Įkraunama...
Įkraunama...

Korėjiečių dizainerių stilingi drabužiai

QUOTE(M.u.n.i. @ 2013 03 21, 10:31)
Ka buvot pirkusi jei ne paslaptis?  4u.gif

Pirkau komplektuka fake tie. Gaila,kad dydziu didesni emiau doh.gif
Atsakyti
Sveikos mamos smile.gif
pagaliau nusprendžiau ir aš pabandyti užsisakyti. Mačiau yra pirkusių šį komplektuką
user posted image
Kokia medžiaga? Na maikutę aš įsivaizduoju kaip ir visos maikutės maždaug. O kelnės ar tokios pat plonos kaip maikė, ar storesnis trikotažas? na tokios kaip plono treningučio?
Ir šito gal kas pakomentuotų apie kelnių storį. Suprantu, kad jis nėra šiltas, storas, kaip su pūkeliu. Bet tas trikotažas toks "maikinis" ar tvirtesnis biggrin.gif Nu gal suprasit ko klausiu smile.gif
user posted image
Ir šiaip būtų smagu, jei kas pasidalintų kaip gyvai atrodo šie rūbeliai ant vaikučių. Nebūtinai šie modeliukai, bet šiaip įdomu ar realus vaizdas smarkiai skiriasi nuo reklaminių foto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2013 03 29, 16:10)
Ir šito gal kas pakomentuotų apie kelnių storį. Suprantu, kad jis nėra šiltas, storas, kaip su pūkeliu. Bet tas trikotažas toks "maikinis" ar tvirtesnis  biggrin.gif  Nu gal suprasit ko klausiu smile.gif
user posted image
Ir šiaip būtų smagu, jei kas pasidalintų kaip gyvai atrodo šie rūbeliai ant vaikučių. Nebūtinai šie modeliukai, bet šiaip įdomu ar realus vaizdas smarkiai skiriasi nuo reklaminių foto  biggrin.gif

Sis tikrai kokybiskai atrodo. Maikyte tokia vos vos storesne, nera visai kaip paprasta trikotazine vasarine maike, o kelnytes irgi tokio storesnio trikotazo, ne "maikines", atrodo tikrai kokybiskai. Dar nedevejom, tai nezinau, kaip isskalbus atrodys. Beje bliuskyte gerokai mazinta, 100 dydis tik tik 86-92 nesiojanciam maniskiui, kelnytes gal ir atitinka.
Atsakyti
QUOTE(Zuma @ 2013 03 29, 17:44)
Beje bliuskyte gerokai mazinta, 100 dydis tik tik 86-92 nesiojanciam maniskiui, kelnytes gal ir atitinka.

o man žinokit atvirkščiai, kelnytės tik tik, o va maikute labai ilga doh.gif
šaip labai fainas komplektukas, maniškis darželyje kelnes nešioja, tai super skalbiasi ir nešiojasi thumbup.gif

gal kuri pirkot tokius komplektukus

http://www.aliexpres.../811281214.html

http://www.aliexpres.../797619723.html

kaip jų kokybė ir dydžiai?
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Tai kaip supratau dydis net to pačio modeliuko gali būt laimės dalykas biggrin.gif Užsakiau, laukiu atkeliaujančio komplektuko su katinu smile.gif
Atsakyti
labas mamos, as turiu ta Visa Virtuon SEB banke pasidarius, kiek ima uz pinigu pervedima?
Atsakyti
QUOTE(vitlij@ @ 2013 04 03, 17:19)
labas mamos, as turiu ta Visa Virtuon SEB banke pasidarius, kiek ima uz pinigu pervedima?

jei perkate internetu, nieko neima, nuskaiciuoja tik tiek, kiek reikia uz preke ar paslauga sumoketi. o jei darote is tos saskaitos pavedima, priklauso nuo to, kur ir koki pavedima darote.
Atsakyti
QUOTE(debesiuke:) @ 2013 03 29, 16:10)
Sveikos mamos smile.gif
pagaliau nusprendžiau ir aš pabandyti užsisakyti. Mačiau yra pirkusių šį komplektuką
user posted image

Medziaga plonyte, bet ne maikutine, ziauriai patogus rubelis, skalbiasi puikiai, del kokybes priekaistu neturiu. 3 metu vaikui emiau 5T dydi tai didokas kiek biggrin.gif Kelnes beveik geros, o bliuskute ilgoka ir rankoves ilgos, bet as jas palenkiau ir ok cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Miegok @ 2013 04 03, 22:33)
jei perkate internetu, nieko neima, nuskaiciuoja tik tiek, kiek reikia uz preke ar paslauga sumoketi. o jei darote is tos saskaitos pavedima, priklauso nuo to, kur ir koki pavedima darote.

aciu labai, taip, pirksiu internetu is korijetiskos parduotuves smile.gif
Atsakyti
Gavau prekes iš www.aliexpres.com, viskas gerai. Kadangi tai buvo pirmas mano pirkinys iš jų nežinau kur, kam ir ką reikia man parašyti 4u.gif
Atsakyti
Gal kas susidurete: ar galiu pirkti su DNB ERA kortele, ji skirta naudoti internete, bet nesu nieko dar pirkusi, tai nezinau ar tinka ir is korejieciu pirkti? blush2.gif
Atsakyti