Įkraunama...
Įkraunama...

Diana

Apklausa: Kaip jums vardas Diana? (242 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Astulenka @ 2011 01 05, 05:51)
Man tai atrodo, kai seni kaimo zmones neistaria Diana, sako DAJANA  tongue.gif

Bet as nesupratau temos prasmes, nes autore turi dukra, vardu Diana, o klausia nuomones apie Dajana  g.gif

esme tame,kad Diana anglai vadina Dajana...tai va ir norejau suzinoti kaip jum skamba dajana..
Atsakyti
nekaip schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawlyte22 @ 2011 01 04, 20:26)
esme tame,kad Diana anglai vadina Dajana...tai va ir norejau suzinoti kaip jum skamba dajana..

o koks skirtumas? doh.gif o kaip Diana taria tajai ar papuasai, ar Amazonės indėnai?... kiekviena šalis/kalba visuotinai paplitusius vardus, o ir šiaip vardus, taria savo kalba, Lietuvoj niekas Dianos tikrai nevadins Dajana...
Atsakyti
Gražus,stiprus, moteriškas vardas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sawlyte22 @ 2011 01 04, 19:33)
na mes rasome diana,bet uk visi taria Dajana...tai va idomu kaip jum tai skamba?

teko gyventi UK, pati esu siuo vardu, tai pase ir parasyta Diana, o skaite Dajan, tai nematau jokiu problemu, kad jie taip taria, svarbu, kad perskaito biggrin.gif
dar jie megsta, jei telefonu sakai varda, perrasyti i Diane, cia turbut vokiskas variantas g.gif
bet siaip jokiu problemu nematau, neiskaipo vardo tikrai, ner ko pergyvent cool.gif
Atsakyti
Diana jau pasenęs vardas ir niekuo neįpatingas.
Man asociacijos su šiuo vardu nėra kažkuo įpatingos. Asmeniškai aš savo dukrelei neduočiau šio vardo, bet čia jūsų reikalas. rolleyes.gif
Atsakyti
Man patinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyčiukas @ 2011 01 06, 00:01)

Mano nuomone, Jūs visiškai neteisi - sunku įsivaizduoti, kad 3000 metų istoriją turintis vardas 3025-aisiais metais staiga taptų "pasenusiu". Antra, šis vardas visgi yra gana ypatingas, nes yra vienas iš nedaugelio moteriškų vardų, vienodai rašomų lietuviškai ir angliškai. Žinoma, UK gyvenančiai mamytei tektų susitaikyti su tuo, kad jos dukrelė bus skirtingai vadinama Lietuvoje ir UK...
Atsakyti
labai grazus man sis vardas ir tikrai visiskai nenuvalkiotas 4u.gif
Atsakyti
visai grazus vardas ir svarstymas ar senovinis ar ne, na man kvaila. Buvo tu Dianu ir tarp 40meciu ir tarp 20meciu ir niekad nebuvo taip, kad ju butu puse klases, kaip kad su Daivom,veliau su Gretom, Laurom, dar veliau Lukais, Juliais,Jurgiais....Kai puse klases tokiu pat vardu, tada galima sakyt kad pabodes, o cia taip nera juk.
Papildyta:
absurdiskos mintys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 14, 23:54)
visai grazus vardas ir svarstymas ar senovinis ar ne, na man kvaila. Buvo tu Dianu ir tarp 40meciu ir tarp 20meciu ir niekad nebuvo taip, kad ju butu puse klases, kaip kad su Daivom,veliau su Gretom, Laurom, dar veliau Lukais, Juliais,Jurgiais....Kai puse klases tokiu pat vardu, tada galima sakyt kad pabodes, o cia taip nera juk.
Papildyta:
absurdiskos mintys  doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyčiukas @ 2011 01 05, 23:01)
Man asociacijos su šiuo vardu nėra kažkuo įpatingos. Asmeniškai  aš savo dukrelei neduočiau šio vardo, bet čia jūsų reikalas. rolleyes.gif

o jus man paaiskinkit kaip gali vardas pasenti?? biggrin.gif biggrin.gif gal ir amziu jo zinote? nekeliu sio vardo i aukstumas vien todel kad pati esu Diana, man vardas kaip vardas, nei jis nuostabus, nei jis atgrasantis (nu ne Inpisita vis gi, kaip teko girdet toki doh.gif ). aisku dabar sakykit yra visokios Lejos Tejos, tai jau cia skaitosi "jauni" ane? vardas mielosios nesensta mirksiukas.gif taip, jis tariamas ir duodamas gimusioms mergaites zymiai ilgiau nei kad pvz ta pati Leja, bet pasenti jis negali, tiesiog vienoms jis patinka, kitoms ne ax.gif
Atsakyti