Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXI

QUOTE(Aquarelle* @ 2013 01 26, 20:32)
Sveikos ,  smile.gif
pamėginsiu ir aš užduoti klausimą .

Kokios pagrindinės mano su vyru nesutarimų priežastys ?

Kaladė  Neffertari's

Krito:

- Velnias
- Kardų 6
- Imperatorius

g.gif idomu, kam traukt kortas ir paciai net neiterpretuot

manipuliacija santykiuose, nutylejimai, pasleptos mintys, nusibodusi rutina, noras pokyciu , neaiskumas, kas seimoje galva rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Žvaigždėta* @ 2013 01 25, 11:04)
Ot atsakysiu po menesio, nes pusaklė esu rolleyes.gif  cool.gif
Man čia pats postas įdomus susirodė. A la "Paklausiau kortų ką veiksiu vasarą, iškrito apverstas lazdų tūzas, išvada: jei skaitysiu mažai knygų- lis" rolleyes.gif

Tikrai gali lyti ? Nezinojau tokios reiksmes blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Azu @ 2013 01 27, 20:05)
Tikrai gali lyti ?  Nezinojau tokios reiksmes  blink.gif

Koks tavo avataras Azu... bigsmile.gif

Atsakyti
Padekit interpretuoti, prasau smile.gif Klasymas toks: kaip vaikinas mane "vertina" ir istraukiu Kardu 5.
Atsakyti
QUOTE(lenada @ 2013 01 28, 17:22)
Padekit interpretuoti, prasau smile.gif  Klasymas toks: kaip vaikinas mane "vertina" ir istraukiu Kardu 5.

Blogai vertina sad.gif

Ezo smile.gif cia mano MB su aipadu nupiese bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azu: 28 sausio 2013 - 18:08
QUOTE(Vailet2 @ 2013 01 26, 22:02)
g.gif  idomu, kam traukt kortas ir paciai net neiterpretuot
manipuliacija santykiuose, nutylejimai, pasleptos mintys, nusibodusi rutina, noras pokyciu , neaiskumas, kas seimoje galva  rolleyes.gif

Vyras galva.
Atsiprašau kad neparašiau savo versijos.. neišdrįsau matyt,..
6 kardai man panašu buvo į nutolimą vienas nuo kito
Velnias - kažkokį godumą..nesivaldymą.. ambicijas
Imperatorius..abiejų per didelį norą valdyti ,tiek vienam tiek kitam..
..
Atsakyti
QUOTE(Aquarelle* @ 2013 01 28, 21:41)
Vyras galva.
Atsiprašau  kad neparašiau savo versijos.. neišdrįsau matyt,..
..

nu kas tokiu atveju belieka biggrin.gif moteris vyru manipuliuoti gali subtiliuose sluoksniuose ir pasukti jei reikiama linkme, bet svelniai, moteriskai, be spaudimo. Karas namuose, kieno ambicijos auksciau ne pati geriausia taktika 4u.gif O cia jau priklauso nuo jusu, kiek norite i santykius investuoti, ar nutolimas vienas nuo kito jau negriztamas. Siaip labai aiskios kortos krito, is kuriu jau galima gaut patarima, ko vengti sioje situacijoje - darbas kruopstus ir ilgas smile.gif
Jeigu seimos kaklas bandys uzlipti seimos galvai ant galvos - organizmas gali subyreti lotuliukas.gif

O kur keistis, kuria linkme, ka daryti - cia jau ilgesne analize Taro reikalinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aquarelle* @ 2013 01 28, 21:41)
Vyras galva.
Atsiprašau  kad neparašiau savo versijos.. neišdrįsau matyt,..
..

Klausimas, kokie pas tave santykiai su tėvu? Ar nebuvo/nėra negatyvios įtakos?...6 kardai nurodytų, jog santykiuose su vyru nėra balanso tarp jausmų ir proto, nei noro kažkaip diplomatiškai spręsti konfliktus, galbūt jūsų dažniausias sprendimų būdas - kraštutiniai ultimatumai. Pati gerai parašei apie norą dominuoti, aš dar dadėčiau ir (nesveikus) pavydo priepolius smile.gif
Atsakyti
Vailet2 , AČIŪ !

Stengsimės mylėti ir atleisti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sublime @ 2013 01 29, 13:09)
Klausimas, kokie pas tave santykiai su tėvu? Ar nebuvo/nėra negatyvios įtakos?...6 kardai nurodytų, jog santykiuose su vyru nėra balanso tarp jausmų ir proto, nei noro kažkaip diplomatiškai spręsti konfliktus, galbūt jūsų dažniausias sprendimų būdas - kraštutiniai ultimatumai. Pati gerai parašei apie norą dominuoti, aš dar dadėčiau ir (nesveikus) pavydo priepolius smile.gif

Tėvas mano buvo ir yra griežtas..be skrupulų..
..
Atsakyti
QUOTE(Aquarelle* @ 2013 01 29, 20:05)
Tėvas mano buvo ir yra griežtas..be skrupulų..
..

Na jo...problemos šaknys tame....Gali būti, jog nesąmoningai projektuoji santykį su tėvu į savo vyrą. Turbūt ir vyras su tėvu labai nesutaria - ryški konkurencija...
Atsakyti
Sveikos, merginos.

turiu prašymą/klausimą norinčioms pasipraktikuoti. Šiuo metu esu tokioje situacijoje, kurios metu sprendžiasi mano likimas, kur praleisiu ateinantį pusmetį. Ji tęsis dar kokias 3 savaites. Traukti kortas sau pačiai man visada sunkiau, nes dažniausiai matau tai, ką noriu matyti. O šiuo atveju dar sudėtingiau, nes tikrai labai noriu ir darau viską, kad ir artimiausią pusmetį galėčiau pasilikti, kur esu. Bet yra daug įvairiausių kliūčių ir neaiškumų dėl mokslų, darbo ir t.t. Jei kam nesunku, būtų malonu, jei išmestumėt kelias kortas ir pasakytumėt, ką matote: pavyks man likti ateinantį pusmetį čia ar turėsiu grįžti į Lietuvą?

Būsiu labai dėkinga!
Atsakyti
Sveikos merginos,būkit geros padėkit man,esu kažkokia užsiparinusi.

Situacija: Štai du metus buvau namie,dėl ankstesnio bankrutavusio darbo teko ieškotis naujo,ir Valio !!Man pasisekė,suradau.Taip apsidžiaugiau nes prioritetas man buvo darbo grafikas.Bet nuėjus ten pasipraktikuoti staiga man darbuotojos pradėjo tiek daug info duooti visai ne tos kurios man reikia.O pletkai doh.gif Žodžiu ten viena darbuotoja labai sukonfliktavus su šefu ir ten tokios intrigos ,kad baisu,Tai va galvoju ar ivels ir mane i tai? Nuo rytojaus pradedu dirbti ir svarstau Kaip man jame seksis?
Tai va klausimą ir uždaviau toki: Kaip man seksis naujame darbe?

Traukiau 3 kortas Iškrito : Saulė
Magas (apverstas)
X Taurių

Man sunkiai sekasi interpretuoti ,bet aš taip supratau kad tai man sektusi ir viskas butu gerai tik va tas apverstas magas tai man toks vaizdas kad reiktu man kazko saugotis,Tad paklausiau dar Kortu ar reiktu man saugotis L****s? Tai Iškrito :
Pakabintasis (atvirksčiai)

Taip kaip supratau,gerai jaučiau jog ji sukta ir gali velti i nemalonumus?

Ačiū jeigu kuri sutiks pakomentuoti mano situacija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija911: 03 vasario 2013 - 10:54