiai tortuka su beze puosti, tik zinoma as pries tai su slapia beze aptepu kad nesimatytu tamsiaus biskvito, o paskui darykite , zolyte ar rozytes, kas patinka  ax.gif
Tik , kai sutepat biskvita, tai grietinele ne iki krasto reikia tepti, kad paskui tarpukus uzpildytu beze, viskai paskui gerai laikosi  thumbup.gif  nes sviestinis ar bet koks kremas papildomai , sugadins visa skoni !!!

aciu, uz issamu paaiskinima 4u.gif
Atsakyti
Sveikos kepejeles.Esu visai visai pradedancioji taigi turiu begale kvailoku klausimu.Tikiuosi,kad man galesite padeti ir nepagailesite savo laiko paaiskinimams.
Ryt noreciau iskepti http://www.sonatinos...ietemis-ir.html si Sonatos torta ir man iskilo keleta klausimu.Ar zele ten reikia atskirai formoje stingdinti pries dedant ant biskvito? Ar biskvita galeciau sulaistyti lyditu sokoladu,kad zele avieciu neatsiklijuotu nuo apatinio biskvito ir,kad nenuinciau sokolado skonio.Nes as nenoreciau dengti torto sokolado glazura? Paskutinis klausimas butu,ar butu skanu jei vietoje sokoladines glazuros aptepciau sviesto+kondencuoto pieno kremu ir veliau dengciau saldainiu mase ar geriau tik slapia beze kremu?
Aciu is anksto smile.gif
P.S.,klausimus parasiau ir Sonatos bloge,bet pagal datas beveik metus i kitu zinutes nera atsakymu,taigi ir klausu jusu apsidraudimui. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona82 @ 2012 12 15, 14:48)
Sveikos kepejeles.Esu visai visai pradedancioji taigi turiu begale kvailoku klausimu.Tikiuosi,kad man galesite padeti ir nepagailesite savo laiko paaiskinimams.
Ryt noreciau iskepti http://www.sonatinos...ietemis-ir.html si Sonatos torta ir man iskilo keleta klausimu.Ar zele ten reikia atskirai formoje stingdinti pries dedant ant biskvito? Ar biskvita galeciau sulaistyti lyditu sokoladu,kad zele avieciu neatsiklijuotu nuo apatinio biskvito ir,kad nenuinciau sokolado skonio.Nes as nenoreciau dengti torto sokolado glazura? Paskutinis klausimas butu,ar butu skanu jei vietoje sokoladines glazuros aptepciau sviesto+kondencuoto pieno kremu ir veliau dengciau saldainiu mase ar geriau tik slapia beze kremu?
Aciu is anksto smile.gif
P.S.,klausimus parasiau ir Sonatos bloge,bet pagal datas beveik metus i kitu zinutes nera atsakymu,taigi ir klausu jusu apsidraudimui. blush2.gif

Aviečių želė reikia atskirai stingdyti pries dedant ant biskvito. Del kitko atsakyti negaliu, nes tepiau sokolado glazūra ir buvo puiku, kažkaip su kitokia glazūra ir neįsivaizduoju..... Tortas toks ypatingas, labai skanūs tie visi sluoksniai. Aš kai dariau man šiek tiek jie gavosi visi skystoki, bet čia ne recepto o šeimininkės klaidos....Sekmės gaminant 4u.gif
Atsakyti
[quote=Sarmite,2012 12 15, 19:41]
Aviečių želė reikia atskirai stingdyti pries dedant ant biskvito. Del kitko atsakyti negaliu, nes tepiau sokolado glazūra ir buvo puiku, kažkaip su kitokia glazūra ir neįsivaizduoju..... Tortas toks ypatingas, labai skanūs tie visi sluoksniai. Aš kai dariau man šiek tiek jie gavosi visi skystoki, bet čia ne recepto o šeimininkės klaidos....Sekmės gaminant 4u.gif
[/quote

dekui uz palinkejimus 4u.gif
Atsakyti