Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai

Sveikutės Klaipiedietės, gal žinote ar jau dalino paskutinį šių metų dalinimą, nes socialiniame pasakė, kad jau gruodžio pradžioje dalino, nors esu užsirašius, kad sausio 7 pradės dalinti, gal galite patikslinti??? g.gif g.gif
Atsakyti
Sveika, likimo drauge. deja dalinimas jau pasibaigė. Aš irgi kažkaip užsifiksavau, kad dalins vėliau, šiandien ryte pasiskambinau, sako viskas jau, viskas jau priduota verysad.gif . Dabar galvoju, kad tikrai kažkas ne taip, jei jau ne aš viena susipaniojau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 12 20, 17:00)
Sveika, likimo drauge. deja dalinimas jau pasibaigė. Aš irgi kažkaip užsifiksavau, kad dalins vėliau, šiandien ryte pasiskambinau, sako viskas jau, viskas jau priduota  verysad.gif . Dabar galvoju, kad tikrai kažkas ne taip, jei jau ne aš viena susipaniojau?  g.gif

Tai jau tikrai išdalino? Tai tam puslapy, kur visąlaik skelbdavo kada dalins, buvo parašyta, kad sausį, matyt pakeitė laiką, o niekur nepranešė sad.gif Nu va nebus skanėstų doh.gif
Atsakyti
Taip, Klaipėdoje jau išdalino. Nuo gruodžio 2d dalino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milera @ 2013 12 20, 22:21)
Taip, Klaipėdoje jau išdalino. Nuo gruodžio 2d dalino 4u.gif

A KODĖL MES 2 NIEKA APIE TAI NEŽINOJOM? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2013 12 21, 12:28)
A KODĖL MES 2 NIEKA APIE TAI NEŽINOJOM? doh.gif

aš irgi tik soc. rūpybos skyriuje sužinojau.Kažkaip niekur internete tikslios datos nerašė g.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 07 sausio 2014 - 12:04
Ar tiesa,kad jau nebegausime?
Atsakyti
QUOTE(Jigsaw @ 2014 01 07, 14:41)
Ar tiesa,kad jau  nebegausime?

"Šiuo metu ES Komisija dar nėra patvirtinusi naujos paramos maisto produktais programos vykdymo tvarkos ir nėra skyrusi finansinių išteklių programos vykdymui 2014 m. Todėl šiuo metu dar nežinoma nuo kada ir kokia forma bus tęsiamas programos vykdymas."
Atsakyti
Vyras buvo šiandien dėl maisto pasiklausti, tai soc. sakė, kad dar jokių žinių nėra, sako gal dalins pi pusmečio. Bet tik spėliojimai.
kokios žinios kitur?
Atsakyti
Kaune mums sakė tą patį. Sako šiais metais iš vis greičiausiai nebus. Niekas dar neaišku ir pasakė kad ateiti sausio mėnesio gale pasiteirauti.
Atsakyti
Siauliuos ant duru rase, kad dokumentus tvarkys nuo sausio20d. dabar jau raso nuo vasario 14 d.
Atsakyti