Įkraunama...
Įkraunama...

Taro XXI

QUOTE(Paulyna @ 2014 10 10, 14:17)
kur tu kortu yra nelabai supratau 4u.gif ?

hyper maximoje as maciau.

teks jungtis ir man. rasykit. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo yeah: 10 spalio 2014 - 13:21
Nerasykit cia norit ar ne lotuliukas.gif Tiesiog man i AZ savo el. pasta ir as pridesiu. Nesupykit tos, kurios cia neapsireiske, o tiesiai man i AZ, man reiks pasisniukstinet, ar tikrai jums tas rupi, ar tik pasicekavot norit...
Atsakyti
nu ja ja..trauk ir mane į tą grupę

Nieka nesuprantu as ten lotuliukas.gif kur ka rasyt reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 10 spalio 2014 - 13:36
Mano drauge turi tas kortas.. Tai mazieji arkanai gli but sudetingi naujokems... siaip ten sviesios spalvos dominuoja, lyg akvarele piestos. Popierius plonas labai- kaina atitinka kokybe... Man jos nilabai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(matrica_2 @ 2014 10 10, 14:34)
Mano drauge turi tas kortas.. Tai mazieji arkanai gli but sudetingi naujokems... siaip ten sviesios spalvos dominuoja, lyg akvarele piestos. Popierius plonas labai- kaina atitinka kokybe... Man jos nilabai smile.gif

Taip, popierius tikrai plonas, bet paveiksliukai man grazus. As jau ir pasakiau, kad man iki ju tikrai dar reikia paaugti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu vat aš dar neatradau irgi tobulų kortų..ta prasme dar vienų tobulų, nes vienas turiu...
Tai vienos tai kitos nieko, bet kad būtų, kad pamatei ir numirei dar ieškau
Atsakyti
QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 10, 14:25)
Nerasykit cia norit ar ne  lotuliukas.gif Tiesiog man i AZ savo el. pasta ir as pridesiu. Nesupykit tos, kurios cia neapsireiske, o tiesiai man i AZ, man reiks pasisniukstinet, ar tikrai jums tas rupi, ar tik pasicekavot norit...

tai ne facebooke nuoroda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(yeah @ 2014 10 10, 15:39)
tai ne facebooke nuoroda?  g.gif

ne, ne FB. Ten guglėj grupė. Jei jungiesi, siusk savo emaila Irony
Atsakyti
QUOTE(banguole @ 2014 10 10, 15:58)
ne, ne FB. Ten guglėj grupė. Jei jungiesi, siusk savo emaila Irony

pas mane tu emailu keli. tai nesvarbu kuri siusti? g.gif
Atsakyti
Siandien dienos korta pas mane buvo apv tauriu karaliene. Itariau, kur tai gali pasireiksti - reikejo su vaikais eit apsiprekint, per kelias parduotuves. Na bet nieko, atlaikiau, aprekiau vaikus pora kartu, bet tuo kasdieniu rekimu, iki rimto neprivare - kas turi vaikus, supras biggrin.gif tik vat i paskutine parduotuve, kur vaikai labiausiai ir norejo, nebejau, sakiau neklauset anoj pardej, sitos nebus lotuliukas.gif Dar aisku ne vakaras, bet manau dienos issukis jau praeity.

Mergaites, neterskit eterio del tos grupes, rasykit asmeniskai. Man ekspromtu ta mintis kilo ir issirutuliojo. As tikrai nebandau visko ten perkelti, tik tokius dalykus, kuriu nesinori SM atvirai aptarineti del puikiai suprantamu priezasciu. Yeah, kadangi ten google grupe, tai su gmail tikrai draugaus, del kitu pastu reiktu patikrinti, bet man rodos turetu viskas but gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 10, 17:37)
Siandien dienos korta pas mane buvo apv tauriu karaliene. Itariau, kur tai gali pasireiksti - reikejo su vaikais eit apsiprekint, per kelias parduotuves. Na bet nieko, atlaikiau, aprekiau vaikus pora kartu, bet tuo kasdieniu rekimu, iki rimto neprivare - kas turi vaikus, supras biggrin.gif tik vat i paskutine parduotuve, kur vaikai labiausiai ir norejo, nebejau, sakiau neklauset anoj pardej, sitos nebus lotuliukas.gif Dar aisku ne vakaras, bet manau dienos issukis jau praeity.

Mergaites, neterskit eterio del tos grupes, rasykit asmeniskai. Man ekspromtu ta mintis kilo ir issirutuliojo. As tikrai nebandau visko ten perkelti, tik tokius dalykus, kuriu nesinori SM atvirai aptarineti del puikiai suprantamu priezasciu. Yeah, kadangi ten google grupe, tai su gmail tikrai draugaus, del kitu pastu reiktu patikrinti, bet man rodos turetu viskas but gerai 4u.gif

gerai einu gmailo kurti. 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(ironyoffate @ 2014 10 10, 13:20)
Zvaigzdeta 4u.gif , turejai Casanovos platesnes reiksmes, gal netycia ir Sensual Wicca turi? Angliskai nerandu, rusiskai bandziau googlint, bet irgi nepasiseke nieko rasti...

Nebuvau prie kompo šiandien. Pati nežinau, ko prisikiurkus esu. Ryt, jei nepamiršiu, pasirausiu.
Papildyta:
http://emucusej.3spa...icca-tarot.html
Гуглас файла радо biggrin.gif
Atsakyti