Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokami daiktai i namus!

QUOTE(Ieva7776 @ 2013 03 07, 12:09)
Matyt ir 3 biggrin.gif
Nes man leido pildyti ir parase, kad atsius per 3 savaites.  4u.gif

Galbūt, nesiginčysiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva7776 @ 2013 03 07, 12:09)
Matyt ir 3 biggrin.gif
Nes man leido pildyti ir parase, kad atsius per 3 savaites.  4u.gif

ir man smile.gif
Atsakyti
iš L'Oréal emailą gavau. mažą mėginėlį siūlo :
"VIP klubo nariai turi unikalią galimybę išbandyti pirmąjį prie odos prisitaikantį BB kremą."
http://www.loreal-paris.lt/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolleee: 08 kovo 2013 - 18:09
QUOTE(Jolleee @ 2013 03 08, 17:54)
iš L'Oréal emailą gavau. mažą mėginėlį siūlo :
"VIP klubo nariai turi unikalią galimybę išbandyti pirmąjį prie odos prisitaikantį BB kremą."
http://www.loreal-paris.lt/

as kasdien uzeinu i ju psl uzpildau bet dar niek negavau...nei kremo nei aliejuko nei kitu meginuku....taip pat yra skiltis laimekite tai ten ir yra galimybe gauti kosmetikos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 09, 11:25)
as kasdien uzeinu i ju psl uzpildau bet dar niek negavau...nei kremo nei aliejuko nei kitu meginuku....taip pat yra skiltis laimekite tai ten ir yra galimybe gauti kosmetikos ax.gif

Aš irgi ilgai laukiau aliejuko, bet paskui facebooke parašiau, kad negaunu, tai atsiuntė (manau kad antrą gavau). O gal pašte gulėjo ilgai, nes ant voko antspaudo data tokia labai neryški buvo.
Dabar laukiu kremo ir nesulaukus rašysiu į facebooką. Pabandykite, gal ir jums padės.
Atsakyti
QUOTE(Juozelija @ 2013 03 09, 14:32)
Aš irgi ilgai laukiau aliejuko, bet paskui facebooke parašiau, kad negaunu, tai atsiuntė (manau kad antrą gavau). O gal pašte gulėjo ilgai, nes ant voko antspaudo data tokia labai neryški buvo.
Dabar laukiu kremo ir nesulaukus rašysiu į facebooką. Pabandykite, gal ir jums padės.

o tiesiog i siena FB ju parasete? nes vienam komentare esu leptelejus bet nieko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2013 03 09, 17:11)
o tiesiog i siena FB ju parasete? nes vienam komentare esu leptelejus bet nieko schmoll.gif

Prie aliejaus mėginuko užsakymo komentaruose, kur visos gyrė, kad geras. mirksiukas.gif
Kai užsakiau, po kiek laiko gavau laišką, kad prašo užpildyti atsiliepimą, tada ir parašiau. Jei gerai pamenu, tai komentare dar kartą adresą nurodžiau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Juozelija @ 2013 03 09, 22:31)
Prie aliejaus mėginuko užsakymo komentaruose, kur visos gyrė, kad geras.  mirksiukas.gif
Kai užsakiau, po kiek laiko gavau laišką, kad prašo užpildyti atsiliepimą, tada ir parašiau. Jei gerai pamenu, tai komentare dar kartą adresą nurodžiau. blush2.gif

parasiau ju sienoj FB zesim ar sureguos ax.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
O man kilo toks klausimiukas - kokiu budu jus surandate lietuviskus freebius? g.gif viskokius meginelius, vitaminus ir t.t., pvz as tai tiktai zinau uzsienietisku freebiautoju puslapius kur buna prikelia nuorodu kiekviena diena, bet kad ir is ju mazai naudos pasidare, beveik nieko negaunu blush2.gif
Atsakyti
nemokamas puodelis https://www.facebook...208195102528120
Atsakyti
QUOTE(@Eglute@ @ 2013 03 16, 00:37)

cia dar reikia irasyti pasiulymo koda (offer code) g.gif
Atsakyti
QUOTE(ArbuZzziuke @ 2013 03 16, 14:23)
cia dar reikia irasyti pasiulymo koda (offer code) g.gif

Man tiko keturi skaiciai 2343 berods bigsmile.gif
Atsakyti