Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(enura @ 2012 12 04, 15:54)
o dieve kam uzrodet  doh.gif  dabar ir man reikes... bet jos turbut labai sunkios? kiek mazdaug gavosi galutine kaina?

As pirkau keptuve blynams,( mano vaikai blyniniai), tai neisgasdino kaina, nepamenu bet man rodos svere 800-900g. dar buvo kodukas kazkoks, tik aisku ne 50 proc. nuolaida. Dabar kaina ypac gera, stebiu nuolat jas, nes labai noriu tos spurgu keptuves, drauge turi, bet ji rodos is Danijos ja atsivezusi. O si spurgu lyg sveria maziau per puse, o kaina nereali - 50 proc. smile.gif

P.S. TIK REIKIA LABAI SUSKUBTI, KAD MERGAITES SIANDIEN NUPIRKTU IR SURINKTU TA NUOLAIDA 25 PROC. NES SIOMS KEPTUVEMS AKCIJA KAIP SUPRANTU TIK VIENA DIENA IR BAIGSIS SIANDIEN...sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksana1976: 04 gruodžio 2012 - 15:02
QUOTE(savita1 @ 2012 12 04, 14:49)
Ar nejautrina dantu?

kazkiek jautrina...bet as dar ju puse tik isnaudojau ir uzteko man efekto. pasilikau kitas pries vestuves issibalint.
siaip viena karta buvo nubaline net dantenas, ziauriai buvau issigandus, bet po kokia 10min viskas atsistate ax.gif
na vistiek chemija, bet jos skaitosi is silpnesniu, tai jei nera dantys super jautruoliai, tai turetu tikt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(oksana1976 @ 2012 12 04, 15:59)
As pirkau keptuve blynams,( mano vaikai blyniniai), tai neisgasdino kaina, nepamenu bet man rodos svere 800-900g. dar buvo kodukas kazkoks, tik aisku ne 50 proc. nuolaida. Dabar kaina ypac gera, stebiu nuolat jas, nes labai noriu tos spurgu keptuves, drauge turi, bet ji rodos is Danijos ja atsivezusi. O si spurgu lyg sveria maziau per puse, o kaina nereali - 50 proc. smile.gif
P.S. TIK REIKIA LABAI SUSKUBTI, KAD MERGAITES SIANDIEN NUPIRKTU IR SURINKTU TA NUOLAIDA 25 PROC. NES SIOMS KEPTUVEMS AKCIJA KAIP SUPRANTU TIK VIENA DIENA IR BAIGSIS SIANDIEN...sad.gif

o turbut nuolaidos nuolaidinems prekems jau nebetaiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stuleju @ 2012 12 04, 16:04)
o turbut nuolaidos nuolaidinems prekems jau nebetaiko? g.gif

Bet juk akcija priklauso nuo pirkimo sumos, nereikia jokio kodo, tiesiog tokia kaina siu keptuviu. Turetu taikyti kaip paprastai perkant prekes uz pilna kaina, svarbu surinkti 500...
Atsakyti
QUOTE(oksana1976 @ 2012 12 04, 14:59)

O kokioms viryklems tinka sios keptuves? Pas mus stiklo keramika, kazin ar tiktu g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(oksana1976 @ 2012 12 04, 15:59)

ar ji tinka tik dujinems viryklems?
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 12 04, 14:49)
Ar nejautrina dantu?

Man labai jautrina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2012 12 04, 16:08)
ar ji tinka tik dujinems viryklems?

Manyciau visoms, apacia mano turimos- blynu, kaip paprastos keptuves, pas mane dujine virykle...smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raimux @ 2012 12 04, 16:08)
O kokioms viryklems tinka sios keptuves? Pas mus stiklo keramika, kazin ar tiktu  g.gif ?

oj bet tikrai unsure.gif o indukcinei kazi g.gif
Atsakyti
QUOTE(oksana1976 @ 2012 12 04, 14:59)

issiunciau uzsakyma, junkites mirksiukas.gif na dabar dar reikes spurgu recepto kokio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(oksana1976 @ 2012 12 04, 15:48)
Reiskias ir as pavelavau, nors mergaites dar raso apie nuolaida. Gal susirinks antras 500, hm    smile.gif

Parekomenduosiu keptuves, nerealios, vaikai alpsta nuo siu blynu. Dabar ypac gera kaina joms, perku dabar ta antraja, spurgytems  smile.gif

http://www.williams-...b...ware-promo

o pagal koki receptuka kepat siuos blynus? 4u.gif

ir kiek rodo dol. jums kaina jos? nesuprantu negaliu pakeiti salies doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monikas33: 04 gruodžio 2012 - 15:18
Irankiai vartyti Ebelskiver Filled-Pancake Tooli:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputa: 04 gruodžio 2012 - 15:16