Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXI

Traukiu čia iš užmaršties šaldytuvo istoriją 4u.gif

QUOTE(banguole @ 2014 08 17, 10:54)
Na man tavo klausimas pasirode kaip tik tinkamas praktikai mano, kadangi gan buitiskas  blush2.gif Todel istraukiau kortas.

1. Kokia saldytuvo bukle  - kardu 7. Nu zinok, faktas, kad su juo negerai kazkas. Ir man pirma mintis, kad jis dar ir srebia daug elektros. Plius, apskritai - si korta reiškia padlastį, kas ir vyksta čia tau paskutiniu metu. Šiaip tai ir melo korta, bet kadangi šaldytuvas meluot negali, tai skaitau tiesiog, kad su juo tikrai ne viskas tvarkoje. Pilnai gali būti dar, kad jam trūksta detalių. Ant kortos nupieštas žmogus vagiantis kardus iš miegančios stovyklos  mirksiukas.gif

2. Dabar dėl meistro - čia man iškrito pentaklų 7 + taurių riteris - pamastys, pagalvos ir manau, kad vis gi nuspręs jūsų naudai, BET štai kas man krenta toliau...

3. Ar prireiks kreiptis i vartotoju tarnyba - Pakaruoklis - nea, nesikreipsi, tik man nelabai patinka ta korta, nes ji kaip čia pasakius nepearodo, kad to tikrai neprireiks, o rodo žmogų akligatvyje ir situacija - kai nei pirmyn - nei atgal  unsure.gif

Anyway - patarimui tau kaip elgtis  - iškrito kardų tūzas + lovers + pentaklių 6 Na žinok imkis iniciatyvos ir bandyk tartis kažkaip, bendradarbiauti, bijau, ka dišlaidų dar gali būti. Rezultate šitos valakitos tau ištraukiau - taurių 2+ lazdų riteris+pentaklių 5 Nu nežinau, man norisi sakyti, kad tas reikalas išsispręs, bet  vis tiek, kažkaip ne taip kaip tikies. Man atrodo, kad tai kainuos tau ne mažai.

Papildyta:
QUOTE(Paulyna @ 2014 10 09, 21:44)
as dar kortu neisigijau blush2.gif gal kas kur pigiau siunciates?

pigiau nemanau, kad bus...as 50lt mokejau ezoterikos prekese, pradziai -tai ir Maximoj yra, reikia ieskoti prie zaislu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dives @ 2014 10 09, 21:49)
Papildyta:
pigiau nemanau, kad bus...as 50lt mokejau ezoterikos prekese, pradziai -tai ir Maximoj yra, reikia ieskoti prie zaislu mirksiukas.gif

as pigiausiai 80 radau
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 09, 21:35)
Dives, o tau Amarilai ar Banguole nebuvo istraukus ant tos skalbenkes niekad 7kardu? biggrin.gif

ant šaldytuvo biggrin.gif Aš buvau ištraukus šią kortą, aha
Papildyta:
Papildyta:

koks pašlemėkas kortas prie žaislų nugrūda mad.gif
Atsakyti
is maxes nenoriu jau turejau tas is kazkukios kn. iskirptas tai ir ismeciau, plonos, vaikas uztiko ir t.t
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2014 10 09, 20:44)
as dar kortu neisigijau blush2.gif gal kas kur pigiau siunciates?

Tai manau net siusdamasi is uzsienio sumokesi panasia kaina plius minus... tik reiketu laukti manau daugiau virs savaites

QUOTE(banguole @ 2014 10 09, 20:54)
ant šaldytuvo  biggrin.gif Aš buvau ištraukus šią kortą, aha
Papildyta:

koks pašlemėkas kortas prie žaislų nugrūda  mad.gif

Aaaa nu viskas tuomet aisku, nes skaitau Dives istorijas ir man 7 kardu visos situacijos aprasytos. Kalbant apie daiktus tai jei ant nauju daiktu krenta 7 kardai- bus pravalas. Gali gesti, luzti, zodziu bjaurios situacijos kurios ir kartosis.
Atsakyti
o siaip ir supanikavau, kad nesugebesiu istrauke kortas, internte reiksmes paiurejau, na ir kaip atsirinkt, kad butent tos tai situacijai teisingos verysad.gif
Atsakyti
Dives,

Koks rezultatas, jei praysi gražinti pinigus

Taurių karalius + lazdų 5 + kardų 6 + kardų 9

schmoll.gif Turėsi ten draskytis ir aiškintis kas kaip ir kodėl, nieko nepeši, teks atsitraukt nuo šio sumanymo ir toliau pergyvensi, nors pats pardavėjas galbūt ir geranoriškai bus nusiteikęs..nu tipo šypsosi į akis...suprantu sako, bet deja niekuo negalim padėti...

Koks rezultatas, jei į vartotojų teises

lazdų 4 + taurių tūzas + taurių 8 + kardų 2

Apsiženisi kiba už ko nors bigsmile.gif lotuliukas.gif sorry..

Na jau džiaugiausi, kad liuksinės kortos, bet ir čia nieko nepeši, emocijos per kraštus, galbūt bandoma bus kažkas daryti iš jų pusės, bet finale vėl..belieka tik numoti ranka ir čia jau išsisėmusios 8 taurės, kas sakytų tavo atveju,jog išbandyta jau būtų viskas, "istuštintos" visos galimybės, o tu vėl šizoj sėdėsi...niu tai belieka tada tas kirvis, apie kurį mes dikutavom kalbėdamos apie 8 taures ir sukapot tą šaldytuvą unsure.gif
Atsakyti
Va ziuriu ir Banguole gerai pasakius buvo, kad bus kazkas netaip.. Sakau jau tik pasitvirtina man eilini syki 7 kardai ant pirkiniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 10 09, 22:07)

aš taip tavim pasitikiu, nu tikejaus, kad kazka man gero istrauksi verysad.gif

sukapociau, o jei vel toki pat nusipirksiu doh.gif spastai kazkokie, ne kitaip...
Atsakyti
console.gif gal neptaikysiu kaip su apv. kardu 4 arba kai vaziavai su ex susitikt
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 09, 20:53)
Labas vakaras,
Labas,

kodel naudoju ja ,, jaunoms,, poroms- nes pati delione labai paprasta, norint geriau paanalizuoti tarpusavio santykius man mazoka tokios deliones, todel metu dar papildomas kortas arba ziuriu dar atskirai kitas deliones. Bet ,o, taciau -  Taip, Tu esi teisi, gali naudoti sia delione ir ilgesni laika esancioms poroms, jei ji tau atsako i klausimus, kodel gi ne?  smile.gif  Nes si delione aiskiai parodo santykiu bendra vaizda kaip jau minejau. Jeigu reikia labai greitai pasiziureti tarpusavio santykius, uzmeti aki i 8 kortas ir informacijos  - per akis  bigsmile.gif

Labai geras klausimas beja. Taip, tu delioniu yra labai daug tikrai, bet kad ju daug reikia zinoti as su tuo nesutinku.

Reikia man matyt su teksto rislumu padirbet, nesusikalbejom mes, Matrica...

Cia tai apie ta pati kitu keliu pakalbejom. Ta pati ir pati masciau ir klausiau del patvirtinimo smile.gif

cia nesugebejau tinkamai isaiskinti, ko norejau paklausti, bandau dar karta su pvz. Vat idejai deliones ir vizualiai skaiciukai issitampe. Imciau as ta istampyta varianta ir sudeciau kortas taip, kaip man atrodo (bet tas man atrodantis variantas nebutu toks, koki matrica dejo). Na tai juk jokios itakos nebutu, nes 1 korta reiks butent ta, kas parasyta, tik man gali but nepatogu bendra vaizda suziureti, tiesa? Galiu as ten nieko nesupratus ar vietos ant stalo neturedama, kad ir eilute visas sudeti, svarbu juk delioneje, kad tam tikra istraukta korta apibudina tam tikra klausima/niuansa ir ju nesumaisyti, ar teisingai suprantu?

Jauciu ir vel neaiskiai suveliau...

Papildyta:

Prie zaislu? Cia rimtai? blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ironyoffate: 09 spalio 2014 - 21:36
QUOTE(banguole @ 2014 10 09, 22:27)
console.gif gal neptaikysiu kaip su apv. kardu 4 arba kai vaziavai su ex susitikt

pataikei..skaitau, kad is esmes buvo pataikyta, del pinigu, tai as pakeisti nieko negalejau, bet kitu atveju as spec. keiciau elgesi, kad tik nebutu kaip kortos pasake

Irony, rimtai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 09 spalio 2014 - 21:40