QUOTE(krikri @ 2012 12 09, 14:02)
Sveikos, aprasysiu ir as savo sitacija - jau seniai sie niekadejai mane kankina... nuo savamoksliu metodu pavargau, tad apsilankiau pas privatu dermatologa. Jis prirase doxicilino, kuri jau 4 savaite geriu, dbr mazesnem dozem. pirmas 10 dienu naudojau salicilo suplaktine, dabar dienai naudoju biodermos

o nakciai duac krema.
o mano pastebejimai tokie: pirmas savaites oda issausejo tarsi luposi, matyt nuo to spirito. Spuogai kilo vienas ant kito tose paciose vietose skaudantys, niestintys, balti, dermatologas sake, kad pradzioje ir reik laukt pablogejimo, nes jie tarsi tuno viduj, o tos tabletes juos iskelia. Kremukai tikriausiai padeda, ar bent jau neblogina situacijos, ypac duac. kai patepu jo nakciai, jauciu toki keistai malonu dilgciojima, tarsi juos po truputi kas trauktu, dziovintu... Taigi pastebejau kad sumazejo spuogu kolonijos

o ir oda tapo sviesesne, demeliu sumazejo. Tik kad labai jau ilgas procesas...
Kaip buvo kitom, gal iskart ryskiai matesi pagerejimas? Ir dar, ka manote apie gydyma kontraceptikais? Mano dermatologas paskutinius kelis kartus vis pamini, kad tikriausiai veliau israsys kontraceptiku. Jis apie tai kalba labai atsargiai, tai galbut cia kokia blogybe. Niekada anksciau ju negeriau ar svoris nuo ju neauga? kokius geriausia rinktis, jei jis siulys?
as manau kad neturi buti to pablogejimo. tas pats kai as emiau naudoti medaus ir cinamono kauke

tokiais spuogais isvare, ale sakiau valosi, bet mane drauge, studijuojanti medicina isdurnino, sako, nei ten valosi nei ka, tu turbut medui alergiska

ir o taip, baigiau ta kauke naudot ir tie baisus spuogai baigesi

o kontraceptikais gydyti spuogus tai irgi kazinau

jei nori pasireguliuoti hormonus nusipirk nakvisu arba dar geriau Macos:
http://www.iherb.com...00-Capsules/336
ir isvis, todel as ir nejau pas gydytojus nes viskam jie skiria antibotikus o su jais jus tik pasekmes isnaikinsit, bet ne priezasti.