QUOTE(banguole @ 2013 07 22, 12:12)
Sveiki, ar yra besimokančių?
Turbūt visos tyliai mokosi
Gal besimokančioms bus įdomu, užtikau tokią dėlionę, kuri vadinsi "Atgal į mokyklą"
Man pasirodė visai nieko, įmetu čia, gal ką sudomins
1 - 2 - 3
4 - 5
1 korta Kur būtent, nuo ko Jūs pradėjote mokytis Taro subtilybių;
2 korta Ką iki šiol pajėgėte išmokti;
3 korta Galimas Jūsų tolesnio tobulėjimo kelias;
4 korta Ištekliai, kuriuos turėtumėte panaudoti tolesniam savo tobulėjimui;
5 korta Kuo Jums naudingas šis tobulėjimas, jo privalumai;
Labutis,
šiandien tik išsidėsčiau šią dėlionę ir parašysiu kas gavosi

jeigu kur ne ten nugrybavau,prašau mane pataisyti ir būtų malonu,kad pasipraktikuodamos ištrauktumėte kortikes ir man .Dėlioju dažniausiai taip-pirma pati žiūriu kas man matosi ir kaip asocijuojasi,o po to tik pasižiūriu i rašytinius šaltinius.
Dar labai rūpi man vienas klausimas- kas sieja A su B ir kokios santykių perspektyvos.
1 korta-Monetų Karalienė
Kūriau planus kaip pradėsiu mokytis,tik viskas truko ilgai,uždelstai. Susidomėjimas ir žavesys,bet vis atidėliodavau,nes galvojau,kad neverta skubėti,nes viskam savas laikas ir aplinkybės.
2 korta-Kardų Tūzas
Sunkiai sekasi,nors pradžioje buvo dėtos visos pastangos,galvojau,kad bus nelengva be kovos,bet pasirodė daug sunkiau.Reikia sutelkti visas jėgas,stiprybę,kad pasiekti pergalę.Pastangos būtų apvainikuotos.
3 korta- Lazdų(žąslų) 2
Reikia ruoštis ir kauptis pažinimui.Su platesniu požiuriu į pasaulį ir žinias galiu pasiekti daugiau.Laikas pradėti.
4 korta-Kardu 3
Esu kažkokioje liūdnoje,niūrioje nuotaikoje,kas trukdo atsipalaiduoti ir kažko imtis nepripuolamai,netgi širdies reikalai kelia nerimą,rūpestį. Per pergyvenimus ir nuoskaudas,atsiras nauji prioritetai. Reikia eiti ten,kur veda širdis.
5 korta-Lazdų(žąslų) Karalius
Sakyčiau,kad i tobulėjimą gali pastumėti vyriškis,daugiau su tuo susijęs ir turintis patirties. įgyčiau daugiau pasitikėjimo ir išaugtų savivertė. Tikriausiai turiu susirasti savo guru

Šiaip tai kaip ir būtų motyvų ir siekių susivienijimas.
Ufffff
Kol kas turiu madą dėliotis ir viską rašytis ant popieriaus
Visos svajonės turi bjaurią madą pildytis !