Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame Anglijos parduotuvėse ir aukcionuose

Lina, jūsų vairuotojai gal su raketa skrido blink.gif Jau man Kaune šiandien apie pietus sakė atveš blink.gif lotuliukas.gif Nesitikėjau šią savaitę niekaip blush2.gif
Atsakyti
Man irgi vairuotojas skambino,sake atves po pietu thumbup.gif taigi,Silainiu mergytes,ruoskites i svecius 4u.gif

Linute,saskaite mano please please.nemegstu skolinga buti..
Atsakyti
Sumoketa 4u.gif
Atsakyti
Aga Kaunas visas siandien gaus biggrin.gif
Tad ta proga reikia saskaitas apsimoket, kol pasaulio pabaiga neatejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(me2za @ 2012 12 21, 10:25)
Lina, jūsų vairuotojai gal su raketa skrido  blink.gif

aha, as irgi soke unsure.gif biggrin.gif Ale as tikejaus, tikejaus sia savaite gaut blush2.gif
Atsakyti
Naujienos bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kazin kaip su Alytum blush2.gif

Atsakyti
Laba diena, gal sportsdirect.com artimiausiu metu planuojate pirkti?
Atsakyti
tongue.gif
Atsakyti
Linute, brūkštelkit laiškelį kada galėsiu Šiauliuose pasiimti, nes nuo šiandien popietės iki sausio 2 dienos neturėsiu e-pašto cool.gif (reikia būtinai susikurti gmail'e dėžutę,nes kažkokia nesociali jaučiuosi.... smile.gif kaži ten sudėtingas naudojimasis) g.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akbr: 21 gruodžio 2012 - 11:18
Geros žinios thumbup.gif
Linut, kai tik siuntinukas pasieks Vilniaus bendrą tašką, parašykit kontaktus ir adresą mirksiukas.gif Labai lauksiu.
Atsakyti
Sveiki, Lina, gal žinote/galite pažiūrėti į sąrašus ar man bus siuntinukas (pagl amazono pažadus turėtų būti:)) su šia siunta, nes sąskaitos negavau kolkas. Ačiū labai:) 4u.gif
Atsakyti
Aš iš Šilainių, ruošiuosi į svečius, tik kad sąąąąskaitos laukiu lotuliukas.gif
Nu bet greitai čia pavarė, nuskilo Kaunui smile.gif
Atsakyti