Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai

QUOTE(merfise @ 2013 03 02, 22:59)
Isties daug kam sunku ir dar keisciau, kai liepia zmonems atidirbti be jokiu darbo sutarciu..
Idomu, ar jei dalis  atsisakys visuomenei naudingos veiklos, tai ir tu daviniu nebegaus?
Galima pasirasyti peticija peticiju portale "GINKIME SKURDŽIAUSIOS VISUOMENĖS KLASĖS - SOCIALINIŲ PAŠALPŲ GAVĖJŲ KONSTITUCINES TEISES".
O gal neverta - jei nei davinio nebeduos taip vadinamiems visuomeneje "bedziams".. blush2.gif

Parama maisto daviniais yra skiriama is ES intervencinių atsargų programos, ją gali gauti ir neregistruotas darbo biržoje, neprisiteisęs alimentų ir kt. neatitinkantis sąlygų, keliamų soc.pašalpos gavimui. Tai parama žmogui, kuriam REIKIA pagalbos.
Atsakyti
QUOTE(marlen @ 2013 03 04, 10:35)
Parama maisto daviniais yra skiriama is ES intervencinių atsargų programos, ją gali gauti ir neregistruotas darbo biržoje, neprisiteisęs alimentų ir kt. neatitinkantis sąlygų, keliamų soc.pašalpos gavimui. Tai parama žmogui, kuriam REIKIA pagalbos.

gal klystu, bet maisto paketai duodami jei menesio pajamos 1 seimos nariui yra iki 525 lt, jei daugiau-neduoda
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 03 04, 14:51)
gal klystu, bet maisto paketai duodami jei menesio pajamos 1 seimos nariui yra iki 525 lt, jei daugiau-neduoda

Neklystat.
Atsakyti
sveikutės, o maisto banko tinklapyje būna maisto paketų sudėtis skelbiama ar kur kitur?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2013 03 04, 14:51)

taip, tokia tvarka nustatyta, neįgaliems riba yra 700 Lt. (2 VRP). Tačiau atsižvelgiant į šeimos tikrąją situaciją, įmanomos ir išimtys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 02 28, 14:14)
Sveikos. Gal kas zinote, kokiu dokumentu ar ko reikia, jei maisto paketa nori paimti kitas asmuo? 4u.gif

aš vyrui tai duodavau savo ATK ir imdavo (Vilnius).
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 03 05, 10:25)
sveikutės, o maisto banko tinklapyje būna maisto paketų sudėtis skelbiama ar kur kitur?

žiūrėkite www.litfood.lt, tačiau ir iš anksto labai neskelbia 4u.gif
Atsakyti
Jau yra grafikas Vilniuj
http://spcentras.lt/Apie-mus-677.html
Reikia atidaryti ji.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2013 03 05, 10:40)
Jau yra grafikas Vilniuj
http://spcentras.lt/Apie-mus-677.html
Reikia atidaryti ji.

Gal kas galit atidaryti ir cia imesti,pas mane neatidaro doh.gif
Atsakyti
o gal žinot kokios sudėties bus davinukai? ir kada bus dalinami Šiauliuose?
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2013 03 05, 11:51)
Gal kas galit atidaryti ir cia imesti,pas mane neatidaro doh.gif

Pas mane atidaro,bet nemoku perkelti cianai.
Atsakyti
Pas mane neatidaro. Gal kam apie Kauną teko ką nors girdėti?
Atsakyti