Įkraunama...
Įkraunama...

UGG, Bearpaw, EMU.

Sveikos zinoves smile.gif

Noriu paklausti.
Labai uzsimaniau UGG MAYLIN baciuku smile.gif
Sakykit su 39 koja imti US 9 dydi? Nes kaip suprantu UGG buna siek tiek pamazinti.
Emukus turejau tai pirkau US 8 tiko idealiai, o kaip su UGG

Aciu
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 01 10, 18:09)
Geda g.gif  doh.gif  O kodel? Negi perki daikta del vardo? As tai nepirkciau, nes jie sh...., bet ne del to, kad geda mirksiukas.gif

nu uz podelkas tiek tikrai nemokeciau, ir visumoj darytu jie tuos batus su tuo kailiu uzdetu kita logo, bet kam det ugg ir dar metalini zenkliuka doh.gif man tai juokinga, taip pat kaip ir DG, versace ir tt...man su podelkom vaiksciot tikrai geda

QUOTE(looo @ 2013 01 11, 11:28)
smile.gif podr UGG i
Spygliz, o kuo jums kailis uzkliuvo?
seip nebuna dvieju vienodu aveliu, vienu labiau garbanotas kailis, kitu tiesesnis. manau del kailio tikrai ne rodiklis. nebent kad padas kitos spalvos, bet chia as sito nezinau. taipat etikietes nekomentuosiu.
bent del emu, nes as ju gyvai daug poru maciau, tai kailis, och koks skirtingas buna, ir gal net manyciau del kailio savybiu (tankumo, kirpimo ir t.t.) net kartais jauciasi kad batas didesnis, ar mazesnis (lyginant kartu to pacio modelio dvi vienodas poras)

as ikeliau podelku foto kuriu kailis naturalus ir man jisai lygiai toks pats kaip tu bomberiu blush2.gif bandom aiskintis originaluma 4u.gif Be to looo ar zinote kiek avyciu mirsta del vienu ugg doh.gif vieniems uggams panaudojamas kailis is 7 aviu, kad visuose batuose jisai butu vienodas blush2.gif o podelku tikrai jisai skiriasi ir nera visose vienodas, ciupinejau daug, del situ bomberiu net nzn ka sakyt, gyvai nemaciau neciupinejau, nuotrauka irgi labai abstraktus reikalas, foto blizga realybej ne... mes cia tik diskutuojam 4u.gif o diskutuojam del to, kad man atrodo beprasmis reikalas moket didelius pinigus uz podelka, kurios nesiojasi tikrai prasciau nei originalai. Kalbu is savo asmenines patirties, nes pati turejau idealias podelkas 4u.gif atlaike viena sezona. originalu nesunesioju 4u.gif

QUOTE(NinaAtina @ 2013 01 11, 12:59)
Sveikos zinoves smile.gif

Noriu paklausti.
Labai uzsimaniau UGG MAYLIN baciuku smile.gif
Sakykit su 39 koja imti US 9 dydi? Nes kaip suprantu UGG buna siek tiek pamazinti.
Emukus turejau tai pirkau US 8 tiko idealiai, o kaip su UGG

Aciu

su 25,5 cm peda man reikia US8 su 39 dydzio koja us9 pamesit 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 11 sausio 2013 - 13:57
QUOTE(spygliz @ 2013 01 11, 14:56)

SPiglyz, as gi nesigincyju, tesiog toki pastebejima del kailio parasiau. visiskai del daug ko su jumis sutinku.
asiku jis negali buti skirtingas toje pacioje poroje batu, ty viename bate labiau garbanotas, kitame tiesus....

as nzn kaip su uggais, nes daug poru realybeje ju nemaciau....bet del emu, o ju maciau tikrai ne viena pora, buna laaaabi skirtingu kailiu. aisku ilgis tas pats, labai skisto tarkim, irgi nebuna..isores zomsos isdirbimas visur toks pat, bet plauko struktura tikrai skirtinga buna. (aisku neleistina kad vienoks batas toks, kitas kitoks)..

kalba apie clasic modeli.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 01 11, 12:56)
nu uz podelkas tiek tikrai nemokeciau, ir visumoj darytu jie tuos batus su tuo kailiu uzdetu kita logo, bet kam det ugg ir dar metalini zenkliuka  doh.gif man tai juokinga, taip pat kaip ir DG, versace ir tt...man su podelkom vaiksciot tikrai geda

o nera geda is sudo varske spaust ir ieskot Ugg uz centus ir siuntinetis per tarpininkes? lotuliukas.gif juokingas man tas lietuvaiciu mastymas biggrin.gif
perku papigam, bet svarbu, kad vardas butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 01 11, 15:45)
o nera geda is sudo varske spaust ir ieskot Ugg uz centus ir siuntinetis per tarpininkes? lotuliukas.gif  juokingas man tas lietuvaiciu mastymas biggrin.gif

Prie ko cia tas vardas? blink.gif Apie kokybe eina kalba cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 01 11, 15:45)
o nera geda is sudo varske spaust ir ieskot Ugg uz centus ir siuntinetis per tarpininkes? lotuliukas.gif  juokingas man tas lietuvaiciu mastymas biggrin.gif

nieko cia juokingo nematau, cia jau visai kas kita, nusipirkti gera daikta pigiau tai ne tas pats kas pirkti podielka bile kad zenkliukas butu uzklijuotas ir vaikscioti su "ale originalais" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Arettele @ 2013 01 11, 12:22)
Itin slysta padukas, peršlampa, saugoti reikia ypatingai, atsirenkant orą, išsipurvina ir kartais nebenusivalo... O dar purkšti ir purkšti. Kuom tie Ugg tada ypatingi. Ieškau ir dabar skaitydama galvoju jei taip reikės saugoti brangius batus nusipirkus, tai kam man jie  doh.gif
Saugoti nuo drėgno sniego, gi nežinosi kaip bus popiet jei rytą išeini, saugoti nuo druskų - kur sniegas ten dažniausiai ir druskos...
O dar kaip negražiai žiūriu kitom panom tie priekiai pasiglamžę (pasilankstę) atrodo  doh.gif
Kvaila tikriausiai, kad vistiek man jų norisi.

Gerai jus sakot, man prie viso to dar jie ir pobaisiai tokie, bet va jau trecia sezona emukus tampau. Iki siol nzn ar originalus, nesigilinau kazkaip, bet kol kas dar geri, nors jau matosi, kad padeveti, bet as ju nelabai ir priziurejau, truputi pavalydavau, truputi impregnuodavau, kai nepamirsdavau, o dabar, jau maniau naujus pirksiu, tai ant vilnos skalbimo skalbiankej iskalbiau ir vel normalus biggrin.gif. Man jie nepakeiciami del silumos ir del patogumo, nestumo metu ir dabar su mazu vaiku vienas malonumas lauke tampytis.
Ieskosiu dabar kitiems metams ir vel.
Atsakyti
o man tai visai mieli tie su kailiu"podielkos" biggrin.gif
tik va ydomu kaip jie nesiojasi-laiko g.gif pardavineja ju daaauggg..aisku ir devinciu yra..bet aisku cia neparasys,nes bus uzmetytos pagaliais ir akmenais,kad fyfos su ugg zenklo padielkom vaiksto doh.gif biggrin.gif
jei jau net zvonke,bunke ar kaip ten ji,tokius drysta uzsidet,tai ir surizikuociau pamegint nusipirkt tongue.gif
as kaimo bobele,dar ir pamandravot galeciau cia biggrin.gif
tik va kaina kaip paziurejau tu su grazesniu kailiuku,kur alia tipo naturalai-originalai eina nuo 270-300lt,daugokai,kaip uz zenkliuka moket..
jei jau "podielkos"tai ir kaina mazesne galetu but...
rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 01 11, 13:54)
Prie ko cia tas vardas?  blink.gif Apie kokybe eina kalba  cool.gif

kalba eina apie GEDA ax.gif del kokybes ir pati rasiau, kad nepirkciau jokiu padielku, nes tai yra absoliutus sh...., o ne kad man GEDA.
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 01 11, 16:08)
kalba eina apie GEDA ax.gif  del kokybes ir pati rasiau, kad nepirkciau jokiu padielku, nes tai yra absoliutus sh...., o ne kad man GEDA.

o Jums negeda butu nesioti maikutes is gariunu su D&G ant krutines ? g.gif
kazkaip nesusisnekam mes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2013 01 11, 16:06)
bet aisku cia neparasys,nes bus uzmetytos pagaliais ir akmenais,kad fyfos su ugg zenklo padielkom vaiksto doh.gif  biggrin.gif

niekas cia nieko pagalias nemeto, kiekviena juk turim savo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 01 11, 16:08)
kalba eina apie GEDA ax.gif  del kokybes ir pati rasiau, kad nepirkciau jokiu padielku, nes tai yra absoliutus sh...., o ne kad man GEDA.

As Jusu posta kitaip supratau. Man tikrai butu geda vaikscio su neoriginaliais UGG, kur tik zenklas apie tai rekia, o kokybes nerasta. Jau geriau tada paprastais nefirminiais zieminukais tongue.gif
Juk galima uz tokia suma 270-300 originalius kokybiskus nusipirkti, tai kam moketi tokius pinigus uz padielka, o dar jauciu ir nesiosis tik viena sezona blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krista08: 11 sausio 2013 - 15:16
QUOTE(krista08 @ 2013 01 11, 16:15)
As Jusu posta kitaip supratau. Man tikrai butu geda vaikscio su neoriginaliais UGG, kur tik zenklas apie tai rekia, o kokybes nerasta. Jau geriau tada paprastais nefirminiais zieminukais  tongue.gif
Juk galima uz tokia suma 270-300 originalius kokybiskus nusipirkti, tai kam moketi tokius pinigus uz padielka, o dar jauciu ir nesiosis tik viena sezona  blink.gif

va va as irgi apie ta pati drinks_cheers.gif
Atsakyti