Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(Lyn @ 2012 12 07, 09:18)
labas rytas,  o ziniu  apie naujas  dezutes  nera  ? ax.gif

Kaune tikrai nera - mano telefonas tyli verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2012 12 06, 23:07)
na man tai nenesioti pasirode kazkaip "pigiau" pasiuti  blush2.gif butent hoodis ir ilgos treningines su pukeliu. anksciau tikrai kokybiskiau atrodydavo,  labai patiko man, o vat si karta kazkaip nebelabai  unsure.gif

g.gif aš kai negaliu lyginti su pernykščiais, tai galiu tik savo šįmet gautus komentuot-mano visi gauti džempų, kelnyčių (ir kapriukų, ir ilgų su guma apačioje), ir maikelių ir kokybė, ir vaizdelis thumbup.gif Ir kas svarbiausia, kadangi ėmiau po namus tampyt, tai ėmiau ir komplektavaus tikrai vienus pigesnių blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Na kad jau visos pasisako apie AEURO kokybę - tai pasisakysiu ir aš... gavau ir aš porą treningiukų, tai daugiau kažin ar bepirkčiau, po kelių skalbimų kelnytės prarado nešiojamą būklę: nusiskalbė, raidės ir tos priklijuotos sutrūkinėjo, kažin kažin ar beimčiau aš jas g.gif maikučių turiu ir, bet tik viena nusiskalbė gana greitai... džempukais kolkas nusiskundimų neturiu ax.gif ir man su 168 cm AEURO tren. kelnytės trumpos doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, gal kas norėtų tokio Columbia komplektėlio?
Mano 4 metų stambaus sudėjimo sūnui per maži
user posted image
Atsakyti
QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 12 07, 08:29)
Na kad jau visos pasisako apie AEURO kokybę - tai pasisakysiu ir aš... gavau ir aš porą treningiukų, tai daugiau kažin ar bepirkčiau, po kelių skalbimų kelnytės prarado nešiojamą būklę: nusiskalbė, raidės ir tos priklijuotos sutrūkinėjo, kažin kažin ar beimčiau aš jas g.gif maikučių turiu ir, bet tik viena nusiskalbė gana greitai... džempukais kolkas nusiskundimų neturiu ax.gif  ir man su 168 cm AEURO tren. kelnytės trumpos doh.gif

blink.gif tai man, kaip ir pasisekę bus, kaip suprantu iš komentarų (turiu penkis setukus, skalbtus ne po vieną kartą jau ir viskas super) smile.gif Nežinau, kokias ėmei, bet tos heritage inch su guma apčioje tai man su 179 kiek virš kauliukų, o mamai su 168 jos net kiek ilgokos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2012 12 07, 08:07)
man maikutes suprastejusios atrodo, o va kelnes (treningines) super nesiojasi.

Kaip manot, ar dzinsai vaskuoti 94 cm klubams 5/6 nebus labai dideli? 3/4 nebeliko  verysad.gif

Rudaplauke, ar dar uzsakytum?

ghm man rods bus didoki prasitampys blush2.gif as 5/6R turiu su berods 97 tai prasitampe irgi siauresniu noretus..nezinau kaip tie vaskuoti g.gif
Atsakyti
prisijunkite prie ON, duoda 25 % of thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2012 12 07, 08:32)
user posted image

tik 30 Lt
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2012 12 07, 08:08)
Kaune tikrai nera - mano telefonas tyli  verysad.gif

Mano šį kartą nieko nėra doh.gif Kažkokia nesąmonė, senai jau taip buvo, neįdomu...
Atsakyti
QUOTE(andal @ 2012 12 07, 09:32)
user posted image

Mes turim sita komplekteli, tai super thumbup.gif Labai patenkinta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2012 12 06, 23:42)
kaip tik del aeropostale norejau parasyt - o jums niekam nepasirode kad kokybe suprastejus?

Man, MB ir dukrytei ir pernyksciai, ir siemetiniai rubai labai gerai devisi, net ir tie, kurie kasdien nesiojas... g.gif gal kas taip pasitaike....

QUOTE(DdoviliuxX @ 2012 12 07, 09:29)
ir man su 168 cm AERO tren. kelnytės trumpos doh.gif

Na man trumpos tik sweatpants skyriaus kelnės ir tokios nekokios atrodo(bet cia tokia medziaga), o is jogos skyriaus kelnytės yra nerealios medziagytės ir man su 170 vos ne ilgos siek tiek, bet trikotaziukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 12 07, 08:42)
blink.gif tai man, kaip ir pasisekę bus, kaip suprantu iš komentarų (turiu penkis setukus, skalbtus ne po vieną kartą jau ir viskas super) smile.gif Nežinau, kokias ėmei, bet tos heritage inch su guma apčioje tai man su 179 kiek virš kauliukų, o mamai su 168 jos net kiek ilgokos ax.gif

Dukrai pirkau sitas kelnes irgi super nesiojasi thumbup.gif S emiau jai su 165 pats tas, mano kai sike biski platesne, tai sau imciau M su tokiu pat ugiu.
Atsakyti