Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

KittyKitty,

aciu uz palaikyma ir pasiulyma. Cia irgi yra pigiu testu. Tame ir esme, kad gydytojas labai tiki savo Blue Clear skaitmeniniais (7 vnt. pakuoteje) (kur veidukas nusisypso, jeigu yra O, pasak sesutes jie be galo tikslus) ir skyre man nusipirkti butent ji, nes neleidzia sprogduku pries isodinima.

Ir stai, siurprizas, siurprizas - nei viena diena stebuklingasis O testas nebuvo teigiamas. Nuvaziuoju siandiena skubos tvarka i echo. Paziurejo daktarelis, O yra jau ivykusi. Sako...dabar jau negaliu tiksliai pasakyti O datos, bet darome isodinima penktadieni, nes kai sodiname blastutes, tai jas reikia sodinti 5-7 diena po O, tai pirmadieni jau bus per velu. Sakau, o gal nukelti i kita menesi? Atsakymas: galime. Sakau: o ar galima daryti si menesi tikrai tikrai? Atsakymas: galima. Nors ir taip galvoju ir kitaip galvoju, tai jeigu O buvo pirmadieni, tai penktadieni dar tik bus prasidejus 5a diena. Jauciuosi, kad labai neaiskiai cia viskas ir balansuojame ties riba kai galima sodinti balstute ir kai ne...

Bet EGK pavyzdys mane ikvepe ir nusprendziau jau nebesukti galvos kas tiesa, o kas melas, o tiesiog bandyti. O bus kaip bus.

EGK
- as be galo dziaugiuosi del tavo aukstu hcg skaiciuku wub.gif Pamenu, kazkada pradzioje klausiau apie Tavo kelia. O jis buvo ilgas ir sudetingas. Tad be galo dziaugiuosi ir linkiu visko tik paties geriausio 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Citai,

uzjauciu del vaistuku konfiskacijos. Linkiu, kad viskas susitvarkytu 4u.gif 4u.gif 4u.gif O labiausiai linkiu Tau nestuke.gif

Chiliokas,

labai geri Tavo zingsniai i prieki. Laikomes ir visos stengiames ir viena diena busime apdovanotos drinks_cheers.gif

Afrodite,

linkejimai ir palaikymas mintimis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GingerBella: 08 sausio 2013 - 20:16
QUOTE(egk @ 2013 01 08, 18:15)
Sveikos, mergaitės,
Pagaliau susikaupiau jum parašyti...
Taigi kaip planavau pasiimti snaigutes, tai taip ir padarėm. Gruodžio 16 atšildė 3 snaigutes. Atšilo vienintelė, kuri iš 8 ląstelių tapo 7. Nors T įtikinėjo, kad embrionukas tikrai geras ir kad iš 8 liko 7 ląstelės nesumažina šansų. Nu bet netikėjau juo, ne pirma gi procedūra... Kitame šaukštelyje liko irgi 3, bet ten jau tik vienas 8 ląstelių, kiti 7, o čia buvo visi 8. Nenorėjau net ir jum rašyti, tuo labiau prieš šventes, ir apsimest, kad tikiuosi Kalėdinio stebuklo...
O paskui per Kalėdas mirė MB brolis. Jau nekalbu apie stresą, nemiegojimą, net nepavalgymą, net konjako išgėriau, kai labai ktėtė šaltis, bet dar ir HCG turėjau daryti gruodžio 27 d, o kadangi tą dieną buvo laidotuvės, tai dariau tik 28 d. Paskutinei nakčiai nebeturėjau ir crenono. Bet HCG buvo 159. Pakartojau po savaitės, tada buvo jau 4255, o PRG 160. Na tokių skaičių aš dar nesu turėjusi. Šį penktadienį važiuosiu pas T. Bandau galvoti tik apie mažiuką ir labai tikiuosi, kad jei jau D davė tokiom aplinkybėm, gal nebeatims?

Wau, atsidarau po ilgos pertraukos SM ir stai kiokios puikios naujienos thumbup.gif
EGK, po visko tu to nusipelnai wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū visoms mergaitėms 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip tikiuosi geros pabaigos, bet žinoma suprantu, kad realiai dar turiu tik gražiai kylančius skaičiukus. Neišeina ir nesigraužti, ar nepakenkiau mažiukui.

Delena, labai užjaučiu, bet gal ir pas tave taip atsitiks? Kaip T sakė, taip jau yra, kad vieni išeina, o kiti ateina. Na ir šiaip jie nerealūs. Aš dariau HCG Rygoje, nes nebeturėjau crinono. Tai jie palaukė atsakymo, nes žmonių buvo mažai prieš šventes. O paskui, kai jau buvo aiškus rezultatas, T paklausė paprasčiausio klausimo - ar gerai jaučiuosi? To užteko, kad apsipilčiau ašaromis. Sėdėjo, guodė... Na žmoniškumo tai jiems tikrai netrūksta. Tikrai labai padėjo, labai pataikė ten kur reikia. Ką kada esu pasakiusi blogo apie T, tai dabar tikrai noriu atsiimti atgal...

Gal galėtų kuri man papasakoti skyrelio naujienas? Tikrai nenoriu skaityti tų Kalėdinių puslapių, kai visi laukia kažko gero, norų išsipildymų ar net stebuklų. Dabar atrodo, kad niekada nebemėgsiu Kalėdų. Niekada net nebuvo toptelėjusi mintis, kad ir per šventes kažkas miršra... Tikiuosi kažkada praeis
Dar prisiminiau, kad kai nepasisekdavo mergaitėms, sakydavau, kad kiekvieną dieną bus vis geriau ir lengviau, tai tikrai tiesa, tik kad tų dienų gana daug reikia

GingerBella, dabar ir aš jau esu tvirtai įsitikinusi, kad reikia kažko, na kažko tokio, kas nuo mūsų nepriklauso, gal tas kas ir vadinama iš aukščiau. Nežinau, bet mano šis kartas tai buvo tikriausiai pats prasčiausias?
Dar daug kelio laukia, bet nors įveikiau vieną misiją neįmanomą - skaičiukų augimą. Sėkmės tau, tu jau irgi daug sunkaus kelio nuėjai.

Dar kartą ačiū visoms visoms, kurios dėl manęs džiaugiasi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egk: 08 sausio 2013 - 20:31
Egk,labai labai dziaugiuosi uz jus wub.gif grazaus augimo ! mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
Pagaliau susikaupiau jum parašyti...
Taigi kaip planavau pasiimti snaigutes, tai taip ir padarėm. Gruodžio 16 atšildė 3 snaigutes. Atšilo vienintelė, kuri iš 8 ląstelių tapo 7. Nors T įtikinėjo, kad embrionukas tikrai geras ir kad iš 8 liko 7 ląstelės nesumažina šansų. Nu bet netikėjau juo, ne pirma gi procedūra... Kitame šaukštelyje liko irgi 3, bet ten jau tik vienas 8 ląstelių, kiti 7, o čia buvo visi 8. Nenorėjau net ir jum rašyti, tuo labiau prieš šventes, ir apsimest, kad tikiuosi Kalėdinio stebuklo...
O paskui per Kalėdas mirė MB brolis. Jau nekalbu apie stresą, nemiegojimą, net nepavalgymą, net konjako išgėriau, kai labai ktėtė šaltis, bet dar ir HCG turėjau daryti gruodžio 27 d, o kadangi tą dieną buvo laidotuvės, tai dariau tik 28 d. Paskutinei nakčiai nebeturėjau ir crenono. Bet HCG buvo 159. Pakartojau po savaitės, tada buvo jau 4255, o PRG 160. Na tokių skaičių aš dar nesu turėjusi. Šį penktadienį važiuosiu pas T. Bandau galvoti tik apie mažiuką ir labai tikiuosi, kad jei jau D davė tokiom aplinkybėm, gal nebeatims?

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gingerbella, o tau hormonu testo nedare? Man T buvo liepes pasidaryti skubos tvarka, kai nustatyta diena folis buvo per mazas...Itare, kad folis pabego:), bet ten is vis gavos...Estrogeno lygis buvo lb. geras, gleivine gera, bet folis per mazas pagal viska...tai neusprato kodel taip yra ir atsauke mano vieninteli planuota FET naturaliame cikle:)
Tikekim, kad viskas bus gerai jum 4u.gif Penktadienis jau greitai:) Greitai vel busi PUPO 4u.gif
Papildyta:
Citai, imk 4u.gif Buna variantu su tom muitinem, tikiuos issipres viskas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, vis paskaitineju sia temele, nes turejau nesekminga IVF lapkricio men. dare VK. Siandien nuejau pasikonsultuoti, kokie tolimesni zingsniai, tai sako vasario men kartojame IVF + ICSI. labai nustebau, kad jokiu papildomu tyrimu neliepe atlikti. Pasiuliau pati gydytojai, gal laparoskopija padarom, kad jau tikrai tas antras kartas butu sekmingas. sako tokios operacijos daromos po antro nesekmingo karto. nusiunte padaryti FSH ir LH. sako , susitinkam vasario men.
tai taip ir likau nustebusi. gal kazkur kitur rekomenduotumete nueiti pasikonsultuoti, nes tikrai nesinori nesekmingo antro karto.
pirmam IVF tyriausi sifilio, antikuniu, toxoplazma, hepatito tyrimus, FSH, LH. ir viskas. kazkaip man atrodo mazoka. ai dar kazkada anskciau buvau dariusis kiausintakiu pratekamumo tyrima. ir viskas. pasirodo neturiu jokiu bedu, taciau net po IVF negaliu pastoti. Tai argi jau neakivaizdu , kad kazkas ne taip??
gal patartumet kur nueiti papildomai konsultacijai ir gal paciai savo noru pasidaryti kokius privalomus tyrimus smile.gif
Atsakyti
Pepe,

nedare man papildomu testu, nes viskas atrode gerai, tame tarpe ir folis. Viskas is tiesu yra gerai. Tik FET ir naturaliame cikle labai svarbu ideti embrioniuka kaip tik tuo laiku, kai jis naturaliai ten pats jau butu, budamas 5 dienu laiko. O mano atveju, idejima darys ''apytiksliai'', tik pagal echo smile.gif

Bus kaip bus dabar jau...
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,
...........
Pakartojau po savaitės, tada buvo jau 4255, o PRG 160. Na tokių skaičių aš dar nesu turėjusi. Šį penktadienį važiuosiu pas T. Bandau galvoti tik apie mažiuką ir labai tikiuosi, kad jei jau D davė tokiom aplinkybėm, gal nebeatims?

Tikras Kalėdų stebuklas thumbup.gif Egk koks dziaugsmas, pradžiuginai nerealiai, po tiek vargo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2013 01 08, 21:39)
Pepe,

nedare man papildomu testu, nes viskas atrode gerai, tame tarpe ir folis. Viskas is tiesu yra gerai. Tik FET ir naturaliame cikle labai svarbu ideti embrioniuka kaip tik tuo laiku, kai jis naturaliai ten pats jau butu, budamas 5 dienu laiko. O mano atveju, idejima darys ''apytiksliai'', tik pagal echo  smile.gif

Bus kaip bus dabar jau...

Mano atveju, ides taip pat "apytiksliu" laiku. Siandien antra karta (8cd) paziurejo ultragarsu, padare hormonu tyrimus ir paskyre FET 15cd! Daugiau jokiu tyrimu nekartos; vaistai, kuriuos vartoju, lieka tie patys + 10cd pradedu gerti antibiotikus ir leistis progesterona. O kai paklausiau ar reikia sprogdinanciu vaistu ovuliacijai, tai pasake, kad kadangi embrionas isodinamas, ovuliuoti nereikia! Pasimeciau truputi... blink.gif Na kadangi mano ciklas ne visai naturalus, tai tikiuosi Estradiol Valerate nepaves ir gleivine paruos. O tas foliukas tegu auga ramiai - neprievartausim jo...

Minkstu ir siltu patalu tavo snaigutei 4u.gif
Atsakyti
Egk - nu pagaliau wub.gif wub.gif
Atsakyti
Labutis,

pasidariau vakar tyrimus. CRB <1, taigi jokio uždegimo nėra, bet kodėl tada aš tiek visokių geltonų bjaurybių atkosėju ir išpučiu, nesuprantu. Garinu, tepu, kvėpuoju, labai labai tikiuosi, kad va tuoj tuoj praeis...

Bet iki kiek įsiėdė į smegenis.. pamačiau tą <1 ir bloga pasidarė, nu suvokiu,kad čia gerai, kad čia ne hcg, bet pasąmonėj bloga...

Ir krešėjimą pasidariau. Spėkit, ką nors suprantu? Nesuprantu, ką tie skaičiai reiškia, esiu gūglinti, tikiuosi, išsiaiškinsiu doh.gif

QUOTE(Terze @ 2013 01 08, 10:04)
Matai, to AFS sindromo neturejau, bet esu skaiciusi, kad jis gali buti uzsleptas. nezinau kaip G, bet gal jis tiria aiskiau, o cia as savo iniciatyva, aisku su UK merginu pagalba... Padariau copy-paste. Bikova sutiko, mano gine is vis palaike, pasake tik tiek, kad LT skiria flaxoparina, o as clexane leidziuosi, bet ne problema, dave recepta jam ir tik veliau ji sumazino dozes bei liepe leistis iki pat galo. T nieko netyre, kaip ir tu rasei bendrai apie gydytojus, daugiau nesusipratimu negu supratimo. Matai, manau T specas ant stimuliaciju, punkcijos, isodinimo, bet ne ieskojimo atsakymo-kodel. Tiesa, jis man skyre dexametazona, ir tau jau manau buvo laimejimas gauti is jo ta vaista...
LIT leidziuosi.... Kita savaite vel vaziuoju....
Kumstukai uz tave!!!

nu supratau... ačiū 4u.gif

QUOTE(angelyte123 @ 2013 01 08, 11:09)
Sveikos merginos.
Gal jus zinotumete ar normalu kad hcg nuo penktadienio (ats 88590) sumazetu iki 75914 (vakar ats) ir gyd sakytu jog tai normalu?
Pagal juos hcg pasiekia savo maksimuma apie 60nestumo diena ir tada leidziasi zemyn..
Vakar paleido is ligonines mate dvynukus vieno sirdis plake kito irgi bet silpniau ir jis mazesjis uz pirmaji...

tikrai gali ir turi mažėti. Žinau, kda trečią mėnesį hcg mažėja ir paskui visai nyksta, jei pasidarytum NT pvz 5 mėnesį, jis rodytų vieną juostelę. 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2013 01 08, 11:44)
O citas kovoja su aukstesnem jegom, kurios nori sugadinti jam IVF. Sestadieni muitine konfiskavo visus mano IVF vaistus kuriuos veziausi is LT del to kad neturejau daktaro laisko. Ne as pati veziau, buciau buvus ten aisku buciau irodzius kad man jie reikalinga ir nieko nelegalaus, o dabar apleidzia jegos. bandau dar su jais kovoti, bet nezinau kaip bus.Spresis ant dienu

nu siaubas siaubas doh.gif aš dar pagalvojau,kai skridau, kad Difo recepto neturiu, maža ką, bet nekibo, o va, pasirodo, būna.. Labai linkiu, kad dar kaip nors išsispręstų, nu žiauriai tokie dalykai nervina doh.gif

QUOTE(Pelargonija @ 2013 01 08, 12:05)
Na ir kaip?

spermogramoje tai jokio poveikio, užtat kokia smarvė!!! biggrin.gif Na, ir dar vienas gal poveikis... trukmės požiūriu blush2.gif blush2.gif

QUOTE(Atiloja @ 2013 01 08, 12:24)
Atiloja ilenda, kad ant jusu pabambeti

tai welcome, artimiausiu metu daugiau progų bus lotuliukas.gif

Sveikos, mergaitės,

wub.gif vau, nu čia tai bent..skaičiau ir kvapą užėmė, iš pirmos posto dalies jau buvau supratusi, kad viskas blogai, taip gaila pasidarė, o paskui skaitau, skaitau.... bigsmile.gif super, mažut, nu pagaliau, jau tikrai turi būti viskas gerai, nebijok, kad galėjai pakenkti, tikrai maži tie dalykai, neturės jie poveikio, jeigu jau snaigiukas auga, tai viskas jam ir patiko, nepergyvenk 4u.gif Labai užjaučiu dėl netekties, tokio amžiaus žmonių mirtys iš viso išmuša iš pusiausvyros unsure.gif Bet tuo pačiu tai yra ir amžinas dėsnis, kažkas miršta, kažkas gimsta, ir labai dažnai taip sutampa, mano draugės mama mirė, kai gimė jos vaikutis, o mano dukrytei buvo 6 dienos, kai mirė mano senelis.. Dabar jau belieka žiūrėti į priekį, į naują gyvybę, labai džiaugiuos, kad pagaliau tau pavyko 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Beta1 @ 2013 01 08, 18:44)
Mes gi tada su Kitty issiaiskinom, kad tikejimas yra sudas, reikia mest ji pro langa ir tiesiog daryt ir ziuret kas is to bus per daug neisijauciant

biggrin.gif Kitty dabar tik ta mintim ir gyva, nes viskas taip sumautai klostosi šį kartą, kad va tokie pavyzdžiai kaip egk tik ir palaiko. tik va tada pradedu tikėti savo netikėjimu, ir vėl negerai lotuliukas.gif

QUOTE(Delena @ 2013 01 08, 20:00)
Tai tie stresai taip sunku...

labai užjaučiu dėl netekties 4u.gif

QUOTE(GingerBella @ 2013 01 08, 21:15)
Bet EGK pavyzdys mane ikvepe ir nusprendziau jau nebesukti galvos kas tiesa, o kas melas, o tiesiog bandyti. O bus kaip bus.

nu ir šaunuolė, aš irgi taip daryčiau. Nieko ta viena diena nebūtų pakeitusi, jei vis tiek yra dienų intervalas, kada sodina. Viskas būna idealu, o rezultato nebūna.Gal šį kartą mums visoms bus atvirkščiai.

QUOTE(robertele22 @ 2013 01 08, 22:15)
Sveikos merginos, vis paskaitineju sia temele, nes turejau nesekminga IVF lapkricio men. dare VK. Siandien nuejau pasikonsultuoti, kokie tolimesni zingsniai, tai sako vasario men kartojame IVF + ICSI. labai nustebau, kad jokiu papildomu tyrimu neliepe atlikti. Pasiuliau pati gydytojai, gal laparoskopija padarom, kad jau tikrai tas antras kartas butu sekmingas. sako tokios operacijos daromos po antro nesekmingo karto. nusiunte padaryti FSH ir LH. sako , susitinkam vasario men.
tai taip ir likau nustebusi. gal kazkur kitur rekomenduotumete nueiti pasikonsultuoti, nes tikrai nesinori nesekmingo antro karto.
pirmam IVF tyriausi sifilio, antikuniu, toxoplazma, hepatito tyrimus, FSH, LH. ir viskas. kazkaip man atrodo mazoka. ai dar kazkada anskciau buvau dariusis kiausintakiu pratekamumo tyrima. ir viskas. pasirodo neturiu jokiu bedu, taciau net po IVF negaliu pastoti. Tai argi jau neakivaizdu , kad kazkas ne taip??
gal patartumet kur nueiti papildomai konsultacijai ir gal paciai savo noru pasidaryti kokius privalomus tyrimus

sveika, žinok, man irgi tyrimų nedaro, tiesa, aš pasidariau LP ir histero, bet tam buvo indikacijų, mano gleivinė buvo negera, buvo polipas. O daugiau..net jokių hormonų netiria, nieko, tai va, savo iniciatyva visokių nesąmonių prisigalvoju doh.gif
Atsakyti