Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

QUOTE(JelenaF @ 2012 12 06, 17:29)
as nesiuoju 37,5-38 d tai ir pirkau 38 d dar ju neturiu kol kas neturiu tikiuosi tiks didis

Jauciu paskesit, nes batukai didinti dydziu.
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2012 12 06, 18:34)
Jauciu paskesit, nes batukai didinti dydziu.

doh.gif eiktu sau o as kaip ju laukiu nu nesiseka tai nesiseka doh.gif doh.gif o mazesniu ir nera jeigu didinti teks parduoti. Galit pasakyti tada kokio didzio reikia panasaus modeliu. Nervas ima negaliu kaip susinervinau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JelenaF: 06 gruodžio 2012 - 16:40
QUOTE(ginciucha @ 2012 12 04, 15:18)
Mastau uzsisakyti ugg Maylin modeliuka,gal jau kas turite?kokia atsiliepimai,ar usa8 dydzio reiktu,su 39 dydzio kojai?didinti ar mazinti ar pilnai atitinka savo dydi?aciu g.gif
user posted image

Turiu Maylin, man žiauriai faini wub.gif Mano espresso spalvos ax.gif Pirkau vasario mėn. ir nepadoriai pigiai rolleyes.gif Ėmiau savo įprastą dydį US8, tiko idealiai, EUr nešioju 38.5 ax.gif

QUOTE(Moniks @ 2012 12 06, 00:17)
doh.gif  schmoll.gif gaila, bet nerandu ir jau prarandu vilti rasti...
Vakar uzklausiau vienoj e-parduotuveje sake, kad ju jau nebegamina.... blink.gif
Jau siandien net matavausi Clarks firmos "ale" panasius i Kenly, nors tooooli grazu, bet nebesitikiu rast... verysad.gif

QUOTE(braskelina @ 2012 12 06, 01:47)
Nu vat,kad keista,jog niekur jų nebėra unsure.gif Roslynn,Greenfield modelių dar galima rast,o vat ko noriu ir nebėra verysad.gif

Tai ir nebeieškokit mirksiukas.gif Kenly, Greenfield, Roslynn šiemet pakeitė kiti modeliai mirksiukas.gif Jie kažkuo panašūs į buvusius mirksiukas.gif
Pvz šie Roslynn atitikmuo
user posted image

šie Kelny ar Greenfield(nes jų skirtumas tik aulo ilgis)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(JelenaF @ 2012 12 06, 17:39)
doh.gif eiktu sau o as kaip ju laukiu nu nesiseka tai nesiseka  doh.gif  doh.gif o mazesniu ir nera jeigu didinti teks parduoti. Galit pasakyti tada kokio didzio reikia panasaus modeliu. Nervas ima negaliu kaip susinervinau  verysad.gif

JUMS REIKEJO 37 (US6)
US7-TA KA JUS NUPIRKOTE TIKS KOJAI 24-24.8CM

JEIGU JUS KOJA IKI 24CM, TADA NETIKS. GALI NETIKT JEI IR 24LYGIAI-GALI KIEK SLEPSETI...

BET SEIP SIS MODELIUKAS IS "SLEPSIIUKU", NES ZEMAS PLATUS AULAS...KURIS NEI KIEK NESILAIKO NEI UZ CIURNOS NEI UZ BLAUZDOS...bet chia tik pojutis toks, jie nenukrenta...ziurekite kad pagal ilgi butu gerai-tada viskas ciki bus...
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 12 06, 17:51)
JUMS REIKEJO 37 (US6)

JEIGU JUS KOJA IKI 24CM, TADA NETIKS. GALI NETIKT JEI IR 24LYGIAI-GALI KIEK SLEPSETI...

BET SEIP SIS MODELIUKAS IS "SLEPSIIUKU", NES ZEMAS PLATUS AULAS...KURIS NEI KIEK NESILAIKO NEI UZ CIURNOS NEI UZ BLAUZDOS...bet chia tik pojutis toks, jie nenukrenta...ziurekite kad pagal ilgi butu gerai-tada viskas ciki bus...

Uk puslapy dydzius raso europietiskus,tai man kiek suprantu su 38.5 imti 38dydi taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2012 12 06, 17:57)
Uk puslapy dydzius raso europietiskus,tai man kiek suprantu su 38.5 imti 38dydi taip? g.gif

\jei peda iki 24.9 imkite 38 (us7, uk5)
Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 12 06, 18:51)
JUMS REIKEJO 37 (US6)

Looo pagal viska bus dideli nes koja mano 24 cm doh.gif kodel anksciau jusu nepaklausiau verysad.gif jauciu tikrai bus dideli
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 12 06, 16:10)

biggrin.gif

Labas visom,
Pakomentuosiu, gal kam pravers, pirkau classic youth 6 dydi, kaledom dovanu sesei vyro, tai jai avint 38 dydi, su beveik 25cm peda super,ai, jos koja dar siaura, as su 26 cm ir 39d. Vos vos sugrudau vos numoviau, pirstas ysiremes ax.gif
Na mano koja siuo metu cout patinus nestuke.gif , bet vistiek mazoki butu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandraandruske: 06 gruodžio 2012 - 19:49
na toks ilgis ant ribos...
gal dar tiks. jei koja platesne smile.gif

QUOTE(JelenaF @ 2012 12 06, 19:32)
Looo pagal viska bus dideli nes koja mano 24 cm  doh.gif  kodel anksciau jusu nepaklausiau  verysad.gif jauciu tikrai bus dideli

Atsakyti
QUOTE(looo @ 2012 12 07, 00:03)
na toks ilgis ant ribos...
gal dar tiks. jei koja platesne smile.gif

nu kai gausiu parašysiu gal man pasiseks ir bus batai pamažinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 12 06, 14:59)
kokio dydžio ieškote? ir kokios spalvos? mirksiukas.gif

Juodų 9 dydžio gal žinote kur rast bigsmile.gif Čia apie Kenly biggrin.gif Nu tie nauji panašūs modeliai į Kenly man nepatinka,kad jie su ta oranžine juosta pade doh.gif
Čia tikriausiai padielkos,ar ne,nes kainos įtartinos g.gif

http://www.bestuggsonline.co.uk/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo braskelina: 07 gruodžio 2012 - 00:24
Ar matet ,musu Step Top Vilniuje ugg prekiaut pradejo g.gif gal kuri ziurejot,kokie tien is tikro ugg ar ne ugg g.gif

http://www.facebook....3...e=1
Atsakyti