QUOTE(Flirt @ 2013 01 10, 18:09)
Geda

O kodel? Negi perki daikta del vardo? As tai nepirkciau, nes jie sh...., bet ne del to, kad geda
nu uz podelkas tiek tikrai nemokeciau, ir visumoj darytu jie tuos batus su tuo kailiu uzdetu kita logo, bet kam det ugg ir dar metalini zenkliuka

man tai juokinga, taip pat kaip ir DG, versace ir tt...man su podelkom vaiksciot tikrai geda
QUOTE(looo @ 2013 01 11, 11:28)

podr UGG i
Spygliz, o kuo jums kailis uzkliuvo?
seip nebuna dvieju vienodu aveliu, vienu labiau garbanotas kailis, kitu tiesesnis. manau del kailio tikrai ne rodiklis. nebent kad padas kitos spalvos, bet chia as sito nezinau. taipat etikietes nekomentuosiu.
bent del emu, nes as ju gyvai daug poru maciau, tai kailis, och koks skirtingas buna, ir gal net manyciau del kailio savybiu (tankumo, kirpimo ir t.t.) net kartais jauciasi kad batas didesnis, ar mazesnis (lyginant kartu to pacio modelio dvi vienodas poras)
as ikeliau podelku foto kuriu kailis naturalus ir man jisai lygiai toks pats kaip tu bomberiu

bandom aiskintis originaluma

Be to looo ar zinote kiek avyciu mirsta del vienu ugg

vieniems uggams panaudojamas kailis is 7 aviu, kad visuose batuose jisai butu vienodas

o podelku tikrai jisai skiriasi ir nera visose vienodas, ciupinejau daug, del situ bomberiu net nzn ka sakyt, gyvai nemaciau neciupinejau, nuotrauka irgi labai abstraktus reikalas, foto blizga realybej ne... mes cia tik diskutuojam

o diskutuojam del to, kad man atrodo beprasmis reikalas moket didelius pinigus uz podelka, kurios nesiojasi tikrai prasciau nei originalai. Kalbu is savo asmenines patirties, nes pati turejau idealias podelkas

atlaike viena sezona. originalu nesunesioju
QUOTE(NinaAtina @ 2013 01 11, 12:59)
Sveikos zinoves
Noriu paklausti.
Labai uzsimaniau UGG MAYLIN baciuku

Sakykit su 39 koja imti US 9 dydi? Nes kaip suprantu UGG buna siek tiek pamazinti.
Emukus turejau tai pirkau US 8 tiko idealiai, o kaip su UGG
Aciu
su 25,5 cm peda man reikia US8 su 39 dydzio koja us9 pamesit