QUOTE(banguole @ 2014 10 12, 14:19)
Nea..tiesiog dėlioji situaciją ir zinai, kad tarkim ant diedo elgesio istrauksi Atsiskyrėlį..ir vualia
Matrica, kaip interpreuoti apv. Atsiskyrėlį? Ten man prieš kelis psl. Irony traukė kortas ir krito jis ir niekaip aš jo neišrišu...klausimui ką galvoja apie mane žmogus ir situacija liečia darbą
Na IX arkanas apverstas gali tureti ir labai neigiamas reiksmes, bet tavo atveju del kolegos manau cia viskas turetu buti ne taip jau blogai. Is esmes taip- atrodai galbut jai iki galo nesuprasta, ganetinai uzdaro budo ir nelinkusi su visais susidraugauti, atvirauti. Na vietomis nepritampancia, net ir prie kompaniju- balta varna. Sakykime taip, kad potencialia busima geriausia drauge taves ji tikrai nelaiko, veikiausiai ji masto esat ganetinai skirtingos. Siaip, kad esi daug gudresne, nei atrodai is tikruju , ir kad gali buti jai primeni ta, kur tyli kiaule gilia sakni knisa, taip kad ji tave gali stebeti neformaliais budais darbovieteje, kaip tu dirbi, kokia palieki darbo vieta po saves, kada iseini is darbo, kada pradedi darba, kaip su kitais bendrauji, na ir veikiausiai atrodai jai esanti is kitos planetos, uzsidariusi, uzsisklendusi kazkur savyje, na ir kad per daug laiko praleidi budama viena, mato tave visiskos vienises amplua- gal net ji zino tavo pomegius susijusios su ezoterika? Jei taip, tai jai sitas reikalas turetu skambeti is tavo varpines, kaip visiskas kosmosas... O siaip elementariai veikiausiai ji nesijaucia, kad tave pazista gerai arba dar neperprato, juoba, kad krito pakabintas tau dar pamenu- kas sakytu nera konkretaus vaizdo ir nuomuones apie zmogu.. Na, as nezinau kokie dalykai cia tinka, o kokie ne... Cia siaip taip labai trumpai, visgi kito kortas visuomet sunkiau komentuot, nei savo.