Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

Rudaplauke, ar dar bus 7 dienos skaičiukų, ar jau galima susimokėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2012 12 07, 14:47)
mergaites, gal kas turit sia striuke ir galetumet pakomentuoti?
Striuke
ir ar realu dar pigiau gauti ar jau cia super kaina?

Butu aciu uz nuomone 4u.gif

Tikrai realu, bet sezono pabaigoje, tai striukę turėtumėte kitai žiemai mirksiukas.gif
Na, gal dar Kalėdoms ar Naujiems Metams kokį super-duper išpardavimą padarys ir atpigs g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingredd @ 2012 12 07, 15:23)
iki pirmadienio prasau atsiimti likusius siuntinukus is Klaipedos 224 dezutes!!!

Negi tik is sios vienos dezutes turite neatsiimtu siuntinuku g.gif , pas mane visa papkute sarasiuku doh.gif 4u.gif
Atsakyti
Fabiana, aciu oro_buckis.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2012 12 07, 13:54)
Tikrai realu, bet sezono pabaigoje, tai striukę turėtumėte kitai žiemai  mirksiukas.gif
Na, gal dar Kalėdoms ar Naujiems Metams kokį super-duper išpardavimą padarys ir atpigs  g.gif

na siemet kaip ir turiu pora striukiu, viena neseniai pirkta, bet sviesi. o kita jau moraliskai keist norisi smile.gif kitiems metams butu liuks smile.gif
reikia gal palaukti ir stebeti tada bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2012 12 07, 15:03)
na siemet kaip ir turiu pora striukiu, viena neseniai pirkta, bet sviesi. o kita jau moraliskai keist norisi smile.gif kitiems metams butu liuks smile.gif
reikia gal palaukti ir stebeti tada  bigsmile.gif

Tai aišku, kad tuomet laukit 4u.gif Aš savo pūkinį ilgą paltą Marc New York pirkau už apie 45 USD Macys, nors pradinė kaina buvo virš 300 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 12 07, 16:02)

Ką papirkai? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulka7 @ 2012 12 07, 14:05)
Tai aišku, kad tuomet laukit 4u.gif Aš savo pūkinį ilgą paltą Marc New York pirkau už apie 45 USD Macys, nors pradinė kaina buvo virš 300  doh.gif

bigsmile.gif
na bandysiu ax.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 12 07, 15:02)

Už ką dėkoji? listen.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Loren @ 2012 12 07, 15:01)
Negi tik is sios vienos dezutes turite neatsiimtu siuntinuku  g.gif , pas mane visa papkute sarasiuku  doh.gif  4u.gif

Loren visada man gali rasyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Biskiuka ne i tema: kazkada kazkas kalbejo apie suns vilnos kojines vaikams smile.gif gal kas galetu pasakyti, kur tokiu rasti?buciau labai dekinga, nes ko tik neisbandem, bet vis tiek ledinem kojom is lauko griztam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2012 12 07, 14:49)
Rudaplauke, ar dar bus 7 dienos skaičiukų, ar jau galima susimokėti?  4u.gif

Tikiuosi kad dar bus ax.gif , taip noriu susimokėt už ką nors, o negaunu jokių sąskaitų lotuliukas.gif
Atsakyti