Merginos, pirma karta darysiu dvieju aukstu torta Pirmas aukstas 26 cm snikerso, antras 19 cm rafaelo. Turiu 2 klausimus. Ar antras neispaus pirmojo? As kaip suprantu, tokius paptrastos formos tortus gi nereikia tvirtint kokiais pagaliukais? Ir rafaelo is puses normos uzteks 19 cm formai?
Aciu uz atsakymus
QUOTE(Jupu @ 2013 01 25, 08:05)
Merginos, pirma karta darysiu dvieju aukstu torta Pirmas aukstas 26 cm snikerso, antras 19 cm rafaelo. Turiu 2 klausimus. Ar antras neispaus pirmojo? As kaip suprantu, tokius paptrastos formos tortus gi nereikia tvirtint kokiais pagaliukais? Ir rafaelo is puses normos uzteks 19 cm formai?
Aciu uz atsakymus
Aciu uz atsakymus
Aš darius 2 kartus dviaukštį ir abudu tvirtinus dėl šventos ramybės.
O Rafaelo užteks pusės
QUOTE(Jupu @ 2013 01 25, 08:05)
Merginos, pirma karta darysiu dvieju aukstu torta Pirmas aukstas 26 cm snikerso, antras 19 cm rafaelo. Turiu 2 klausimus. Ar antras neispaus pirmojo? As kaip suprantu, tokius paptrastos formos tortus gi nereikia tvirtint kokiais pagaliukais? Ir rafaelo is puses normos uzteks 19 cm formai?
Aciu uz atsakymus
Aciu uz atsakymus
Nereikia niekuom tvirtint, juolab, kad apacia snikeris, virsus rafaello.
QUOTE(Ulė @ 2013 01 23, 11:14)
netgi maximoj
Pagaminau vakar pirmą Napaleoną savo gyvenime, atrodo viskas gavosi, rytoj ragausim, nuojauta kužda, bus nerealiai skanus - AČIŪ
Vakar sutepiau torta "Menulis", idejau i saldytuva, bet jis man toks kietas ir sustinges siandien atrodo kazin ar nebus lakstai sau, kremas sau... Valgysim rytoj, gal palikti ne saldytuve?
QUOTE(irmulia @ 2012 12 02, 01:29)
Avokadų / aguonų tortas "Avocado" - beveik 100 % avokadinis... Receptas su visa išsamia gaminimo /dekoravimo eiga.
nu bet jau kaip nerealiai sitas tortas atrodo aisku skaitau pavadinima avokadinis, o mintyse kiwi nors uzmusk
QUOTE(irmulia @ 2012 12 03, 09:14)
sita spinatu biskvita butinai reiks isbandyt, i ta zalia spalva ziureciau ir ziureciau
QUOTE(munyt @ 2013 01 26, 18:50)
nu bet jau kaip nerealiai sitas tortas atrodo aisku skaitau pavadinima avokadinis, o mintyse kiwi nors uzmusk
kodėl gi ne pvz. pertepimo kremas iš kiwi vaisiaus, manau, yra palankesnis tradiciniam skoniui
Sveikos,
Turiu Jums klausima, gal galesite man padeti. Noriu pagaminti ''Jaunystes'' torta. Radau lengvo zefyrinio kremo recepta:
40 g. baltymu
280 g. cukraus
114 g. razinu
182 g. marmelado
2 g. citrinos rugsties
12 g. zelatinos
50 g. vandens
1) Kas cia per marmeladas?
2) 12 g. zelatinos, gal juostelemis, ar cia paprastos tiek mazai tereikia, o jei juostelemis, tai kiek apytiksliai reiketu paprastos?
Buciau labai dekinga, jei padetumete ir atsakytumete. ACIU
Turiu Jums klausima, gal galesite man padeti. Noriu pagaminti ''Jaunystes'' torta. Radau lengvo zefyrinio kremo recepta:
40 g. baltymu
280 g. cukraus
114 g. razinu
182 g. marmelado
2 g. citrinos rugsties
12 g. zelatinos
50 g. vandens
1) Kas cia per marmeladas?
2) 12 g. zelatinos, gal juostelemis, ar cia paprastos tiek mazai tereikia, o jei juostelemis, tai kiek apytiksliai reiketu paprastos?
Buciau labai dekinga, jei padetumete ir atsakytumete. ACIU
QUOTE(V&P @ 2013 01 29, 23:16)
Sveikos,
Turiu Jums klausima, gal galesite man padeti. Noriu pagaminti ''Jaunystes'' torta. Radau lengvo zefyrinio kremo recepta:
40 g. baltymu
280 g. cukraus
114 g. razinu
182 g. marmelado
2 g. citrinos rugsties
12 g. zelatinos
50 g. vandens
1) Kas cia per marmeladas?
2) 12 g. zelatinos, gal juostelemis, ar cia paprastos tiek mazai tereikia, o jei juostelemis, tai kiek apytiksliai reiketu paprastos?
Buciau labai dekinga, jei padetumete ir atsakytumete. ACIU
Turiu Jums klausima, gal galesite man padeti. Noriu pagaminti ''Jaunystes'' torta. Radau lengvo zefyrinio kremo recepta:
40 g. baltymu
280 g. cukraus
114 g. razinu
182 g. marmelado
2 g. citrinos rugsties
12 g. zelatinos
50 g. vandens
1) Kas cia per marmeladas?
2) 12 g. zelatinos, gal juostelemis, ar cia paprastos tiek mazai tereikia, o jei juostelemis, tai kiek apytiksliai reiketu paprastos?
Buciau labai dekinga, jei padetumete ir atsakytumete. ACIU
1.Aš kai kažkada lankiau anglų kalbos kursus,tai buvo tema apie vaisius.Ir būtent ten išskaičiau,kad marmeladas,tai apelsinų uogienė.Gal toks ir čia turima galvoje
O va panašiai ir Vikipedija rašo http://lt.wikipedia....wiki/Marmeladas
2.O želatinos,tai manau,kad čia paprastos reik
Sveikos kepėjėlės Labai senai čia bebuvau, buvau apleidusi kepimą.. Bet savaitgalį dukros gimtadienis, nutariau vėl kokį tortuką sukonstruot. gal patartumėt kokį šviesų biskvitą, toks kad būtų kaip minkštas, kaip kempinė. Purus, bet netrupantis. Ragavau naminį tortą kavinėj, nu toks skanus buvo biskvitas, bet aišku recepto niekas nesakė
QUOTE(justina77a @ 2013 01 30, 13:46)
Sveikos kepėjėlės Labai senai čia bebuvau, buvau apleidusi kepimą.. Bet savaitgalį dukros gimtadienis, nutariau vėl kokį tortuką sukonstruot. gal patartumėt kokį šviesų biskvitą, toks kad būtų kaip minkštas, kaip kempinė. Purus, bet netrupantis. Ragavau naminį tortą kavinėj, nu toks skanus buvo biskvitas, bet aišku recepto niekas nesakė
Na yra rafaelo visai skanus ir minkštas biskvitas
sveikos kepejeles. labai reikia jusu pagalbos. Viena nuotaka nori torto ir cupscaku daug , gal kuri zinote kur galima issinuomot ar pasiskolint toki stova? kad virsuje tortukas bustu ir kaip sakos eitu ant kuriu tie keksai stovetu?? buciau labai dekina. Siaip man tiktu Vilnius ar Panevezys. gal zinote ka nors? o gal turite ideju kaip kitaip garziai tai ziuretusi su kitais stovais? tada irgi prasau parasyti kur galima juos issinuomot.aciu is anksto