Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai

mijaxxx, as jau 1.5sav negaliu su Jumis susisiekti sad.gif AZ visad pilna, o telefono nr neparaset sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Averita @ 2013 09 17, 23:26)
Neįsivaizduoju kam tas kruopas dalina jei reikia išmest arba į kaimą išvežt... tvarkau namus šiandien žiūriu kirminukas vaikšto, aišku iš kur , iš kruopų doh.gif 

pasityčiojimas...ir tiek...

kruopoms laikyti reikalingos atitinkamos sąlygos, vasarą namuose joms yra per šilta ir per drėgna, va todėl ir kirmyja. o per žiemą man jos laikosi balkone puikiai ir išmesti nieko nereikia.
Atsakyti
Ne apie nereikėjimą kalba, o apie kokybę, ne mėn nepabūna -kirmėlynas doh.gif

sąlygos - juokingai skamba, visas kruopas vienodai laikydavomm, spintelėje, induose stikliniuose atplėštas , bet tik tos kirminais apeina
Atsakyti
QUOTE(Gentalija1 @ 2013 09 18, 22:09)
Tikrai yra šaunu, jog yra tokios akcijos, kaip "Maisto bankas". Jų metu šeimos ir žmogaus, kurios pajamos gali gauti paramą . Žinoma, tai iš tokios paramos sunku pragyventi ir gyventi nejaučiant stygių. Tačiau šeimos ir žmonės gali jaustis laimingesni turėdami galimybę gauti maistinės paramos. Yra didžiulė pasaulio problema- maisto stygius. Aš visad galvoju, jog milijonai žmonių skursta neturėdami ko valgyti, bet taip matau ir žinau kitą problemą- tai maisto švaistymo problemą. Juk turbūt dauguma mūsų žino, kad didžiausi maisto švaistytojai prekybos tinklai bei gamintojai, kartais pasitaiko ir atskirų vartotojų. Nežinau, ar Jums teko matyti ir girdėti. Man teko pačiai matyti, kaip yra švaistomas maistas. Ir visad galvoju :"Žmonės skurta, badauja neturėdami ką valgyti, kai tuo tarpu egzistuoja ir Lietuvoje, ir viisame pasaulyje maisto švaistymas". Aš manau reguliuojant maisto švaistymą būtų galima išmaitinti nemažai šeimų ir žmonių, o badavimo būtų mažiau...Atvirai pasakius, man labai sunku girdėti ir matyti, kaip vieni švaisto maistą, o kiti tuo tarpu alksta. Tiesiog radau straipsnį, kuris leido susimąstyti, jeigu kam įdomu pasidalinsiu jo nuoroda, kas norės, tas galės pasiskaityti: maisto švaistymo problema

drinks_cheers.gif O buna tarkim seimai po pietu lieka dar maisto ir ji ismeta, nes nevalgys antrakart to paties unsure.gif Man tai sirdi skauda girdint, nes manau, kad galetu tada geriau savo nesuvalgytais pietumis pasidalint su kitais, o ne su siuksliadeze unsure.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Averita @ 2013 09 18, 20:02)

sąlygos - juokingai skamba, visas kruopas vienodai laikydavomm, spintelėje, induose stikliniuose atplėštas , bet tik tos kirminais apeina

Gal tiesiog jau parsinesat uzkrestas. Gal iki Jums paimat kruopos buvo laikomos netinkamomis salygomis. Man taip buvo pasitaike tik karta, kai eme rinktis voratinkliai, tada as prasijojau kruopas ir idejau jas i saldymo kamera,kad nesikirmeliuotu. O taip tai nera buve, kad uzsiveistu gyviu.
Atsakyti
Atiduodu 3 vnt greito paruosimo makaronus. Vilnius.
Atsakyti
sveiki,gal zinot info nuo kada prades dalinti Klaipedos karituose,buciau labai dekinga uz info 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,kada sekantis dalinimas?jau turbot paskutinis siais metais?jei susitvarkau dabar,ar dar kada gauciau,siais metais?
Atsakyti
kas kiek laiko dalina?
Atsakyti
Sveikos, ieškojau koks davinys laprkičio mėn., kol kas radau tiek info:

2013 m. lapkričio mėnesį į labadaros organizacijų sandėlius bus pristatyti visi likę nepaskirstyti 2013 m. paramos maisto produktais programai nupirkti maisto produktai. Kadangi visiems paramos gavėjams visų likusių maistų produktų rūšių neužteks, maisto produktų davinys vienam žmogui skirtinguose miestuose/rajonuose šiek tiek skirsis.
Tikslus davinio dydis kiekviename mieste/rajone bus žinomas tik po to kai bus sudarytas 2013 m. lapkričio mėnesio maisto produktų tiekimo grafikas, kurį kartu su informaciją apie maisto produktų davinį galėsite rasti internetinėje svetainėje www.litfood.lt (2013-10-15)

šaltinis
Atsakyti
Sveikutės, gal kuri nors žinote koks davinys (bent maždaug) bus lapkričio mėnesį?
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2013 11 02, 16:52)
Sveikutės, gal kuri nors žinote koks davinys (bent maždaug) bus lapkričio mėnesį?

Vienu postu auksciau yra atsakymas,o tyksliai bus zinoma,tik kai bus sudarytas grafikas.
Atsakyti
sveiki,tai jau lapkriti gausim paskutini davini?ar dar sausio men dalins uz gruodi?nes lyg buvo mineta kad bus 6 dalinimai,tai jau bene 5 buvo g.gif
Atsakyti