Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 24, 13:29)
Vyras juokesi iš manes, o aš megstu kartais atvažiavus po darbo ramiai pasedet mašinoj, pasiklausyt muzikos, jaučiuosi kaip nuosavoj erdvej, kur niekas negali kištis, nes tik grįžti namo ir prasideda-virtuve, indai, pamokos...

drinks_cheers.gif Viens prie vieno-pirmais vairavimo metais,grizus namo,sededavau masinoje belekiek su muzika,taip faina budavo...paskui mazoji man skambindavo (pro langa matydavo kad grizau)-mama,tai gal tu jau namo eik... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2013 01 24, 15:33)
Sveikatėlės 4u.gif

Ačiu , ryt jau tikiuosi važiuot į darbą
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2013 01 24, 15:44)
drinks_cheers.gif ...paskui mazoji man skambindavo (pro langa matydavo kad grizau)-mama,tai gal tu jau namo eik... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif maniškiai irgi mato pro langą kad atvažiavau, tai pradeda skambinti, arba vyras grižta pasistato savo mašina šalia ir užeina pas mane, sako gal jau einam žmona namo lotuliukas.gif
Atsakyti
Prisikarksėjau dėl orų. Kitą dieną po pakarksėjimo beveik pasiekė -10. Vakar dieną buvo -12 blink.gif Šyrit tas pats doh.gif
Mašina vedasi normaliai, nors kol prišyla, varveklis ant nosies užauga umn.gif:
Teko ryte extremaliai išlėkti, nes mb staigiai nebegalėjo, teko vestis vaikus į ledinę baleiką. Kiek aimanų prisiklausiau doh.gif Jei planuoju vežt, tai pašilau iš anksto, o šiandien gavos staigiai išlėkti.
Ir aš prisirišus prie savo balkutės. Važiuoju ir su mb drambliuku, bet retai, nes rambliukas ir jokių jausmų neturiu drambliukui lotuliukas.gif
Atsakyti
Taure biggrin.gif pas man kibirelyje vapse vaikai Tavo prisaltu biggrin.gif pas mus siandien diena rode -16... biggrin.gif
as 1dieni pask.k. Vaziavau smile.gif rytoj vairuosiu.. Nes pas daktare..
Buvau vakar uzsivedus ..issivaliau masina.. smile.gif uzsivede irgi normaliai smile.gif
as anksciau taip dariau.. Vasara .. biggrin.gif rudeni.. O seip greit issiropsciu is maskes ir varau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2013 01 24, 18:03)
Prisikarksėjau dėl orų. Kitą dieną po pakarksėjimo beveik pasiekė -10. Vakar dieną buvo -12  blink.gif Šyrit tas pats  doh.gif

Nepyk,bet juokas ima biggrin.gif ,tai kas butu,jei butu -20,kaip cia pas mus kazkuri ryta biggrin.gif .Ir vaziavau,ir nosis neprisalo ax.gif .
Papildyta:
Kokios keistuoles lotuliukas.gif ,nesugalvociau grizus dar sedeti masinoje biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 01 24, 11:35)
Nepyk,bet juokas ima  biggrin.gif ,tai kas butu,jei butu  -20,kaip cia pas mus kazkuri ryta  biggrin.gif .Ir vaziavau,ir nosis neprisalo ax.gif .

Kas kas, vyras vežtų doh.gif Būna ir pas mus -20 ir daugiau, bet labai retai, pagrinde arba iki 0, arba truputį minuso. Šį žiema aplamai grynas ruduo buvo, net nežinau kur pirštinės ir kepurė mano, o čia šaltis netikėtas, vat ir šokas.
Bet užtenka pavažiuoti kelias valandas į šiaurę, ir temperatūra krenta ženkliai, Kanada arti smile.gif Mes randamės prie vandenyno, todėl dažniausiai stiprus šaltis nedaeina.
Atsakyti
kodel keistuoles? biggrin.gif normaliai..butu silta.. As sedeciau atvaziavus..parukyciau..muzikos paklausyciau smile.gif
anksciau prie darbo atvarydavau.. Saulute sviecia..rytas anktyvas.. Pasiemi cigarete..prisidegi..muzika groja..uztrauki..mmmmm.. smile.gif nerealiai smile.gif
ateis vel tas laikas..
Be jokiu striuku,zieminiu batu.. Dzinsiukai,maikute.. Masinon sedi..muzika ant garso..,kai tik is kiemo isvarai..atsidarai langa..vejalis.. Aaaaa... Kaip pasiilgau!!!
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 01 24, 23:55)
kodel keistuoles? biggrin.gif normaliai..butu silta.. As sedeciau atvaziavus..parukyciau..muzikos paklausyciau smile.gif
anksciau prie darbo atvarydavau.. Saulute sviecia..rytas anktyvas.. Pasiemi cigarete..prisidegi..muzika groja..uztrauki..mmmmm.. smile.gif nerealiai smile.gif
ateis vel tas laikas..
Be jokiu striuku,zieminiu batu.. Dzinsiukai,maikute.. Masinon sedi..muzika ant garso..,kai tik is kiemo isvarai..atsidarai langa..vejalis.. Aaaaa... Kaip pasiilgau!!!

masinoj rukote? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spin2liux: 25 sausio 2013 - 08:28
QUOTE(*Change* @ 2013 01 24, 20:35)
Kokios keistuoles  lotuliukas.gif ,nesugalvociau grizus dar sedeti masinoje  biggrin.gif .

Tai kaip tik reikia lipt iš mašinos, tai gera muzika visad groja, tai galvoji šitos paklausai ir lipi, po to ne , dar viena... lotuliukas.gif
Mano mašinoj tai šilta, gali sedet ir sedet
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja2: 25 sausio 2013 - 12:11
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 01 24, 22:55)
ateis vel tas laikas..

Simta karta butu geriau,jei vietoj to sedejimo masinoje ir rukymo,pasivaiksciotum kur parke prie namu,bent grynu oru pakvepuotum wink.gif.

QUOTE(Vėja2 @ 2013 01 25, 13:10)
Tai kaip tik reikia lipt iš mašinos, tai gera muzika visad groja, tai galvoji šitos paklausai ir lipi, po to ne , dar viena...  lotuliukas.gif
Mano mašinoj tai šilta, gali sedet ir sedet

O namie jau salta lotuliukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 01 25, 15:59)
Simta karta butu geriau,jei vietoj to sedejimo masinoje ir rukymo,pasivaiksciotum kur parke prie namu,bent grynu oru pakvepuotum  wink.gif.

Tas sedejimas masinoje-tai buvimas paciai su savimi labai asmenineje erdveje+dar kazkas toookio labai gero... rolleyes.gif Supras tik tas kas taip daro...ir kam to reikia... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Change* @ 2013 01 25, 16:59)
O namie jau salta  lotuliukas.gif ?

Tai kad ir sakau,kad namie iškart užgriuna buitis, rupesčiai, o čia butent galimybe pabuti su savimi, kam to nereikia, tikrai gal ir nesupras
Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2013 01 25, 17:06)
Tas sedejimas masinoje-tai buvimas paciai su savimi labai asmenineje erdveje+dar kazkas toookio labai gero... rolleyes.gif  Supras tik tas kas taip daro...ir kam to reikia... rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti