QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 08, 12:22)
Matrica, jei turi Casanovos kortas, gal kur koki linka su issamesnemis reiksmemis irgi turi issisaugojusi?
Nebepamenu saito, bet as dalyvavau forume- buvau tik skaitytoja, tai ten merginos atidirbineja kalades ir viena is ju buvo Casanova. Tai tiek Little White Book tiek ten, tiesiog svarbiausia ka reikia zinoti dirbti su sia kalade tai kazkiek zinoti ta Kazanovos istorija, nes visa kalade yra paremta jo paties gyvenimo istorija ir isgyvenimais, ivykiais ir t.t Aisku , ten nemazai ir Venecijos visu elementu. Nu siaip man ta kalade vietomsi budavo kalbedavo tiesiogiai...
Gaila, dabar nerandu kortos 9of wands Casanovos, negaliu idet, nes ir nemoku....

Bet kortos siuzetas nupasakojo labai gerai vienos drauges situacija. As pamenu ji tik pradejo su vienu vyru bendrauti, na ten svieziakas, zodziu ten jai jau roziu ziedlpaiai krito, jau ji svajojo kad cia tikrai ,, TAS,, ir kaip jie fiziskai suartejo, jis jai po valandos pasake - ar nesupyksi jei pasakysiu tau ,,eik namo, nes as megstu miegoti naktimis vienas.,, Tai ji man istrauke ta korta, tai vaizdelis ten vienas prie vieno man tai situacijai

Ir daug tokiu pavyzdeliu pateikciau