Įkraunama...
Įkraunama...

LEGO ir kiti konstruktoriai

QUOTE(smiltpeliuke @ 2012 12 08, 21:33)
Šitą prieš kelis mėnesius pirkau Senukuose su 30 proc nuolaida  4u.gif .

Aciu, vadinasi reik laukti senuku. nes jau antras komplektas tik pas ju yra doh.gif
Atsakyti
kaip cia siandien liudna, kazkur visos dingusios rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(siluetas @ 2012 12 08, 23:15)
ar šitas lėktuvėlis g.gif
user posted image

ui sitas lektuvelis bent jau teoriskai turetu buti visose net mazesnese maksimose- prie musu Savanoriu pr netoli svedbanko ir tai yra...
siandien dar uztaikiau kai isdeliojo ir family su suniuku- bet nepirkau lyg tai gausim dovanu- o sunui paemiau visai mazute masinyte uz 15 + nuolaida 40 proc- tiksliau ten keturratis motociklas- kazkada toki turejome taciau isliko tik 1 pora ratuku ir vairas lotuliukas.gif
dar pas mus buvo didelis rinkinys su nindzem bet mes per mazi- ten nuo 7 metuku... ir dar daugybe visokiu city kuriu kaina 69-69lt... 4u.gif
Atsakyti
Man rodos, tas lėktuvėlis tik kai kuriose mažosiose maximose ir yra likęs, didžiosiose jau kuris laikas nei kvapo... Su dviguba nuolaida gal ir aš prigriebčiau biggrin.gif .

Pasisukinėjau šįryt Akropolio Maximoj, tai turiu pasakyt kad tikrai esu nustebinta lego gausa, ypač duplo, kurie visada labai greiš išgaruodavo. Creator namų 5891 stovi visa krūva, niekas nebeima irnesakyk.gif. Tik Friends akivaizdžiai iššluoti, likę mažesni rinkinukai.
Atsakyti
user posted image

stai toks pas mus buvo 15n lituku... tai pritaikius nuolaida gaunasi ne tiek jau ir daug 9 litukai 4u.gif
Papildyta:
tam lektuveliui bent pas mus dviguba nuolaida netaikoma... bent jau pas mus jo "pradine" kaina 29.99...
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 09, 13:56)

matyt visos jau apsipirkę ir apsipatenkinę blush2.gif pirmomis nuolaidų dienomis nusipirkau kas iš anksto buvo planuota, o paskutiniosiomis jau pastebiu, kad vis nuvažiuoju daaar ko nors į ateitį įsigyt, greičiau jau tas antradienis, nes priklausomybė apsipirkt žiauri lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2012 12 09, 16:17)
user posted image

stai toks pas mus buvo 15n lituku... tai pritaikius nuolaida gaunasi ne tiek jau ir daug 9 litukai  4u.gif
Papildyta:
tam lektuveliui bent pas mus dviguba nuolaida netaikoma... bent jau pas mus jo "pradine" kaina 29.99...

ogo, kaip pigiai. Musu maximoje tai tikrai nera tokiu kainu, o ir pasirinkimas visai mazas. Uz tokia kaina tai ir as noreciau. Gaila, turbut negalesiu nulekti, nes vyresnelis truputi apsirgo sad.gif
O tai cia ta maxima nelabai didele, rodos Kauno stotele?
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 09, 14:56)

Darbuojames namuose ir ne tik smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 12 09, 18:53)
Darbuojames namuose ir ne tik  smile.gif .

as apsitvarkiau, pasidariau valgyt ir nebera ka veikt kol vyras darbe. sakau paskaitysiu ka priraset ogi ziuriu nera ka skaityt
Atsakyti
QUOTE(padraika22 @ 2012 12 09, 20:01)
as apsitvarkiau, pasidariau valgyt ir nebera ka veikt kol vyras darbe. sakau paskaitysiu ka priraset ogi ziuriu nera ka skaityt

Savaitgalis 4u.gif , o rytoj vel iprasta diena biggrin.gif .
Yra reklama lyg vaiku miesto Moki uz 2, gauni 3 g.gif . Ar blogai paziurejau...
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2012 12 09, 20:15)
Savaitgalis  4u.gif , o rytoj vel iprasta diena  biggrin.gif .
Yra reklama lyg vaiku miesto Moki uz 2, gauni 3  g.gif . Ar blogai paziurejau...

taip teisingai, man atejo SMS, o ir ju puslapyje yra parasyta http://www.kotryna.l...?cid=20557#home
Aisku tas nemokamas, tai pats pigiausias. Bet, jeigu pvz, perkant 3 zaislus uz 100 lt, tai sumokesi 200, tad realiai gali gauti apie 30 proc nuolaida.
Atsakyti
QUOTE(jonas_k @ 2012 12 09, 20:50)
ogo, kaip pigiai. Musu maximoje tai tikrai nera tokiu kainu, o ir pasirinkimas visai mazas. Uz tokia kaina tai ir as noreciau. Gaila, turbut negalesiu nulekti, nes vyresnelis truputi apsirgo sad.gif
O tai cia ta maxima nelabai didele, rodos Kauno stotele?

tai cia pigiai? 29.99? man pasirode brangokai- net maniskis rinkinukas pasirode brangokas...gal kad prie pigesniu kainu pripratau

taip cia prie Kauno stoteles- bent jau ryte bendroje kruvoje buvo 4 leiktuveliai, dar buvo 1 maza friends rinkinys, vienas
user posted image

irgi 29.99... bet met toki kadaise turejome is viso rinkinuko liko sveikas seifas lauztuvas dingo dar vasara lotuliukas.gif ir aisku krepsiukas su zmogiuku... suniukas is viso dingo pats pirmas man patiko sitame butent zmogiukai- jie pas mus labai greitai luzta... tiksliau pameta kunelius... 4u.gif
Atsakyti