Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Kada žadat pirkti iš Lily Direct? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Title @ 2012 12 05, 15:49)
Kada žadat pirkti iš Lily Direct? smile.gif

Trūksta dar iki nemokamo siuntimo ax.gif
Atsakyti
O luckyvitamin taip ir nesusirenka? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 04, 21:06)
Artemide ketvirto laukiesi  blush2.gif  4u.gif  bigsmile.gif

Taip jau išeina bigsmile.gif

QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 12 05, 14:17)

o tais psl,kur tikrina gaminima,originaluma isvis pradejau nepasitiketi  doh.gif

Tie puslapiai terodo PAGAL koduką kvepalų pagaminimo datą. Viskas priklauso nuo to, ar kodukas ne kopija uždėta ant fake kvepalų; bei kaip buvo laikomi kvepalai. Originalumo ten neparodo 4u.gif

QUOTE(Deimantuke33 @ 2012 12 05, 14:36)
p.s as isvis pasidariau nenormali,man viskas blogai  doh.gif  visur klasta matau,visur podielkes,blogai laikomi kvepalai ir tt  doh.gif  reik gal atsipeiket truputi lotuliukas.gif 

Bet kitaip nebeina, nes aplink labai daug fake daiktų, daug apgavysčių ir visokių kitokių sukčiavimo atvejų. Bent jau pirkdama per mergaites R&F ŽINAU kokią prekę perku mirksiukas.gif 4u.gif
Aplamai aš nessu nusistačiusi prieš fake produkciją, jei tai aiškiai įvardinama kas ir kaip - tuomet gali rinktis ar tave tenkina to padirbinio kaina, žinai kad nėra ko tikėtis kokybės ir t.t. Pikta tik kai perki ale originalą, o gauni padirbinį ...kas tapo kasdienybe Sm ir kitose išparduotuvėse unsure.gif

Sorry už OT blush2.gif
Atsakyti
O Talbots dar papildomai nuo kainos -40 ar jau nebe? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramka @ 2012 12 05, 17:09)
O Talbots dar papildomai nuo kainos -40 ar jau nebe? 4u.gif

Taip mirksiukas.gif . Sale tikrai galioja.
Atsakyti
Sveikos, merginos,
gal zinote kaip su CK moterisku striukiu dydziais, ar jos padidintos, koki dydi reiktu jei nesioju 36-38 dydi?
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 12 05, 16:19)
Alaniuk,  labai  prasau nepykti ir suprasti,  tu  negalejai dalinti savaitgali, as  negaliu atvaziuoti  siom  dienom  4u.gif  as  gi  visada  pirma  spirgu  prie  duru, deja si  karta  taip nesigauna  4u.gif

beje  pazadu  buti  prie  duru  buti apcia  pirma  dalinimo diena  kitos dezutes  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

QUOTE(Aleja.lt @ 2012 12 05, 16:23)
Alaniuk, labai labai prasau palaikyk mano maziuliuka siuntinuka iki kitos siuntos.
Na niekaip nesigauna iki taves prilekt. Siaip as pavyzdingai pirma diena atsiimu, bet si karta kazkaip uzdelsiau  blush2.gif
user posted image

QUOTE(egluciauskas @ 2012 12 05, 16:29)
as taip pat prasau palaikyti mano siuntinuka iki kitos dezutes gavimo 4u.gif , nes ka tik su vaiku is ligonines ir dabar visokios reabilitacijos prasidejo, tai jei atvykti tai tik apie 11.30 val galeciau. bet kaip suprantu tai tik po pietu dalinimai prasideda? blush2.gif

irnesakyk.gif tiek to jau, ka cia darysi, atvaziuosite, kai galesite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alaniukas @ 2012 12 05, 16:24)
irnesakyk.gif  tiek to jau, ka cia darysi, atvaziuosite, kai galesite  mirksiukas.gif

Alaniuk, o mano vienas lupdazis, veliau priklydes is Drugstore, tai gal nelabai tos vietos daug uzima ax.gif Kazkaip niekaip del jo vieno neistaikau atlekt, maziukas tik dabar pasveiko, beveik tris savaites namie kaip kalejime sedejau doh.gif Jau kai tik dezute pasirodys, ir as pirma prie duru bigsmile.gif
Atsakyti
Fabiana, gal renkamas gymboree, gal nuolaidele turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 12 05, 15:54)
O  luckyvitamin  taip ir nesusirenka? 4u.gif

Trūksta dar unsure.gif

QUOTE(Tiffany @ 2012 12 05, 16:38)
Fabiana, gal renkamas gymboree, gal nuolaidele turi?  4u.gif

Turim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(~Artemidė ~ @ 2012 12 05, 16:55)
Taip jau išeina bigsmile.gif