QUOTE(Zurbiukas @ 2013 03 02, 23:48)
as cia visai ne i tema, mergaites gal kuri galite rekomenduoti gera konditerini maiseli , planuoju pirkti maniskis lievas buvo suplyso labai greitai, tai ismeciau susinervinusi, dabar planuoju nusipirkti, bet nezinau koki noriu kad butu patvarus ir ne su kosmine kaina
Turiu medžiaginį, į jį įsidedu plastikinį maišelį su adaptorium, sukraunu kremą, o antgalį dedu jau ant to medžiaginio maišelio ir prisuku. Man su paprastu vienkartiniu nelabai gaunasi. O va tame medžiaginiame

Mažiau šyla kremas nuo rankų, patogiau sugriebti ir paspausti. Pradžioj dėdavau kremą tiesiai į medžiaginį maišelį. Bet kol išplauni, kol išdžiovini

Su plastikiniu viduj daug patogiau. Be to, gali ta plastikinį maišelį su adaptorium ištraukti ir vėl įdėti, jei nosi su keliom spalvom dirbti
QUOTE(punkis @ 2013 03 03, 12:05)
4. tepu sviestinį kremą ir vėl dedu į šaldytuvą sustingti ar galiu iškart dėta pastiliažą?
ir dar
Kur ir kiek laiko galima laikyti atlikusį sviestinį kremą ir dengimo masę?
Apteptą sviestiniu kremu reikia dėti į šaldytuvą, kad sustingtų, po to galima lyginti paviršių pvz., karštu peiliu.
Atlikusį sviestinį dedu į šaldiklį. Ilgiausiai gal mėnesį pas mane užsibuvo. Kai reikia, iš anksto išsitraukiu, kad atšiltų. Susidedu ir mažus likučius, nes būna kartais, kad kokio trupinėlio sviestinio pritrūksta.
QUOTE(jolanka @ 2013 03 03, 13:12)
Na, man tai neatrodo kad pyksta, tik tiesiog parase teisybe, aiskiai
As ne karta kreipiausi klausiau, ir netgi jums asmeniskai rasiau AZ, bet atsakymo taip pat negavau, baisiai nusiminiau, bet ka dabar.....bandau bandau, gal kada gausis ir man tos rozes ant tortu per antgaliuka is beze ar sviestinio

nes jus man nei i viena klausima neatsaket kokiu antgaliu jas darote, ir kokia kryptimi, ar nuo viduriuko ar isores ziedo
Čia tai žiauriai...
Taigi apie tuos antgalius gal 100 kartų kalbėta. Net google įsivedus "antgalis rožėms" rasit nuorodas į SM ir net nuorodas. kur ir už kiek įsigyti.
Nekomentuojamoje temoje yra nuoroda, kaip tas rožes daryti. Youtube tikrai ne vieną video rasit. Be to, jei bandot, tai matot, kas gaunasi, kai suki nuo vidurio į išorę ir kai suki iš išorės į vidų. Pvz., man ant keksiukų rožės gaunasi, o ant torto ne, nes pasvirimo kampas kitas, dar neišmokau maišelio laikyti.
Keilos rožes SM legendinės

Įsivaizduoju, kiek klausimų dėl jų į a.ž. gauna.
QUOTE(success @ 2013 03 03, 13:15)
Aš tik truputį nusivyliau žmonių savanaudiškumu.
Taip taip, virš 100 temų tortų puošimo "savanaudiškumo" ir 23 temos tortų receptų ir komentarų