Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

SuperNail ProGel Polish - Winsor Green su shtampeliu smile.gif
user posted image
HG queen of hearts
user posted image
Atsakyti
Jolkiau as be zodziu blink.gif kaip grazuuu, as nemegstu jokiu zaliu spalvu ale daba mastau kad man jos reik ... kaip tas progelis laiko? jauciu irgi individualiai, kol nepabandysiu nesuzinosiu ...
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2012 12 05, 21:37)

VAU bigsmile.gif koks grožis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 12 05, 21:30)
Jolkiau as be zodziu blink.gif  kaip grazuuu, as nemegstu jokiu zaliu spalvu ale daba mastau kad man jos reik ... kaip tas progelis laiko? jauciu irgi individualiai, kol nepabandysiu nesuzinosiu ...

Na spalva kaip visad, nera ta tikroji..realiai sviesesne gal kiek..man ant gelisho bazes visi lakai puikiai laikosi, sitas standartishkai 2-3 savaites man atlaike.
Atsakyti
Jolkuce - kaip visad super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ZmoNa_ @ 2012 12 05, 21:30)
Jolkiau as be zodziu blink.gif  kaip grazuuu, as nemegstu jokiu zaliu spalvu ale daba mastau kad man jos reik ... kaip tas progelis laiko? jauciu irgi individualiai, kol nepabandysiu nesuzinosiu ...

draugei 2 savaites atlaike 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolkuce @ 2012 12 05, 20:37)

labai grazu wub.gif o koks cia stampukas, t.y piesinukas ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Packa @ 2012 12 05, 22:20)
draugei 2 savaites atlaike 4u.gif
Papildyta:
labai grazu wub.gif o koks cia stampukas, t.y piesinukas ax.gif  g.gif

nepamenu ploksteles numerio.
Atsakyti

vau wub.gif turiu sita progelio spalvyte. gerai dengiasi . super. bet ir stampukas labai graziai papuose nagiuka wub.gif
Atsakyti
Sveikos, pribrendo reikalas ir man savo lempa isigyt, sakykit sao reikmem, kokio galingumo jos uztenka, noreciu LED isigyti, paziurjau kainas tu is harmony ir psiraminau, uzteks gal ne fimines, svarbu geri savo funkcija atliktu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(freza80 @ 2012 12 05, 17:27)
Aš turiu geltonąjį, tai du sluoksnius dedu - ir dėl tvirtumo, ir dėl to, kad džiūdamas lempoje (būtent), stipriai nuo galų traukiasi  doh.gif  Tai tik antru sluoksniu normaliai galiukas apsigaubia  ax.gif

O kiek laikote lempoje abu siuos sluoksnius? po 2min? ir antrojo lygiai taip pat nuvalote pertekliu kaip cia parodyta su teptuku?
aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(conve®se @ 2012 12 06, 00:12)
Sveikos, pribrendo reikalas ir man savo lempa isigyt, sakykit sao reikmem, kokio galingumo jos uztenka, noreciu LED isigyti, paziurjau kainas tu is harmony ir psiraminau, uzteks gal ne fimines, svarbu geri savo funkcija atliktu smile.gif

jei perki ne LEDA, tai uv pakanka 36 W smile.gif
Atsakyti

Dieve, koks grozis wub.gif lauksiu kaledoms savo green monster, po to kaifuosiu visus nervuodama zaliais nagais, juk kaledine raudona su auksu biggrin.gif
O stampuko lakas siuo atveju naudotas originalus konad?
Atsakyti