Įkraunama...
Įkraunama...

ORCHIDĖJŲ PIRKIMO IR GYRIMOSI TEMA

user posted image
kada pas mus Lietuvėlėje taip gausiai žydės wub.gif , gal po seminaro, kai pasisemsim žinių mirksiukas.gif biggrin.gif

Mumrikas, dėkui už naują temutę 4u.gif labai graži wub.gif
Atsakyti
Pagaliau saulytė šildo mūsų palanges thumbup.gif Katlėjos vokus praplėšė, o ir kitos sparčiau pumpurus skleidžia, kaip smagu wub.gif
Mumrikai, labai graži naujoji tema wub.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
http://www.orchids.l....php?f=4&t=1283
SEMINARAS ATIDĖTAS dėl gripo epidemijos Kaune 4u.gif
Manau taip protingiausia, nei vienas nenorim namo parsinešti gripą.
Papildyta:
Pas mane darbuke ant palangių jau pavasaris, saulė nuo 11 valandos pliekia, net per šilta smile.gif , vandoms džiaugsmas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Merii @ 2013 01 23, 13:03)
http://www.orchids.l....php?f=4&t=1283
SEMINARAS ATIDĖTAS dėl gripo epidemijos Kaune  4u.gif
Manau taip protingiausia, nei vienas nenorim namo parsinešti gripą.
Papildyta:
Pas mane darbuke ant palangių jau pavasaris, saulė nuo 11 valandos pliekia, net per šilta  smile.gif , vandoms džiaugsmas  wub.gif

Pasidziaugsiu gal kazkieno nelaimei blush2.gif bet gal tuomet ir as galesiu dalyvauti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ožiaragė- @ 2013 01 23, 12:53)
Pasidziaugsiu gal kazkieno nelaimei  blush2.gif  bet gal tuomet ir as galesiu dalyvauti  thumbup.gif

o gal laimei mirksiukas.gif , kaip tik bus daugiau galinčių dalyvauti smile.gif
Aš tai jau užsisvajojau, bus ar ne bus pavasarinė paroda. Pernai lb trūko remėjų finansavimo, miestas praktiškai neparėmė blush2.gif. O tokia graži šventė buvo, tiek įdomių augalų iš viso pasaulio, kaip miela prisimint wub.gif
Atsakyti
Sveikos, jei ne šį savaitgalį, tai ir aš į seminarą važiuočiau ax.gif
Beje, Mumi, labai graži tema, jau pirmoji nuotrauka, tai apsiseilėt galima cool.gif
Pamenat, sakiau, turiu dvi nežiniukes su pumpurais, viena juos nudžiovino (kalti darbininkai doh.gif o kita tikrai nebus balta, kažkas tamsesnio bus, pasirodysim cool.gif beje, šiandien pakeičiau darbą į perspektyvesnį, tai kai atšils, ką nors naujo ir gražaus įsigysiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daluksa: 23 sausio 2013 - 13:57
QUOTE(Merii @ 2013 01 23, 07:03)
user posted image
kada pas mus Lietuvėlėje taip gausiai žydės  wub.gif  , gal po seminaro, kai pasisemsim žinių  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Meri, aš artėju prie to smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2013 01 23, 15:00)
Meri, aš artėju prie to smile.gif

a jetaus kaip gražu bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
user posted image
(iliustracija skolinta iš googlės)
lb svajoju apie Neofinetia falcata Shutennou, gal kada nors, kai jai pribręsiu, pirma noriu hibridinę pražydinti smile.gif
Papildyta:
user posted image
dar norėčiau su Pleone formosana f.alba draugauti smile.gif
Atsakyti
Sveikos orchideju myletojos. Turiu pirma orchideja ir ziuriu, kad jau vienas ziedelis nuzydejo. Ka man su juo daryti? Nuskinti ar palikti kol pats nukris?
Atsakyti
user posted image
pasirodo, ir tokiais lapais cimbidžių būna, googlė rašo, kad čia Cymbidium sinense Buddha
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti