Įkraunama...
Įkraunama...

Nemokami daiktai i namus!

Man "Bijusta" visai šalia namų, tai nenorėjau knisinėtis su jų pristatymu - nuėjau pati atsiimti biggrin.gif

Gavau plaukų dažus ir aliejuką. Plaukų dažų spalva raudona, tokia kokios ir tikėjausi, nes ją pažymėjau apklausoje, klausime "Jei dažyčiau plaukus, tai kokia tai būtų spalva?". Pati plaukų nedažau, bet iškart sumečiau, kad bus mamai, kuri dažo raudonai smile.gif
Atsakyti
Tai štai kodėl raudona biggrin.gif O aš visaip laužiau galvą, kodėl raudoną gavau smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(silverplane @ 2014 01 14, 19:14)
Tai štai kodėl raudona biggrin.gif O aš visaip laužiau galvą, kodėl raudoną gavau smile.gif)

Irgi plaukų nedažot? Kitame forume skaičiau, kad dažus gavo tos, kurios žymėjo, kad plaukų nedažo, o tos kurios dažo gavo tik balzamus. Ot, marketinginis triukas - nedažai, tai pradėk biggrin.gif Jei raudonos nenaudosit, tai tiesiog parduokit merginoms pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raven @ 2014 01 14, 18:34)
Irgi plaukų nedažot? Kitame forume skaičiau, kad dažus gavo tos, kurios žymėjo, kad plaukų nedažo, o tos kurios dažo gavo tik balzamus. Ot, marketinginis triukas - nedažai, tai pradėk  biggrin.gif Jei raudonos nenaudosit, tai tiesiog parduokit merginoms pigiau  mirksiukas.gif

Na aš žymėjau, kad dažau. Dažus gavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocosinė @ 2014 01 14, 19:46)
Na aš žymėjau, kad dažau. Dažus gavau  ax.gif

aį irgi nurodžiau,kad dažau ir gavau būtent savo spalvą, o kitose anketose buvo nurodyta :
1. nedažau . ir gautas plaukų galiukų serumas
2. dažau ir gautas spalvą palaikantis balzamas
thumbup.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad pabandysiu biggrin.gif Tik gal per atostogas, kad nereikėtų į mokyklą su kepure eit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun_girl~ @ 2013 12 30, 23:45)

bet tai čia visos nuorodos tik į USA :/ o į kur jūs siunčiatės? jei į Lietuvą, tai kokiu būdu? atleiskit, bet aš visiškai žalia biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Kur nors prie miesto arba prie valstijos prirašau LITHUANIA. Žodžiu, adresas su netikslumais būna (pvz.: pažymėta, kad valstybė Lietuva ir valstija Luiziana), bet kai kurie atsiunčia smile.gif
---
Neradau temos apie nuolaidas, tai paminėsiu čia smile.gif iki sausio 17 d. perkant iš danija.lt internetu, galima pasinaudoti 20% nuolaida, kodas D.A.5.6.4.7. (taškų nereikia smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo silverplane: 15 sausio 2014 - 22:52
Jau su BIJŪSTA pasiuntiniais tai ką aš žinau... Nei laba diena, nei viso gero pasakys... Skambina į duris, greit ateinu, bet ta moteriškė turbūt be kantrybės visai (ir jau ne pirmą kartą): pradėjo kumščiu daužyti duris, kadangi dar stiklas jose, o ji dar su žiedu apmautais pirštais ir jį pradėjo baladoti... nu ką aš žinau... doh.gif
Aš ir laba diena, ir ačiū, o ji - nė žodžio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo odriana: 17 sausio 2014 - 12:15
QUOTE(odriana @ 2014 01 17, 13:14)
Jau su BIJŪSTA pasiuntiniais tai ką aš žinau... Nei laba diena, nei viso gero pasakys... Skambina  į duris, greit ateinu, bet ta moteriškė turbūt be kantrybės visai (ir jau ne pirmą kartą): pradėjo kumščiu daužyti duris, kadangi dar stiklas jose, o ji dar su žiedu apmautais pirštais ir jį pradėjo baladoti... nu ką aš žinau...  doh.gif 
Aš ir laba diena, ir ačiū, o ji - nė žodžio...

pas mane tai šiandien su pristatymu į lovą beveik buvo doh.gif doh.gif , miegam,girdžiu duris tranko kažkas ,galvoju gal koks senelis užėjo (nes mėgėjas jis stipriau pabaladot),kadangi vyras po operacijos, atsikėliau aš,žiūriu ta gražuolė stovi, nu nesikeikiant....nusprendė užeiti pati doh.gif sakau ''jūs proto turit''??? o ta išsivėpus stovi ''tai visos durys atrakintos buvo" doh.gif be komentarų aš...ir rašyk tuos skundus nerašius,ten matomai visiems dzin,daro jie ką nori lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu negaliu,prisijuokiau... lotuliukas.gif

Maniškė Bijusta,tai tokia įdomoka,labai RIŠLIAI telefonu bendraujam biggrin.gif ,bet susikalbam šiaip ne taip lotuliukas.gif ,o kai ateina,tai dar klausia,ką čia gavot,gal lošimas koks,nes daug tokių laiškų buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
gera vitamino C doze dienai lotuliukas.gif
o pas jus neateina jie su kvapeliu? g.gif nes man jie kazkokie keistoki unsure.gif
Atsakyti