QUOTE(V&P @ 2013 01 29, 23:16)
Sveikos,
Turiu Jums klausima, gal galesite man padeti. Noriu pagaminti ''Jaunystes'' torta. Radau lengvo zefyrinio kremo recepta:
40 g. baltymu
280 g. cukraus
114 g. razinu
182 g. marmelado
2 g. citrinos rugsties
12 g. zelatinos
50 g. vandens
1) Kas cia per marmeladas?
2) 12 g. zelatinos, gal juostelemis, ar cia paprastos tiek mazai tereikia, o jei juostelemis, tai kiek apytiksliai reiketu paprastos?
Buciau labai dekinga, jei padetumete ir atsakytumete. ACIU
1.Aš kai kažkada lankiau anglų kalbos kursus,tai buvo tema apie vaisius.Ir būtent ten išskaičiau,kad marmeladas,tai apelsinų uogienė.Gal toks ir čia turima galvoje
O va panašiai ir Vikipedija rašo
http://lt.wikipedia....wiki/Marmeladas
2.O želatinos,tai manau,kad čia paprastos reik