Įkraunama...
Įkraunama...

Prekinamės JAV parduotuvėse !@!

http://www.6pm.com/c/green-monday pirmadienį kažkoks akcijus numatomas smile.gif
Atsakyti
Renkame:

Ruelala.com
Hautelook.com
6pm.com
Beyondtherack.com
RalphLauren.com -10%
Rugby.com -30% papildomai
Disney.com
Gap -30%
Oldnavy -25%
Sierratradingpost.com -45%
Aeropostale.com -50% off clearance prekems
Lego.com
Landsend.com
Gymboree.com
Maidenform.com
Loft.com
Drugstore.com
Macys.com kodas EXTRA
Diapers.com
Bathandbodyworks.com
Carters.com
Onlineshoes.com
Harney.com
Zulily.com
Modnique.com
Sheepskinshoes.com
Zenniopticals.com
Tanforless.com
Childrensplace.com
Beautyencounter.com
Shoemetro.com
Crazy8.com

Temos išparduotuvė 4u.gif
Atsakyti
Nusiunciau dar Macys,jei spejau. ax.gif

Netiko vyrui TH striuke,tai didesne tokia pat liepe imt,o as prasoviau is vaiku skyriaus S dydzio TH striuke pirkdama...
Atsakyti
Gal kas galite pakomentuoti Tahari ASL dydžius?
Atsakyti
QUOTE(Ramintuske21 @ 2012 12 07, 14:58)
Anerita, negaliu pas jus vyro atsiusti nes ten yra jam dovanele, nebet tuos hugo boss pasleptumete mano kelnese ir tada tik jam paduotumet  blush2.gif  lotuliukas.gif

Tai atsisukit ka nors kita, nes nu neturiu kur sandeliuot tikrai biggrin.gif, arba siuskit vyra , tik nezinau kaip paslept, galiu supakuot i popierių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anerita*: 07 gruodžio 2012 - 18:57
BEYONDTHERACK gal yra norinciu jungtis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(prilijo @ 2012 12 07, 19:36)
Nusiunciau dar Macys,jei spejau. ax.gif

Netiko vyrui TH striuke,tai didesne tokia pat liepe imt,o as prasoviau is vaiku skyriaus S dydzio TH striuke pirkdama...

rodykit kas per vyr. striuke bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2012 12 07, 17:12)
Kur? Kokios spalvos?
Trūksta duomenų biggrin.gif Man ant šviesių UGG reik,padas irgi šviesokokas ax.gif

Nedekit, nepatariu, sivakar isbandziau schmoll.gif. Uzklijavo paprastai visa pada tokia ale guma (gal ir panasiai kaip odinius padus), slyst neslysta, bet svoris jaucias doh.gif, t.y. batai lengvi, o tempia zemyn patys padai, jausmas kazkoks labai nenaturalus ir keistas biggrin.gif, ir dar, bent jau siandien, man lipo sniegas prie padu doh.gif. Taip kad, kazka kitaip reiktu mastyt.

QUOTE(Taurė @ 2012 12 07, 18:00)
Man megsti uggai perdideli. Nepaklausiau jusu patarimu imti 7, dabar sedziu su dideliais ragais  verysad.gif
Papildyta:
Tuoj imsiu Macys.com su kodu EXTRA, po to Aeropostale.com  4u.gif

Vadinas, per metus laiko issiugdziau ja kazkokia nuojauta dydziams ir teisingai masciau kad reik 7 dydzio blush2.gif
QUOTE(Taurė @ 2012 12 07, 18:09)
8. dar bandysiu papildomus vidpadzius ikisti, kolkas gaila parduoti. taip norejau ju ir pajamta su nuolaida sad.gif

O ne dvejus dydzius emei, lyg ir taip pamenu g.gif.
Atsakyti
Jei dar aktualu-Aeropostale 7/8 long bootcut modeliukas liemuo 42.5 *2, klubai po uztrauktuku kazkur 49*2, man su 102 cm tokie nera labai temti, dirzo reikia. Turejau 9/10 skiny, tai per dideli,dar bandziau nesioti, bet po skalbimo visai prasitasydavo, kokiem 106 manau. Gal kam padejau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gerdulka @ 2012 12 07, 18:16)
45% kodas UPE04312  4u.gif

netaiko reikiamam daiktui doh.gif
nusižiūrėto daikto kaina pakrito ir taip, bet kad netaiko papildomos nuolaidos, tai visumoj dar praščiau gaunasi doh.gif
gal kokį kitokį, kad ir mažesnį kodą turit 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti