Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokami daiktai i namus!

Na įdomu ką atsiųs biggrin.gif aš ir spėjau į tą rinkinukų traukinį biggrin.gif , neseniai gavau garnier bb kremo mėginuką, bet net nepamenu ,kad būčiau kur pildžius g.gif
Atsakyti
Radau tokį variantą - galima gauti vaikiškus batukus dovanų - atominis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dianulle @ 2013 12 13, 16:23)
Radau tokį variantą - galima gauti vaikiškus batukus dovanų - atominis smile.gif

tai čia konkursas,o ne nemokami daiktai į namus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 12 13, 15:12)
Na įdomu ką atsiųs biggrin.gif  aš ir spėjau į tą rinkinukų traukinį  biggrin.gif  , neseniai gavau garnier bb kremo mėginuką, bet net nepamenu ,kad būčiau kur pildžius  g.gif

as ir vakar gavau ir galvoju dabar kur ir kada ka pildziau g.gif
Atsakyti
buvo sitoj temoj nuoroda ikelta,nes as tik is cia uzsisakineju,taip pat nesenai gavau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 12 13, 16:12)
Na įdomu ką atsiųs biggrin.gif  aš ir spėjau į tą rinkinukų traukinį  biggrin.gif  , neseniai gavau garnier bb kremo mėginuką, bet net nepamenu ,kad būčiau kur pildžius  g.gif

aš jau pirmąjį siuntinuką iš to traukinio gavau smile.gif nežinau ar bus visi vienodi,bet šiame buvo šis serumas http://1.bp.blogspot...00/photo(1).jpg wub.gif
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2013 12 20, 18:12)
aš jau pirmąjį siuntinuką iš to traukinio gavau smile.gif
Paštu, ar kurjeris atvežė? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolleee @ 2013 12 20, 20:36)
Paštu, ar kurjeris atvežė? smile.gif

kurjeriai...bijusta schmoll.gif verysad.gif pas mane namie du lapeliai į pašto dėžutę bijustos įmesti,nes kaip visada ta ragana nesugebėjo trijų žingsnių iki durų ateit,o po to dar man rėkia,kad nedrįsčiau valdžiai skųstis lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir taip jau pusmetis thumbup.gif thumbup.gif kažkas gaus tikrai superinę dovaną kalėdų proga,nes jau visi raštai,nuotraukos ir pokalbiai išsiųsti valdžiai thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(justemur @ 2013 12 20, 20:43)
kurjeriai...bijusta  schmoll.gif  verysad.gif  pas mane namie du lapeliai į pašto dėžutę bijustos įmesti,nes kaip visada ta ragana nesugebėjo trijų žingsnių iki durų ateit,o po to dar man rėkia,kad nedrįsčiau valdžiai skųstis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ir taip jau pusmetis thumbup.gif  thumbup.gif  kažkas gaus tikrai superinę dovaną kalėdų proga,nes jau visi raštai,nuotraukos ir pokalbiai išsiųsti valdžiai thumbup.gif  doh.gif

Labai neišsiplėsiu bet tokiom kaip jus yra žodis-ridiska (iš filmo Джентльмены удачи ).blush2.gif .
Atsakyti
QUOTE(dukartdu4 @ 2013 12 20, 22:37)
Labai neišsiplėsiu bet tokiom kaip jus yra žodis-ridiska (iš filmo  Джентльмены удачи ).blush2.gif  .

taip taip,kurgi ne...jei jums nuo vasaros pradžios ,kas rytą baladotų į langus (nes tingėtų 10 žingsnių iki durų nueiti), siuntinius pristatytų vėluodami mažiausiai 3-4 dienas, nes lauke lyja ir ''normalios firmos per tokius orus nedirba'', kiekvieną kartą paskambinus drąskytų akis ir aiškintų,kad kai galės tai ir atneš,ko čia aiškinu,tai pažiūrėčiau kaip jūs reguotumėt thumbup.gif tikriausiai gėlių ir saldainių nupirktumėt ir pasakytumėt kokie šaunuoliai,taip ir toliau doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
kadangi siuntinius gaunu į savaitę mažiausiai 5-6 kartus,tai sistemą puikiai žinau ir kažkodėl kitos firmos sugeba tai padaryti laiku,maloniai ir daiktai būna be jokio įbrėžimo thumbup.gif o va čia sunkiai sekasi,tai kelio neranda,tai lyja,tai nepakeliui,tai palieka belekam..ir kas svarbiausia pradėjus aiškintis atsirado dar dešimtys žmonių su tokiomis pačiomis istorijomis ir patirtimis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dukartdu4 @ 2013 12 20, 21:37)
Labai neišsiplėsiu bet tokiom kaip jus yra žodis-ridiska (iš filmo  Джентльмены удачи ).blush2.gif  .

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aguonytė @ 2013 12 13, 15:12)

man atsiunte balzama plaukams dazytiems plaukams loreal elviral preference 40ml tutele thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliosha: 30 gruodžio 2013 - 11:50