Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 236

QUOTE(remygaaa @ 2012 12 09, 11:27)
mergaites, sakykite kur perkate patalynes kompletus? kur galima pasiieskoti geresnemis kainomis?

rekomenduoju LT decoflux.lt - superine satinine patalyne is egipto medvilnes wub.gif o perkant is ju tiesiogiai isvis geros kainos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 09, 09:53)
Pelesis baisus daiktas ;( vykit is namu ji kuo greiciau..mama turejo ligoniuke, kur niekaip nerasdavo kodel pastoviai kosti ir gerkle skauda...tyrimai budavo puikus, kol zinot ka surado, kad vaikui gerklej augo plesesis....labai pavojingas dalykas..

omg, dar ir taip buna? blink.gif

QUOTE(remygaaa @ 2012 12 09, 10:27)
mergaites, sakykite kur perkate patalynes kompletus? kur galima pasiieskoti geresnemis kainomis?

kazkaip nelabai atsimenu tokiu prikiniu . teko pirkti ne karta patalynevisa, pagalves, antklodes g.gif

As visiskai persalau .guliu ir gulesiu visa diena doh.gif vakar dar spejau islekt dovanu i miesta Daliukui ir visiems kitiems draugams uzsienyje biggrin.gif Meduoliu prikepiau.. tai siandien mano darbo vieta lovoje bus ax.gif

o apie patalyne-tai labai svajoju grazia linine nusipirkti . kiek esu turejus- labai labai patiko. o ir vasara per karscius rekomenduojama linine paklode uzsikloti . drauge pasakojo, kad su linine staltiese uzsiklojus miegojo kazkada ,kai ziauriai karsta buvo hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 09 gruodžio 2012 - 11:24
QUOTE(spygliz @ 2012 12 09, 10:53)
Pelesis baisus daiktas ;( vykit is namu ji kuo greiciau..mama turejo ligoniuke, kur niekaip nerasdavo kodel pastoviai kosti ir gerkle skauda...tyrimai budavo puikus, kol zinot ka surado, kad vaikui gerklej augo plesesis....labai pavojingas dalykas..

P.s. Daliuk, Rapoja, Jottauute saugociau sukneeee ;(((( gi tuomet kaip karaliene soste sedeciau tik ;/

Jūs kažką ne taip supratote.
Manau,kad tikrai ne pelėsis,o grybelis.Ir jis atsiranda ne nuo pelėsio patalpoje,o naudojant antibiotikus.Todėl,geriant antibiotikus ,protingas gydytojas visuomet išrašo baigiant gerti ,naudoti ir kelias tabletėles priešgrybelinių vaistų.
O alergija pelėsiui atsiranda nuo pelėsio patalpoje.Va čia tai bjaurus dalykas.Pasireiškia dažniausiai bronchine astma arba alerginiu rinitu.

Atsakyti
Laukiu labai labai

www.sephora.com
www.maccosmetics.com
www.fragranceshop.com
www.fragrancenet.com
www.nyxcosmetics.com
www.mariobadescu.com
www.beautyencounter.com
www.vitacost.com

Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2012 12 09, 13:18)
rekomenduoju LT decoflux.lt - superine satinine patalyne is egipto medvilnes  wub.gif o perkant is ju tiesiogiai isvis geros kainos  thumbup.gif

aciukas, einu ziureti 4u.gif neina ieiti, tvarko puslapi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo remygaaa: 09 gruodžio 2012 - 11:47
Merginos, kur ieskot vaikuciams ECCO batuku?
Atsakyti

labai nedaug truksta
www.jcrew.com
-30%
user posted image

Papildyta:
QUOTE(balandine6 @ 2012 12 09, 12:32)
Merginos, kur ieskot vaikuciams ECCO batuku?

1stopkidzshop.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 12 09, 13:37)
Papildyta:

1stopkidzshop.com 4u.gif

Aciu 4u.gif Parinktumet is cia ? Gal dar kas prisijungtu, tokiom gerom kainom yra batuku mazyliams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(balandine6 @ 2012 12 09, 12:47)
Aciu  4u.gif Parinktumet is cia ? Gal dar kas prisijungtu, tokiom gerom kainom yra batuku mazyliams  ax.gif

taip, zinoma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 12 09, 11:21)
omg, dar ir taip buna?  blink.gif
kazkaip nelabai atsimenu tokiu prikiniu . teko pirkti ne karta patalynevisa, pagalves, antklodes g.gif

As visiskai persalau .guliu ir gulesiu visa diena doh.gif vakar dar spejau islekt dovanu i miesta Daliukui ir visiems kitiems draugams uzsienyje biggrin.gif Meduoliu prikepiau.. tai siandien mano darbo vieta lovoje bus ax.gif
o apie patalyne-tai labai svajoju grazia linine nusipirkti . kiek esu turejus- labai labai patiko. o ir vasara per karscius rekomenduojama linine paklode uzsikloti . drauge pasakojo, kad su linine staltiese uzsiklojus miegojo kazkada ,kai ziauriai karsta buvo  hihihi.gif

Sveikateles 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pagal koki receptuka kepet? ax.gif Nebepamenu kaip pernai kepiau, tai susiradau kaledinio namelio recepta pagal kuri ji staciau. Tai jau visus produktus susideliojau, ale dabar pamirsau kur formeles nukisus esu doh.gif Visai galva isdulejus doh.gif blush2.gif

Pries pora metu naudojom linine patalyne, tai vasara man superinis dalykelis. Turejom pilna komplekta. Ale susidevejo jau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(MeistroMargarita @ 2012 12 09, 12:21)
o apie patalyne-tai labai svajoju grazia linine nusipirkti . kiek esu turejus- labai labai patiko.

Kur perki? Aš irgi norėčiau. Labai reiktų atsinaujinti jau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Candy_lips @ 2012 12 09, 13:06)
Sveikateles 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Pagal koki receptuka kepet? ax.gif  Nebepamenu kaip pernai kepiau, tai susiradau kaledinio namelio recepta pagal kuri ji staciau. Tai jau visus produktus susideliojau, ale dabar pamirsau kur formeles nukisus esu doh.gif  Visai galva isdulejus doh.gif  blush2.gif

4u.gif
as kepu visad pagal Bea recepta. tuoj einu surasiu smile.gif
prasom
QUOTE(Sirana @ 2012 12 09, 13:16)
Kur perki? Aš irgi norėčiau. Labai reiktų atsinaujinti jau.  ax.gif

niekur unsure.gif biggrin.gif turejau kazkokias mergautines. buvau kazkada radus internete , bet nebezinau kur ieskot ax.gif gal pasisiut g.gif

Sirana, ar pas jus kino teatre buna kokie dovanu cekiai ar bilietai ? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeistroMargarita: 09 gruodžio 2012 - 13:25