Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

Juokas juokais,bet UGG bailey beproto slidus. Aciu D.,dar nepatyriau traumos siemet,bet praeitais metais tai lipdama is dzipo kazkaip viena koja tik istraukiau vos iki zemes daleciau ir kaip pradejo slyst,ir as nuo pusmetrio grynai ant perdikaulio,dabar zvengas ima blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Bet tada buvo taip skaudu,kad asaros savaime bego,ausyse taip cype,o akyse pajuodavo,kad neisivaizdavau kaip daeisiu iki vaiko grupes ir dar ji aprengsiu doh.gif Tai menesi laiko buvau ant ribos ar des man gipsa (neisivaizduoju ant kurios vietos lotuliukas.gif ar ne) Gerai,kad uzgyjo,bet vaiksciuot ilgai negalejau.. unsure.gif

Linamog atsargiau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super_wife: 18 gruodžio 2012 - 23:07
QUOTE(guodzik @ 2012 12 18, 22:50)
as impregnavau paprastu impregnantu is Rimi savo Bearpaw tai nei druskos nusistovi nei slampa biggrin.gif  tris kartus ispukrciau kaip sake pardaveja ar du  g.gif

Gal galima pavadinima ? Aciu . 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,mano peda 27,1cm. ar spaustu man Emu Australia Angels Low US9 dydis? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 12 19, 08:39)
Gal galima pavadinima ? Aciu . 4u.gif

namie pasiziuresiu 4u.gif
bet man su bearpaw sala kojos zinokite g.gif vaikstau su neilono pedklenem ir vilnonem kojinem bet traukia salti kazkaip g.gif gal del pedkelniu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(avelés @ 2012 12 18, 15:15)
Gal yra nešiojančių Ukala? ar tikrai jų padas labai slidus? smile.gif

LAAAABAI SLIDUS... doh.gif doh.gif doh.gif
buciau zinojus net nesvarstyciau tokiu batu pirkt ir nesiot... unsure.gif

QUOTE(super_wife @ 2012 12 18, 23:06)
Juokas juokais,bet UGG bailey beproto slidus. Aciu D.,dar nepatyriau traumos siemet,bet praeitais metais tai lipdama is dzipo kazkaip viena koja tik istraukiau vos iki zemes daleciau ir kaip pradejo slyst,ir as nuo pusmetrio grynai ant perdikaulio,dabar zvengas ima

as ne is dzipo slydau, bet is masinos lipdama slystelejau ir iki puses po masina palekiau, kaip su gerom slidem... irgi nebuvo malonu keberiotis is po masinos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(super_wife @ 2012 12 18, 23:06)
Linamog atsargiau 4u.gif  biggrin.gif

Aha, jau db lipdama kimbuos i masina ir laukiu, kol MB ateis po paranke pasiimt. biggrin.gif Ir suni vedziodama rekiu, kad pavadzio netemptu, nes neina isstovet.
QUOTE(guodzik @ 2012 12 19, 10:03)
namie pasiziuresiu  4u.gif
bet man su bearpaw sala kojos zinokite  g.gif vaikstau su neilono pedklenem ir vilnonem kojinem bet traukia salti kazkaip  g.gif gal del pedkelniu. g.gif

O kam ta vilnone kojine? Pabandykit be jos.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 19, 11:38)
O kam ta vilnone kojine? Pabandykit be jos.

drinks_cheers.gif
bent jau su ugg tai basa reikia vaiksciot ax.gif
Atsakyti
Merginos Step Tope yra UGG (pasirinkimas mazas), bet dabar galima dydi isrinkti, nes vyrui uzsakiau per mazus gavome, tai Step Tope siandien nupirkome 799,99-30% (su lojalumo kortele)=559.99 Lt thumbup.gif , o is JAV jeigu pirkti klasikinius be jokiu kodu ta pati kaina gaunasi 4u.gif

Kol mes ziurejome ir pirkome UGG, tokie kaip mes su UGG gal 5 zmones buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2012 12 19, 14:16)
drinks_cheers.gif
bent jau su ugg tai basa reikia vaiksciot ax.gif

nu su juodais UGG sunkiai basa panesiosit, nes ziauriai dazo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 12 19, 12:32)
nu su juodais UGG sunkiai basa panesiosit, nes ziauriai dazo  doh.gif

nedazo man g.gif drauge ir juodus turi, bet jos Maylin juodi tai nedazo ir basa laksto g.gif kaip cia suprast? o va viena mergaitei savo nupirkus vaikiskus rozinius klasikinius tai tie dazo doh.gif
nunesciau is karto priduot jei dazytu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inga1234 @ 2012 12 19, 13:26)
Merginos Step Tope yra UGG (pasirinkimas mazas), bet dabar galima dydi isrinkti, nes vyrui uzsakiau per mazus gavome, tai Step Tope siandien nupirkome 799,99-30% (su lojalumo kortele)=559.99 Lt  thumbup.gif , o is JAV jeigu pirkti klasikinius be jokiu kodu ta pati kaina gaunasi  4u.gif

Kol mes ziurejome ir pirkome UGG, tokie kaip mes su UGG gal 5 zmones buvo  biggrin.gif

bigsmile.gif O tik klasikiniu ar yra ir odiniu vyrisku,gal uzmatet? g.gif

Beje del dazymo,nu manieji pilkuciai nedazo,bet tapkes juodos-dazo schmoll.gif Nebenesioju...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo super_wife: 19 gruodžio 2012 - 13:52
QUOTE(inga1234 @ 2012 12 19, 12:26)
Merginos Step Tope yra UGG (pasirinkimas mazas), bet dabar galima dydi isrinkti, nes vyrui uzsakiau per mazus gavome, tai Step Tope siandien nupirkome 799,99-30% (su lojalumo kortele)=559.99 Lt  thumbup.gif , o is JAV jeigu pirkti klasikinius be jokiu kodu ta pati kaina gaunasi  4u.gif

Kol mes ziurejome ir pirkome UGG, tokie kaip mes su UGG gal 5 zmones buvo  biggrin.gif

kokios loyalty korteles reikia? grynai Step Topo? Kokiu modeliu yra?
Atsakyti