QUOTE(Domicele @ 2013 06 17, 15:12)
Nepamenu, užrase pavadinimus, pagooglinau

Citata: "ypatingu atsargumo priemoniu reikia vaikams, sergantiems epilepsija"
Vikma, alio, tai jus gulsites ten?
Labas
klausau

jo pagulde,bet ir dienos stacionare,pasiimu pirma valanda,uij ten ir buvo

ejau burbuliuodama,ka jus darot,kodel be mano zinios vaikui vaistai duodami,man nieks nieko net nepasake,ejau pirmadieni vakare is proto ka sjam yra,kodel neatsibuna po 3val pietu miego,jis tik valanda temiega

atsibudes leisgyvas buvo,nieko nesuprantu,ar koks priepolis buvo,tai sedejau kaipant adatu ir stebejau,naktis bemiege,ryte pirmas klausymas ar tik nedavet kokiu vaistu,sako taip davem,nes buvp labai neramus,nesusitvarkem,elgesys chaotiskas,kele suma,sakau bet tai kdl iskart pumpuojat vaistus,sakau kitokiu budu neradot apraminimuij???sako juk gydytis atvaziavot

sakau stebeti jo bukle,ir patarti ka daryt tam tikroses situacijose,ojus sakau prigirdot vaistu ir vaiksto apsigliucines,ta diena vel dave,tai isvis man 5val pramiegojo gryzes,kita diena vsio ejau ieskot gydytojos,tai sumazino doze vaistu,as suprantu j am reikai kazko duoti,kad biski apramintu jo nervu sistrema,ta jo jautruma,bet kam tokie vaistai aip relanium ir dar kazkokie,o snd sesute pasake,kad jam reiks pastovaus gydymo,nes elgesys

nu gal tada galesiu isvaziuoti su juo iviesuma

toks nebus jautrus ir piktas ai nereikia

o siunte mus cia del neigalumo komisijos.
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2013 06 18, 22:05)
as kad ir jauna da,nu biski gal vyresne nei tu,bet da nesiruosiu ties siuo darbu
Papildyta:
QUOTE(veiducka @ 2013 06 19, 22:31)
mes nupirkom katinuka vaikui, ir labai dziaugiuosi, vaikas turi DRAUGA, pradejo tikrai daugiau kalbeti, nenusakomas rysys tarp ju.
kaip miela,koks rysys

bet katino didumas tai ojoj,ar cia tokia ju veisle didele???
Papildyta:
QUOTE(Fera82 @ 2013 06 20, 11:58)
Aciu uz sveikinimus. Baigesi mano vargai ties situ reikalu
o kas cia per raikaliukai baiges?