Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

QUOTE(luckyme @ 2013 01 09, 13:58)
o vyriski klasikiniai taip pat didinti? moterisku US7 atitinka EU38 etiketeje,o vyrisku koks atitinka 41?ar atitinka lentele dydziu ju?butent sie domina  http://www.uggaustra...en-boots-casual

ismatavau dar kojas,mano gaunas ~24,2,nesioju ugg US7,siaip EU 38,vyro koja 26cm gavos,siaip visu batu US8 EU 41,tai negi ugg US 7 imt,nebus mazi g.gif

Su 29 cm peda vyrui pirkau US11 is vyrisku tai kai pir M11 tiko idealiai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 09 sausio 2013 - 13:19
QUOTE(spygliz @ 2013 01 09, 13:18)
Su 29 cm peda vyrui pirkau US11 is vyrisku tai kai pir M11 tiko idealiai  4u.gif

cia klasikinius ane?tai tada mum 8 reik,na tikiuosi pataikysiu,aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Prasau padekit nustatyti, ar sie UGG originalus:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Padas turetu buti guminis?
Atsakyti
QUOTE(Gutinis @ 2013 01 09, 16:02)
Sveikos merginos,

user posted image

Padas turetu buti guminis?

siaip perziurejau praktiskai visus savo ugg ir is vaiku skyriaus ir is ne vaiku, nei vienuose etiketeje nera zenkliuku zyminciu medziagos sudeti (odos zenkliukas ir tt) pada ne guminis uggu tikru o toks net nemoku pasakyt koks blush2.gif bet tikrai ne kieta guma... jis pakankamai minkstas, bet nenusinesiojantis..
Man kailis labai jau blizga jusiskiu g.gif
siaip holograma jau kaip naujuju ugg, bet turiu ugg pirktu ir is naujos kolekcijos vis tiek tu zenkliuku ner doh.gif pataisykit mane jei maisau..is kur juos pirkot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 09 sausio 2013 - 18:09
O negali but kad pvz EU rinkai skirti ugg buna su tais zenkliukais g.gif gal yra tokiu,kurios siuntes pacios is uggaustralia.eu ir paziuretu etiketes,nes pvz TH vyrisku rubu net dydis to pacio modelio skyres is JAV siustu ir parduotuvej Danijoj pirktu.
kuri cia parduotuve LT pardavineja ugg step topas atrodo,kazin kaip ten etiketes.nors siaip ju tarp oficialiai prekiaujanciu sarasuose ner g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luckyme: 09 sausio 2013 - 18:20
QUOTE(spygliz @ 2013 01 09, 18:08)
siaip perziurejau praktiskai visus savo ugg ir is vaiku skyriaus ir is ne vaiku, nei vienuose etiketeje nera zenkliuku zyminciu medziagos sudeti (odos zenkliukas ir tt) pada ne guminis uggu tikru o toks net nemoku pasakyt koks  blush2.gif bet tikrai ne kieta guma... jis pakankamai minkstas, bet nenusinesiojantis..
Man kailis labai jau blizga jusiskiu  g.gif
siaip holograma jau kaip naujuju ugg, bet turiu ugg pirktu ir is naujos kolekcijos vis tiek tu zenkliuku ner  doh.gif pataisykit mane jei maisau..is kur juos pirkot  4u.gif

Pirkau is fashiondays.lt. Bet viduje buvo ir kazkokie popieriai, patvirtinantys batu autentiskuma (juose nurodytas uggaustralia.com internetinis puslapis).
O padukas man toks idomus, jis ne guminis, o toks atrodo pagamintas is putplascio medziagos. Ar jis turi toks buti, nes batai tikrai lengvoki, sveria apie 500g?
Kailis gal tik taip atrodo blizgus, realiai jis taip neblizga. Cia taip nuo blico wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutinis @ 2013 01 09, 16:02)
Sveikos merginos,

nezinau ar cia foto efektas, bet man atrodo kad kailis ne naturalus unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Gutinis @ 2013 01 09, 20:11)
O padukas man toks idomus, jis ne guminis, o toks atrodo pagamintas is putplascio medziagos. Ar jis turi toks buti,

tikrai ne schmoll.gif
Papildyta:
o kaip dabar yra su prekinio zenklo kontrole, juk buvo pries keleta metu visi nike isnyke is turgu, o dabar vel matyt palaida bala, bet kazkaip juk galima sukontroliuot tokius ? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 01 09, 19:18)
nezinau ar cia foto efektas, bet man atrodo kad kailis ne naturalus  unsure.gif
Papildyta:
tikrai ne  schmoll.gif
Papildyta:
o kaip dabar yra su prekinio zenklo kontrole, juk buvo pries keleta metu visi nike isnyke is turgu, o dabar vel matyt palaida bala, bet kazkaip juk galima sukontroliuot tokius  ?  doh.gif

O koks tas padas turi buti, kas gali man paaiskinti? Jei ne guminis, tai koks?
Na as gal ne taip paaiskinau, kaip atrodo padas. Jis toks man kaip kad crocsu medziaga (sunku paaiskinti doh.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gutinis: 09 sausio 2013 - 19:41
QUOTE(Gutinis @ 2013 01 09, 18:35)

net neisivaizduoju, kaip paprasciau paaiskint, gal sakyciau toks kaip kamstinis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gutinis @ 2013 01 09, 20:35)

nu jis toks kietas, bet kartu ir lankstus sunku apibudinti kas do medziaga doh.gif

nuejau apziureti savo batu, tai pastebejau kad mano padas pvz visai kitoks, nufotkinau ir etikete

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Gutinis @ 2013 01 09, 20:11)
Pirkau is fashiondays.lt. Bet viduje buvo ir kazkokie popieriai, patvirtinantys batu autentiskuma (juose nurodytas uggaustralia.com internetinis puslapis).
O padukas man toks idomus, jis ne guminis, o toks atrodo pagamintas is putplascio medziagos. Ar jis turi toks buti, nes batai tikrai lengvoki, sveria apie 500g?
Kailis gal tik taip atrodo blizgus, realiai jis taip neblizga. Cia taip nuo blico wink.gif

as labai abejoju ar jie pardavinejo originalus rolleyes.gif

QUOTE(Letali @ 2013 01 09, 20:44)
nu jis toks kietas, bet kartu ir lankstus sunku apibudinti kas do medziaga  doh.gif

nuejau apziureti savo batu, tai pastebejau kad mano padas pvz visai kitoks, nufotkinau ir etikete

user posted image

http://www.part.lt/i...372d6615744.jpg

pas Jus seno modelio ugg, labai seno 4u.gif

o del svorio tai mano klasikiniai ugg sveria apie 1 kg smile.gif
Zebriukai 1,1 kg 4u.gif

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 10 sausio 2013 - 12:32
QUOTE(spygliz @ 2013 01 09, 21:09)
pas Jus seno modelio ugg, labai seno  4u.gif

taip taip, jau jiems 5 metai blush2.gif bet niekaip nesunesioju lotuliukas.gif
Atsakyti