Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXI

Sveikos tarologes,

Noreciau su Jumis pasidalinti keliomis delionemis gal kuri nores pasipraktikuoti cia kartu bendrom jegom ir paanalizuoti kortas, butu labai gera praktika visoms smile.gif

Paskutiniu metu si tema visiskai patapo tuscia ir issisemusi, tai bendrom jegom galim ja atgaivinti. Tikiuosi bus entuziasciu biggrin.gif Kadangi taro mokymasis tai yra neisiamami klodai ivairios informacijos pasidalinkite ir savo delionem ir mintim 4u.gif

1. Kadangi daznai moterys buriasi ivairiais klausimais, o dazniausiai pasitaikantys klausimai yra meiles tema. Noreciau pasidalinti su jumis keliomis delionemis, gal kazkam pasirodys aktualu. Grizusi namo atsiverciau savo senuosius Taro uzrasus ir ten radau nemazai senos ir naudingos informacijos, pamenu man sios deliones labai tiksliai atsakydavo i klausimus ir gerai parodydavo visa bendra santykiu konteksta. Deliones labai paprastos, nesudetingos, primityvios, taciau man jas ziureti budavo gan nesudetinga. Tikiuosi suprasite deliones plana aiskiai, nes sunku cia pavaizduoti.

Beja, si delione yra skirta labiau analizuoti svieziems santykiams, naujoms pazintims, tinka tokiems klausimams kaip : ,, Bendrauju su nauju vaikinu apie menesi ir ar verta is jo kazko tiketis rimto,, Nu daug maz tokia esme. Tai si delione tokiems klausimams yra supperine.

1 8 2
3 5 7 6 4

1- Jos korta. Jausmai
2- Jo korta. Jausmai
3- Ka Ji atnesa i santykius
4- Ka Jis atnesa i santykius
5- Ko Ji nori nori, tikisi is santykiu
6- Ko Jis nori tikisi is santykiu
7- Patarimas siems santykiams
8- Bendra isvada. Si korta nusako labiau pacius santykius ir ko galima is ju tiketis laikantis patarimo 7 pozicijoje.

Kitas dalykas kaire puse reprezentuoja moteri, desine vyra. Tai cia as ziuriu irgi jau bendrai tiek moters puse tiek vyro ir gali matyti ta bendra vaizda.

2. Kita delione labiau skirta analizuoti senus santykius ir kokios galimybes ir tikimybes jiems atsinaujinti. Cia tinka tokiems klausimams - Isskyriau su vaikinu jau 5 menesius, bet vis dar negaliu jo pamirsti ir nuolat mastau apie ji, ar mes vis dar susitaikysim ir ar yra tam vilties, kad tarp musu kazkas bus.

1 2
3 4 5
6

1- Kaip tavo ex siuo metu gyvena. Jo santykiu statusas. Si pozicija nurodo ar siuo metu yra kazkas pas ji jausmuose kitas ir atitinkamai parodys aisku sirdgelos skausma ax.gif Na ar isgyvena...
2- Ka tavo ex masto apie tave ir apie jusu bendra ateiti. Na cia daug maz ar jis turi savo fantazijose tokiu minciu ir vilcu, kad jus susitaikysite. Ar planuoja atkurti santykius.Ar jis pamasto kaip apie galima susitaikyma. ( Pvz nu jei krenta kokie 5 kardai, tai cia turbut aisku bus, kad apie susitaikymus jis ir pagalvot bijos).
3- Ka tavo ex jaucia tau dabar,Jo jausmai.
4- Kokiu santykiu tavo ex nori su tavimi ateityje arba kokius rysius su tavimi jis nori palaikyti
5- Ar yra potenciali galimybe atnaujinti santykius ateityje.
6- Bendra ateitis tarp Jusu. Sia korta galit versti, galit ne- jei nenorit ateities zinot smile.gif

Va. Gal kam bus naudinga biggrin.gif

Papildyta:

Vaje, matau, kad biski skaicius istampe ne tose vietose verysad.gif
Labai gaila
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matrica_2: 06 spalio 2014 - 18:25
Matrica, informacija - super, labai ačiū, aš ir radus laisvesnę minutę pasidalinsiu dėlionėmis ir mintimis apie jas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Soled @ 2014 10 06, 18:51)
Matrica, informacija - super, labai ačiū, aš ir radus laisvesnę minutę pasidalinsiu dėlionėmis ir mintimis apie jas drinks_cheers.gif

Gali ir cia imesti paanalizuotumem smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
as baisiai stresuota ir serganti paskutiniu metu. nesiseka kazkaip man su ta taro pradejau dirbti ir sirgti pradejau. persalima gydau jau 3 savaite, geriu antibiotikus, nes niekaip nepasveiktu. gal viska mistifikuoju, bet net pradejau galvoti gal neteisingu keliu einu, todel man cia zenklai. blush2.gif
Atsakyti
Nu labos senoje naujoje temoje, superines deliones. Matrica ačiū. O dėl aiškumo, manau visai aišku kaip turėtų dėliotis kortos.
Aš pagaliau atsigavau po savo darbų keitimo, tai mielai padiskutuosiu.

Ai va...aš iš karto su klausimu...

Klausimas ką žmogus A galvoja apie zmogu B santykiu tema- 8 kardai
Tai
a) galvoja, kad jis kažkoks suvaržytas, įsipareigojęs, neatviras, nervingas ir visoks koks 8 kardiškas
b ) galvoja kaip man čia ji apvynioti, ipareigoti, suvystyti kitaip tarinat įspraust į 8 kardų rėmus

Va cia man dilema. Kaip zinot???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 06 spalio 2014 - 19:47
QUOTE(yeah @ 2014 10 06, 19:41)
sveikos  4u.gif
as baisiai stresuota ir serganti paskutiniu metu. nesiseka kazkaip man su ta taro pradejau dirbti ir sirgti pradejau. persalima gydau jau 3 savaite, geriu antibiotikus, nes niekaip nepasveiktu. gal viska mistifikuoju, bet net pradejau galvoti gal neteisingu keliu einu, todel man cia zenklaiblush2.gif

Yeah, baik tu, jei as taip galvociau, kad visur zenklai aplink mane, tai as niekur is namu neiseiciau. lotuliukas.gif Tiesiog mastyk, kad va, keiciasi orai, nusilpes organizmas todel ir esu apsirgusi. Tikekimes, kad eini geru keliu mirksiukas.gif

As esu siuo metu vis dar atostogose, tai vartau senuosius uzrasus savo taro. Tai tikrai pasakysiu vertingiausia ka radau tai patys patys pirmieji mano uzrasai, nes visas mestas kortas rasydavausi i zurnala kas krisdavo, o po keletos metu, atsiverti tau daug kas paaiskeja... Tai tikrai rasykites viska viska i sasiuvini, as rasausi vis dar- bet dabar i elektronini formata smile.gif
Papildyta:
QUOTE(banguole @ 2014 10 06, 19:41)
Nu labos senoje naujoje temoje, superines deliones. Matrica ačiū. O dėl aiškumo, manau visai aišku kaip turėtų dėliotis kortos.
Aš pagaliau atsigavau po savo darbų keitimo, tai mielai padiskutuosiu.

Ai va...aš iš karto su klausimu...

Klausimas ką žmogus A galvoja apie zmogu B santykiu tema- 8 kardai
Tai
a) galvoja, kad jis kažkoks suvaržytas, įsipareigojęs, neatviras, nervingas ir visoks koks 8 kardiškas
b ) galvoja kaip man čia ji apvynioti, ipareigoti, suvystyti kitaip tarinat įspraust į 8 kardų rėmus

Va cia man dilema. Kaip zinot???

Gali galvoti, kad jis isvis jauciasi nevertas tu santykiu net.. Cia labai jau ivairialypiai smile.gif
Atsakyti
tai vat kad po šimts pypkiu...
Papildyta:
Matrica..antra dėlione turi atrodyti taip

1 2
3 4
5 6

?

Atsakyti
As esu turbut per daug mistifikuojanti viska. lotuliukas.gif Nors dabar kai sergu, tai tik lovoj su kompu ir kortom galiu buti. Tai daug ka pakonsultavau. Siai patirties truputi igavau, bet mano darbo metodai jie kazkokie grynai mano. As skaitau reiksme, paskui perleidziu ta informacija per save ir nusprendziu ka ta korta nori pasakyti. Dabar kaip tik pradejau naudoti deliones. Tai lengviau suprasti situacija pradejau. Kazkas man gaunasi, bent zmones taip sako. blush2.gif Nors kiekviena karta issiusdama burima labai abejoju. Keli tokie variantai konsultacijos buvo, kur situacijos painios labai ir sudetingos, tai negalejau kuri laika pamirsti savo prognoziu, nes nors remiausi kortomis, bet kilo visokiu abejoniu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 10 06, 21:16)
Matrica..antra dėlione turi atrodyti taip?

o man abi neaiskios blush2.gif

parasykit dar karta aiskiau
Atsakyti
Kaip gyveni Dives?
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 10 06, 21:37)
Kaip gyveni Dives?

vis geriau ir geriau biggrin.gif ...aš tai ką nieko naujo, tu čia darbus keiti-idomus etapas mirksiukas.gif

surašykit tas kortas kas nors arba nufotkinkit, nu man nedaeina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 06 spalio 2014 - 20:55
as dar 16 temoj iki jusu nedaejau smile.gif 4u.gif
Atsakyti