QUOTE(japoniuke1 @ 2012 12 04, 12:12)
Tikrai palaikau jūsų išsakytą nuomonę- užduodi klausimą del siuntos, ar del tam tikros parduotuves
, - ir še tau, atsakymas lieka kyboti ore. Trūkumas informacijos, tikrai nepades merginoms apsipirkti, greičiau jau jos eis į kitą temukę, ką sekmingai ir darau.
P.S. visos suprantame , kad ilgai vaikšto prekė, bet atsakyti- manau privalu į kiekvienos klientes pateiktą klausimą.

P.S. visos suprantame , kad ilgai vaikšto prekė, bet atsakyti- manau privalu į kiekvienos klientes pateiktą klausimą.

o tai ką tuomet čia veikiate?

QUOTE(AmberDi @ 2012 12 04, 14:25)
Merginos, ar vakar jums uzsake is williams-sonoma? pavelavau
nes ziuriu nuolaida 25% tik nuo 500$

aš vakar vakare siunčiau, tai man dar neužsakyta
QUOTE(rita1969 @ 2012 12 04, 15:45)
tai kurias keptuves perkat
Aš blynų keptuvei neatilaikiau-mano vaikai blynų gerbėjai

Laba 
o Landsend yra dar kokia nuolaida? ar taikytu siai striukei?
http://www.landsend....~233845_59.html

o Landsend yra dar kokia nuolaida? ar taikytu siai striukei?

http://www.landsend....~233845_59.html
QUOTE(VAIDASSU @ 2012 12 04, 16:50)
Sveikos o kokia kainyte tu keptuviu gaunasi nesuprantu?
Gaila istrinu laiskus kai gaunu prekes. bet man uzsifiksave kad kazkur man gavosi apie 130, bet as pirkau pilna kaina, tik mergaites tuomet turejo kazkoki koduka 15 lyg proc. pasversiu dar grizusi keptuve, kad butu tiksliai

jūs man paaiškinkit, o kame ten paslaptis tų keptuvių? Kuo jos ypatingos?
Aš blynus kepu ant paprastos keptuvės ir kaskart keikiu tą procesą, nes nemėgstu blynų ir to begalinio stpvėjimo prie plytos, o maniškiai jų suryt gali nesuvokiamus kiekius
Aš blynus kepu ant paprastos keptuvės ir kaskart keikiu tą procesą, nes nemėgstu blynų ir to begalinio stpvėjimo prie plytos, o maniškiai jų suryt gali nesuvokiamus kiekius

QUOTE(keistuole @ 2012 12 04, 16:57)
jūs man paaiškinkit, o kame ten paslaptis tų keptuvių? Kuo jos ypatingos?

na, kaip ir jokios paslapties, man tiesiog visai malonus procesas juos kepti, nes isties grazu....idomiau ir kitaip, nesijaucia aliejaus, as tik vos patepu su sluotele, nemegstu kai blynai prisigeria riebalu, kad net i rankas neimanoma paimti. tik pasikartosiu, kad konsistencija turi buti tinkama, jei per tirsta, tuomet kitoje puseje ispaudai daug mazesni. Manau galima bandyti eksperimentuoti ir improvizuoti visokius blynes kepti, net bulvinius.....paslaptis tiesiog kad grazu, bent jau man...
QUOTE(Laputa @ 2012 12 04, 15:18)
Aciu Laputa labai uz nuorodas

QUOTE(savita1 @ 2012 12 04, 16:48)
O 44 i didesne puse ar mazesne? Koja plati?
Siaip vyrui esu pirkusi ne vienus sorel batus, visu 10.5, jo 44 neplati peda. Vienus emiau 11 tai dideli sake, nepatogu vaikscioti.
Siaip vyrui esu pirkusi ne vienus sorel batus, visu 10.5, jo 44 neplati peda. Vienus emiau 11 tai dideli sake, nepatogu vaikscioti.
Aciu tau Savita, kad padejai labai

QUOTE(oksana1976 @ 2012 12 04, 16:04)
na, kaip ir jokios paslapties, man tiesiog visai malonus procesas juos kepti, nes isties grazu....idomiau ir kitaip, nesijaucia aliejaus, as tik vos patepu su sluotele, nemegstu kai blynai prisigeria riebalu, kad net i rankas neimanoma paimti. tik pasikartosiu, kad konsistencija turi buti tinkama, jei per tirsta, tuomet kitoje puseje ispaudai daug mazesni. Manau galima bandyti eksperimentuoti ir improvizuoti visokius blynes kepti, net bulvinius.....paslaptis tiesiog kad grazu, bent jau man...
O su kuo apverčiat blynus

Siulau
Julie dress in stripe silk twill
6 dydis, mažinta
190 LT

Išmatavimai:
pečių plotis 37,5
krūtinės plotis 48
ilgis 87
Juicy couture Riley boots
pirkti su didele nuolaida
8,5 dydis
590 LT

RAINFOREST Shiny Cire Down Coat with Pillow Collar
M dydis
490 LT
pirkta su labai didele nuolaida, originali kaina 395$

daugiau info: http://www.rainforest.com/w6557.html
Julie dress in stripe silk twill

6 dydis, mažinta
190 LT

Išmatavimai:
pečių plotis 37,5
krūtinės plotis 48
ilgis 87
Juicy couture Riley boots

pirkti su didele nuolaida
8,5 dydis
590 LT

RAINFOREST Shiny Cire Down Coat with Pillow Collar
M dydis
490 LT
pirkta su labai didele nuolaida, originali kaina 395$

daugiau info: http://www.rainforest.com/w6557.html
AČIŪ UŽ SIUNTINUKĄ
NORIU KEISTIS-
Šansų mažai,bet gal kuri gavot S dydį ir norėtumėt pasikeisti į M ?Mano M,norėčiau S
Aeropostale Metallic 1987 Heritage Cinch Sweat Pants
Color: Black
Size: MEDIUM

PARDUODU-
GYMBOREE Embroidered Bird Flower Jean Skort ; 5 m ; 32 lt

Lorpen Ski-Snowboard Italian Wool Socks - Mid- to Heavyweight, 2-Pack (For Kids Youth)
L dydis (nešiojantiems 3½-6 dydžio batus;pėda apie 21.5-24 cm )
Sudėtis-merino wool-37.5proc;acrylic-37.5;nylon-15;lycra-10;
2 poros- 26 lt

Taip pat dvi poros
-

Sunflower Dot Panty;XS(3-4M);8 lt
100% cotton rib

NORIU KEISTIS-
Šansų mažai,bet gal kuri gavot S dydį ir norėtumėt pasikeisti į M ?Mano M,norėčiau S

Aeropostale Metallic 1987 Heritage Cinch Sweat Pants
Color: Black
Size: MEDIUM

PARDUODU-
GYMBOREE Embroidered Bird Flower Jean Skort ; 5 m ; 32 lt

Lorpen Ski-Snowboard Italian Wool Socks - Mid- to Heavyweight, 2-Pack (For Kids Youth)

L dydis (nešiojantiems 3½-6 dydžio batus;pėda apie 21.5-24 cm )
Sudėtis-merino wool-37.5proc;acrylic-37.5;nylon-15;lycra-10;
2 poros- 26 lt

Taip pat dvi poros

Sunflower Dot Panty;XS(3-4M);8 lt
100% cotton rib