Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA
user posted image

Orchidėjų Priežiūros klausimais kreipkites čia.

user posted image

Retos orchidėjos ir visko, ko joms reikia:
LOD parduotuvėlė
El.parduotuvė

user posted image

MANIAKĖMS - BAZIŲ, PARDUOTUVIŲ ADRESAI:

KAUNE:
Karmelita
Kalmina
Tik gėlės
Vaidrena
Floriada

KLAIPĖDOJE:
Tik gėlės
Ermitažas
Banginio maxima bazė
Frezija
Bauhof

Flora fotografijoje
Ankstesnė tema

Lietuvos orchidėjininkų draugija pradėjo naują seminarų sezoną, sekite naujienas!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aga: 09 sausio 2013 - 15:51
xx ojei, kaip gražuuuuu 4u.gif

Atsakyti
xx, labai graži nauja temutė 4u.gif

Tina*, dėl Dendrobium bigibbum, tai aš irgi turiu, labai patinka tas augalas, žiedai laikosi jau pas mane labai ilgai (mano tokie tamsūs violetiniai, prie neryškios šviesos iš vis atrodo labai gražiai kaip netikri), aš kaip ir tu užuodžiau, kad jis kvepia smile.gif Man tas kvapas kažkoks saldus, gal ir medaus ar kažkokių gervuogių net panašus wub.gif Žodžiu labai skaniai kvepia..
Atsakyti
xx, diiiiiiiiiiiiiiidelis dėkui už naują temą ir dar tokią puošnią wub.gif wub.gif wub.gif

Cinde, gal tikrai dar kelias dieneles palaukiam ir pasidėliojam norus dėl vazonėlių - aš ryt poryt persisodinsiu augaliukus ir jau tada realiai matysiu kokių ir kiek reikia.

Gal tikrai būtų gerai užklausti vadybininko kokiom kainom juos gausim - ar akcijinėm, ar jau normaliom, be nuolaidų g.gif Jei jau be nuolaidų, tai aš turiu dešimties procentų nuolaidą su kliento kortele - vis mažiau būtų blush2.gif

xx, o kokios spalvos braceana lapai be blico fotografuojant - LOD parduotuvėlėj tamsiai žali g.gif

http://www.orchids.l...php?f=56&t=1191

Uranija, tikrai pripainiojau - turėjau omeny phalaenopsis Amboinensis doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 02 gruodžio 2012 - 21:07
QUOTE(Uranija5 @ 2012 12 02, 17:42)
Ir aš manau kad kažkiek lapų margumas gali pasikeisti, bet žali abejoju ar pilkais pavirs  g.gif

Na bet jie nera ali. Tame ir esme, kad ju pagrindas pilkas, o esant tam tikroms salygoms aliu demiu gali sumazeti iki minimumo arba padaugeti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Katleja1 @ 2012 12 02, 21:03)
Tina*, dėl Dendrobium bigibbum,

Pas mane Dendrobium kingianum. Gal as kazka sumaisiau pirmais rasydama. Tingiu eit i sena tema.
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2012 12 02, 22:19)

Pas mane Dendrobium kingianum. Gal as kazka sumaisiau pirmais rasydama. Tingiu eit i sena tema.

A, tai gal aš sumaišiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 12 02, 21:06)
Cinde, gal tikrai dar kelias dieneles palaukiam ir pasidėliojam norus dėl vazonėlių - aš ryt poryt persisodinsiu augaliukus ir jau tada realiai matysiu kokių ir kiek reikia.

na ir gerai drinks_cheers.gif neskubam smile.gif
Atsakyti
Na štai galiu ir pasimaivyt biggrin.gif Mano gražuolė raibuolytė milžinišku žiedu - dar kartelį dėkui SKM wub.gif

user posted image

user posted image

ir vat tokie pasikeitimai virtuvėje - trys naujos lentynėlės orchidėjoms (spėkit ar jas pritaisius ir sustačius gėles namuose ant palangių padaugėjo vietos lotuliukas.gif - aišku, kad ne, nes mumrikas seminare po to apsilankė lotuliukas.gif ). O šauniausia, kad vyras įėjęs į virtuvę vis pagiria, kad mano orchidėjos atrodo labai gražiai, "kaip čia buvę" thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mumrikas: 03 gruodžio 2012 - 01:00
Šiandien skaudančia širdim atsisveikinau su savo "gulbele" ir eilinį kartą supratau kokia esu kvailai prieraiši ir sentimentali verysad.gif Rodos tai tik gėlė, bet kai ilgai auginta, popinta, tai ir gaila. Šaunu tik kad iškeliavo pas naują šaunią šeimininkę, kurią tikiu džiugins žiedais ne mažiau nei mane. Deja, bet palangės ne guminės ir negaliu sau leist augint dviejų taip pat žydinčių augalų rolleyes.gif

Neseniai raibuoliukė buvo tokia

user posted image

O šiandien iškeliaudama jau buvo išskleidusi savo didžiulį žiedą (skersmuo nuo vieno žiedlapio galiuko iki kito 15 cm) - žydėjo iš pas mane išaugusio auginio, tai žiedas absoliučiai naminis thumbup.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 12 03, 01:59)
ir vat tokie pasikeitimai virtuvėje - trys naujos lentynėlės orchidėjoms (spėkit ar jas pritaisius ir sustačius gėles namuose ant palangių padaugėjo vietos lotuliukas.gif - aišku, kad ne, nes mumrikas seminare po to apsilankė lotuliukas.gif ). O šauniausia, kad vyras įėjęs į virtuvę vis pagiria, kad mano orchidėjos atrodo labai gražiai, "kaip čia buvę"  thumbup.gif

Ir gražu ir vietos naujokėms vis atsiranda thumbup.gif
Atsakyti
mumrikai, labai labai gražu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Angraecum Veitchii (Angraecum eburneum x Angraecum sesquipedale) wub.gif
http://www.youtube.c...h?v=XV3jX3YhmLY rolleyes.gif
Papildyta:
Phal. braceana lapai tamsiai žali, tikras perliukas smile.gif , ir turi tokį šilko blizgėjimą, na nemoku išsireikšti, bet kažkas nepaprasto.
Manasis Phal.manii be strazdanėlių biggrin.gif
Atsakyti