Papildyta @ [mergetime]1090618559[/mergetime]
Bassvoice, ne visi materialistai gi

O gimines megsta kuo didesne deze atnesti, kad kiti matytu.. ir jiems nebaisiai rupi ar reikes to daikto

QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 21, 09:52) |
"Atsipirkimas" yra toks, kad mes bent jau galetume Turkijoj po brangesni kokteili galetume isgerti:) |
QUOTE (Mįsliukė @ 2004 07 25, 13:35) | ||
Atsiprašau, bet čia tai pritrenkė ![]() Papildyta @ [mergetime]1090755667[[b]*Neringa ir Nerijus rgetime] [/b] Ir dar , aš pati sonokai ištekėjau, gavau ir dovanų ir pinigų.Dovanos iki šiol man primena mielus žmones, kurie dalyvavo vestuvėse, o kur pinigus padėjau ![]() |
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 07 26, 08:30) |
Ir tie piktumai, apie dovanas pinigus, tai kiekvieno asmeninis reikalas. Pvz mums visiskai nieko nereikia i namus! Nes mes paprasciausiai viska viska turime. Tad kiekvienas ir nusprendzia, ar jam vokelis, ar stiklines su saukstais reikalingos... ![]() |
QUOTE (Will @ 2004 07 26, 08:45) |
Gal ir ne kaip butu atrode, jei menesi pries vestuves jie mums vokeli butu iteike, bet gal geriau jau isvis nieko nebutu dovanoje, nes pasijutau iskaudinta- mano geriausia drauge, visada mane suprantanti, paniekino musu prasymus ir pasielge pagal savo nuomone... Tiesiog gaila. Liudina butent pats faktas ![]() |