Įkraunama...
Įkraunama...

Maisto paketai

Vilniuje tas pats, kas Kaune. Skambinau, kadangi kažkokio tai etapo pabaiga, tai išdalinami likučiai, sakė, kad visi gaus po 5 rūšis produktų, kas gaus tarkim ryžius, negaus žirnių ir t.t. Vilniuje buvo gauti 8 kg cukraus, kai gavėjų apie 15 000. doh.gif Yra kaip yra, ačiū ir už tiek.
Lapkritį, sakė, bus visiems vienodai.
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2014 09 20, 19:33)
Ale mes nei cukraus, nei koncervu negavom smile.gif
Buvo:
sausi pusryciai 2vnt
3grudu kruopos 1vnt
miltai 1vnt
zirniai 1vnt
ryziai 1vnt
Kauno mieste.

Jo, mes ir tą patį gavom Eiguliuose. Nei aliejaus, nei cukraus, nei makaronu, nei konservų. Prastokai sakyčiau. Bet vis geriau nei nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agneciuke: 25 rugsėjo 2014 - 13:48
Jonavoje buvo:

miltai, ryziai, zirniai, sausi pusryciai 2pokeliai, cukrus
Atsakyti
Ne i tema, bet kam neuztenka MAISTO BANKO kruopu , antradieni 25proc akcija visom kruopom IKI. Mes uzsipirksim ilgesniam laikui- pigesnes dar pigiau bus. Visa savaite perkam dabar MAXIMOJ su nuolaida makaronus OPTIMA LINIJA sraigtelius vietoj 0.79lt - po 0.60lt ir spagecius vietoj 0.99lt, po 0.75lt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zzitukass @ 2014 09 20, 19:33)
Ale mes nei cukraus, nei koncervu negavom smile.gif
Buvo:
sausi pusryciai 2vnt
3grudu kruopos 1vnt
miltai 1vnt
zirniai 1vnt
ryziai 1vnt
Kauno mieste.

Klaipėdoj net miltų nėra unsure.gif ....
Beje konservai labai stipriai skiriasi pirmo dalinimo nuo antro,turėjau abiejų irpalyginau - pirmąsyk pasidžiaugėm ir gana
Atsakyti
Prienai (visko po 1vnt) g.gif
trijų grudu kuopos
ryziai
miltai
sausi pusryciai
mesos koncervas
Atsakyti
Na va, siandien ta laukiama diena, kai IKI kruopom 25proc akcija. Tai nusipirkom nemazai tu, kuriu vaikai labiausia pasiilgsta ir MAISTO BANKAS neduoda tokiu. Mmmm, skaniai valgysim thumbup.gif O mane sian sugraudino zmoniu gerumas.... Kol vyriausieji buvo mokykloj, o mazesnysis darzelyje, vaziavom su maziausiaja kruopu pirkt. Nusipirkom, laukiam autobuso vaziuot namo ir mano pypliuke traiukia kruopu pakeli , tiesia man , nes valgyt nori. Aiskinu, kad grisim namucio, isvirsiu, kad dabar neturiu, ka duoti, reik palaukti. Priejo moteris ir istiese mano mazylei dideli zagareli- akytes tik suspindo , nusvito ir kol grizom namo, valge ji ta zagareli. Kai pamastai, nesam abejingi mes vieni kitiems, visus mus supa labai geri zmones.
Atsakyti
QUOTE(Bruknelyte @ 2014 10 07, 09:46)
Na va, siandien ta laukiama diena, kai IKI kruopom 25proc akcija. Tai nusipirkom nemazai  tu, kuriu vaikai labiausia pasiilgsta ir MAISTO BANKAS neduoda tokiu. Mmmm, skaniai valgysim  thumbup.gif  O mane sian sugraudino zmoniu gerumas....  Kol vyriausieji buvo mokykloj, o mazesnysis darzelyje, vaziavom su maziausiaja kruopu pirkt. Nusipirkom, laukiam autobuso vaziuot namo ir mano pypliuke traiukia kruopu pakeli , tiesia man , nes valgyt nori. Aiskinu, kad grisim namucio, isvirsiu, kad dabar neturiu, ka duoti, reik palaukti. Priejo moteris ir istiese mano mazylei dideli zagareli- akytes tik suspindo , nusvito ir kol grizom namo, valge ji ta zagareli. Kai pamastai, nesam abejingi mes vieni kitiems, visus  mus supa labai geri zmones.

Tikrai kad sugraudino....
Gal per vėlai ir ne į temą, bet Maximoj vakar ir šiandien buvo akcija kiaušiniams, didelis pakas 30vnt - 6 litai. Gal dar nesibaigė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2014 10 08, 19:55)
Gal per vėlai ir ne į temą, bet Maximoj vakar ir šiandien buvo akcija kiaušiniams, didelis pakas 30vnt - 6 litai. Gal dar nesibaigė g.gif

Gaila, kad nezinojau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bruknelyte @ 2014 10 09, 10:51)
Gaila, kad nezinojau  verysad.gif

Ar lapkritį bus dalinimas?
Atsakyti
QUOTE(works @ 2014 11 06, 08:06)
Ar lapkritį bus dalinimas?

kiek žinau,tai taip
Atsakyti
Laba diena,tai lapkriti bus paskutintas dalinimas siais metais?
Atsakyti