QUOTE(*Keila* @ 2013 03 02, 11:51)
Mano tikslas buvo parodyti biskvito formą, o ne kuo tikroviškesnę spalvą. Nuotrauka su realybe retai kada sutampa visais 100%.
Tuo, kad žmonės nenoriai dalinasi kažkuo patys negaudami iš to naudos? Na, Jūs taigi nepasidalinote savo mėgstamiausiu receptu, o tik atsakėte į klausimą klausimu. Kitos neatsakė net ir taip
QUOTE(Olesta @ 2013 03 02, 19:24)
Ačiū, Olesta Aš todėl ir klausiau, kad receptų tikrai nemažai, o galimybių visus išsikepti (nekepant kas savaitę po 3-5 tortus) ir išsirinkti skaniausią, nėra labai paprasta
Zurbiuk, nebeišmąstau daugiau nieko. Gal orkaitė kokia su charakteriu? Nesiūlyčiau kepti be ventiliatoriaus. Aš visad biskvitus kepu su šia funkcija, nes kitaip biskvito vidus gali ilgiau kepti, o viršus tuo tarpu jau net pradėti degti.
Dar vienas patarimas - LABAI gerai išplakite kiaušinius. Kad net nebe geltoni, o beveik balti būtų
punki, viskas teisingai. Dėl sviestinio kremo laikymo sąlygų nesu tikra, nes paprastai jį visą sunaudoju arba tiesiog išmetu likučius (baisiai netaupus žmogus esu, gal kad ne suvalkietė ), o pastilažas laikomas įsuktas į maistinę plėvelę kambario tamperatūroje.
Pastilažu drąsiai galite dengti penktadienį, nelaukite paskutinės dienos, kad nepritrūktumėte laiko visoms idėjoms įgyvendinti, ypač jeigu neturite daug puošybos įgūdžių. Pastilažui tikrai nieko nenutiks šaldytuve, net jeigu ir kokį gabaliuką 'užtaupysite' iki kitos savaitės vidurio