Na nezinau, as tai esu uz vokelius tiktai, mes per vestuves gavom tik pinigais, ir labai dziaugiames, nes uz tuos pinigus isvykome i povestuvine kelione, kur praleidome nuostabiai laika

, labai gerai pailsejome, ir dziaugemes kad sveciai mums padovanojo kelione, ir tikrai prisiminem kiekviena svecia, nes jei ne jie, i kelione nebutume isvyke. Mum nebuvo svarbu kiek kas padovanos, kad ir is vis be tos dovano ateitu. Nors ir gavom tikrai didele suma, beveik daugiau nei isleidom, bet to tikrai nesitikejom, ir nedarem vestuviu del pinigu, net nenurodem kvietimuose kad sveciai dovanotu pinigus. Likusia pinigu suma investavom i savo mokslus (tiksliau dar investuojam

), norejom abu mokytis toliau, bet neturejom uz ka, del to dziaugiames kad turim laisvu pinigu, kuriuos galime isleisti savo mokslams. O keliones, niekada nepamirsime. Tai ir yra pati geriausia dovana. Jau geriau gauti pinigais, nei pavyzdziui 12 laikrodziu ant sienos. Tiek laikrodziu gavo vienas mano draugas per vestuves. Kiekvienas svecias norejo padaryti isimintina dovana, na ir kur paskui deti tuos laikrodzius, arba 5 paveikslus ir pan. Jau geriau padovanoti pinigais, ir kazkaip originaliai juos supakuoti. Tikrai bus ka prisiminti. Bent gales isleisti ten kur nores, kad ir skolu uz vestuves atidavimui, tada kiekvienas svecias bus prisidejes prie jaunuju sventes.
Nesupykit, cia tik mano nuomone.