Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų - 157 tema

QUOTE(ingapoc @ 2012 12 05, 21:04)
Laba vakara,
merginos gal man kas netinges smile.gif paaiskint kaip uzpildyt Accounta clinique.co.uk kad leistu atsiskaityt LT kortele..atmeta ir viskas  unsure.gif
Turiu mergina, kuri sutinka priimt mano siuntinuka UK, suvedziau jos duomenys, noriu sumoket - neduoda..ka daryt, kame ten gudrybe?

Nes tokiu pat budu siunciausi is yves.rocher ,jokiu problemu su atsiskaitymu nebuvo

tai gal jie nepriima lietuvisku kortu? nesvarbu, kad vienur prieme, kitur gali lietuviska netikt.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 05, 22:37)
tai gal jie nepriima lietuvisku kortu?  nesvarbu, kad vienur prieme, kitur gali lietuviska netikt.

Pirmam psl radau info kad priima..
Atsakyti
QUOTE(ra2ga @ 2012 12 05, 21:29)
Gal kas pades smile.gif
Kriksto rubus vaikams Lietuvoj pirkot ar siuntetes?

Siuvomes biggrin.gif
Ziurejau is UK bet man nieko nepatiko schmoll.gif
LT pardese brangu biggrin.gif po 170-200lt lininis kostiumukas.Aisku jis ten ranku darbo.Bet anyta siuveja tai ji ir pasiuvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingapoc @ 2012 12 05, 21:38)
Pirmam psl radau info kad priima..

tai reiktu tada laukt, kad pasakytu kam prieme ir kokias, nes pvz boots irgi priima, bet ne visas. kai kam elc praeina, kai kam ne, dzodizu yra tokiu parduotuviu neiaskiu, gal sita viena is ju.

o pinigu netruksta? ar su geru rezervu ju yra?
Atsakyti
koks stas man grazus kalendorius wub.gif bet ir kaina grazi jau biggrin.gif
http://www.ebay.co.u...=item35c23e5eaa

maniskiai tai tvarkingai atodaro zuzu kalendoriu ir po sokoladini kiekvienas savo, tik is pradziu nelabai suprato, kodel ten paprasti plasmases gabalai, aiskina man, kad turi but lipdukai, tai paknisau ir suradau tuos lipdukus, tai apklijuoja dar ir jau panasu i baldus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo klakšt: 05 gruodžio 2012 - 21:47
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 05, 22:44)

o pinigu netruksta? ar su geru rezervu ju yra?

Pinigu tikrai yra, bandziau is savo MasterCard, tada is vyro Vizos kreditines, abi atmeta..
Lauksiu gal kas parasys, kas uzsakinejo, bet ten db tik iki 5io nemokamas siuntimas ir da dovanu duoda, taip norisi uzsisakyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Berry22 @ 2012 12 05, 20:52)
Sveikos, ar dar perkate kasnors iš  http://www.natureshop.com/eu/  ? norėčiau jungtis  4u.gif

ar kas priima???? NORIU mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anyte_uogyte @ 2012 12 05, 18:41)

Nerealu bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 05, 17:05)
dieve kokia nesamone tie kalendoriai advento, kiek asaru, kosmaras  doh.gif  kur peliuku zhu zhu, atidarai, o ten trys plastmasines puses nago dydzio morkos, ziuri tas vaikas ir verkia, ka su jom daryt  doh.gif  nes gi uzvakar buvo ceilas peliukas, o dabar. dar tos morkos turi isstatyti i toki padekliuka, kuris aisku kitame langelyje, zodziu nusivilimas  lotuliukas.gif

Skaiciau ir netrivojau juoku. Siandienines morkos (as net nesupratau kas ten) maniskius irgi nuvyle, tik istrauke, paziurejo ir man atidave smile.gif As renku ir dedu i puodeli, galvoju gal ten gale rasiu ir tuos ale kambarius kilimus, o tada bus galima duoti ir vaikams pazaisti lotuliukas.gif
Atsakyti
.Siemet pasiuvau kojines
[/quote]
Nerealu wub.gif Be galo gražu ir kalėdiška wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Astukasas @ 2012 12 05, 19:35)
Va tokia idėja faina:...

galvoju, ar nebus taip, kad po švenčių tie kalendoriai papigiai bus, nes nebeaktuali prekė? Galima nusipirkti kitiems metams biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(loreta311 @ 2012 12 05, 22:05)
Skaiciau ir netrivojau juoku. Siandienines morkos (as net nesupratau kas ten) maniskius irgi nuvyle, tik istrauke, paziurejo ir man atidave smile.gif As renku ir dedu i puodeli, galvoju gal ten gale rasiu ir tuos ale kambarius kilimus, o tada bus galima duoti ir vaikams pazaisti  lotuliukas.gif

as ji visa istardziau visgi, viduje dar radau lipduku ir pada. zodziu kur labai smulkios detales sudesiu po kelias i kisene advento eglutes pasiutos, o kur neuzteks, tai diena idesiu saldaini, na nes kur mini kedute, su kuria irgi neiasku ka daryt, tai irgi nusivilimas.

Nefera, advento playmobilio kalendoriu mes irgi turim, su princesem, bet vistiek gi asaros doh.gif nes ispakuoja princa ir verkia, o kur jo karuna doh.gif iskauoj aprincese, vel verkia, o kur jos veduokle ir sijonas lotuliukas.gif bet situ tai jau neliesiu, sakiau, jei verks, tai atiduosiu kitai mergaitei, kuri kantriai lauks, kol viska surinks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2012 12 05, 23:10)
as ji visa istardziau visgi, viduje dar radau lipduku ir pada. zodziu kur labai smulkios detales sudesiu po kelias i kisene advento eglutes pasiutos, o kur neuzteks, tai diena idesiu saldaini, na nes kur mini kedute, su kuria irgi neiasku ka daryt, tai irgi nusivilimas.
Nefera, advento playmobilio kalendoriu mes irgi turim, su princesem, bet vistiek gi asaros  doh.gif  nes ispakuoja princa ir verkia, o kur jo karuna  doh.gif  iskauoj aprincese, vel verkia, o kur jos veduokle ir sijonas  lotuliukas.gif  bet situ tai jau neliesiu, sakiau, jei verks, tai atiduosiu kitai mergaitei, kuri kantriai lauks, kol viska surinks  biggrin.gif

Ziuriu vaikui ne dziaugsmas, o trauma gavos su tais kalendoriais doh.gif biggrin.gif
Atsakyti